Bizde gözümüzün önünde olanları yazıyoruz boşa yazmıyorum her 10k yada 15k da direksiyon pompası bozulmuyor o kadar abartılcak bir sorun değil....
Printable View
Bizde gözümüzün önünde olanları yazıyoruz boşa yazmıyorum her 10k yada 15k da direksiyon pompası bozulmuyor o kadar abartılcak bir sorun değil....
Boşa attığın zaman polisin yanından geçersin..Gerisi yalan..
Hem konfor hem kalite hem hız istiosan tek adres MCS :)
TypeR sadece hızlı...
typerın ıcı guzel deılse konforsuzsa dıyecek bırsey yok
typer kral dıyen yok sadece ıcı gayet basarılı bence
typerın ıcınd ekalıtesız olan ne var ? vıtesıne laf edılıyorsa max derece hızlı vıtes atıp dıreksıyona getrı cekmek deılmı amac elı? malzemesı kalıtesız kesınlıkle deıl,typerda benım gozumde kaportası ıyı deıl gerısı gayet duzgun
Yahu bana seneler önceki postları buldurmayın simdi, hepiniz begenmediniz, bin tane laf söylediniz icine, vites topuzuna, konsoluna...
Ben de begeniyorum typer denen mereti, cok da hosuma gidiyor.
Ama kalite konfor olarak MCS ile kıyaslanamaz bence...
Onun isi hız, alan kisi de konforlu bir otomobil alıyorum diye almıyor zaten...
Performansı cok iyi diye, modifiyeye iyi cevap veriyor diye alıyor.
MCS de cok konforlu değil yay fln takınca gayet takır tukur sesler gelmeye başlıyor her araç gibi :) alan kişide illaki yay takıcaktır... o yuzden 2 araba arasında abartı konfor farkı olucağını sanmıyorum
Marka fanatikliğin lüzumu yok hiçbir marka bize prim vermiyor :)
Cebinizde araba alacak 250-300 milyarlık bütçe olsa %90'ınız bu arabaların yüzüne bile bakmazsınız.
Özellikle bunu Honda kullanan arkadaşlarda çok görüyorum sanki babaları Honda'nın kurucusu Soichiro Honda :D
Arabalarınızla gezin tozun keyfini çıkarın boşverin körü körüne marka fanatikliğini :)
o kadar takır tukur bir araba değil mcs beyler abartmayın type-r nasıldır bilemem ama mcs de o kadar ağır konfor kaybı olmuyor...
TypeR, MCS den daha sorunsuz bir arabadır. MCS nin tek artısı go-kart gibi yol tutuşu. Konforu beni hiç ilgilendirmiyor, içinde uyuyup yemek yemiyoruz :D :D :D
ha arka koltukları typer dan daha genişse alınabilir :D :D
O zaman sonuc ortada :)
Arkadas daha konforlu daha piyasa bir otomobil istiyorsa mcs alır, performansı yetmezse kolayca bulunan parcalarla modifiye eder, typer performansı alır.
Daha hızlı, safkan bir sporcu istiyorsa da bazı seyleri gözardı eder TypeR alır bu kadar net :)
ben typerın ıcını herzaman begendım yavuz benı katma bana cok cekıcı gelıo ıcı EDS yı kullandıkcada acayıp zevk alıyorum o kokpıtte olmaktan :)duaynda typerın ıcı harbıden pok sanır yanı ole bı anlattınızkı :)
Arabayı begeniyorum ben de begenilmeyecek gibi degil, sadece mcs ile karsılastırıldıgında mcs daha kaliteli fark bu...Yoksa bi kan davam yok hondayla :)
Çok objektif söylersem bende mcs'nin içini pek begenmedim açıkçası hayal kırıklığı oldu gerçi benim beklentim daha farklıydı
FN2 hepsini ezer geçer. ahada nokta (.) :D
Benim fikrime göre, ben mini seven birisi değilim nedenlerini söyleyim.
1.si kasası hoşuma gitmiyor zevk meselesi bana göre kutuya benziyo yanlış anlaşılması her gözün bakış açısı farklıdır.
2.si kadranın ortada olması kesinlikle çok yanlış.Kadran sürücüye hitap eden bişey arabanın içindeki herkezin görmesi için konan bişey değil bence.Minide ortada olması kötü.
Mini güzel yol tutan bi araç.Yapıldımı güzel tepkiler veren bi araç.Belki komik gelebilir ama ben aracın sc sesini sevmiyorum.Bi atmosferik yada bi turbo aracın verdiği zevki vermedi bana.Çok güzel yapılmış miniler var yok değil jantla bide bastınmı süper olur.
Type-R a gelicek olursak.Yürüyüş olarak miniden iyi.Egzos,header,cai ile gazlamanın zevki tayyarda çok farklı.Duruşuyla tam bir japon aslanı,asaletli bi araba.i-vtec motor la bide kprolu oldumu tadından yinmez 9000/d dönmenin zevk çok ayrı. :)
Konfor olarak bana göre gayet iyi koltuklar çok rahat içi çok geniş ferah arkada oturan sıkışmaz :) çünkü arka tarafıda çok geniş.Konilerini taktın mı yüksek süratte biraz zıplayark gidersin sadece oda normal :)
Benim tercihim düşünmeden type-R :) gerçi bana ne araba getirirsen getir tercihim tayyar :D
herkes kadrana takmis :)
bende s2000 in digital kadrani sevmiorum, almim bari s2000 :)
analog olmalıydı değil mi? 10k rpm :D :D devir çevirmenin zevki analog kadranda daha güzel anlaşılıyor...
doru sölüyosun damgayı vurmak kolay ama ben asla arabaya tamamen kötü damgası vurmam .Arabayı sevmiyorum beğenmiyorum derim.Sadece beğenmedim özelliklerine kötü derim.
cooperS in bi kaç kötü kısımı dışında bişeyi yok.Sınıfına göre güzel yürüyen çok güzel yol tutan bir araç ;)
cooper s typer dan az yakar ama ona gore yavas gıder ıc donanım olarak cok cok ustun ama motor olarak type r daha ıyı ve sorunsuz.yol tutuş type r ıgrenc mını cok basarılı.dış kasa mini şirin type r hırçın. vergisi mini daha ucuz type r daha pahalı.hafıf oynanmış hallerınde mını type r ı hayatta gecemez. ben bu kadar bılıyorum
saygılar
araçlar arasında abartı konfor farkı yok, mını bırazdaha ıyıdır o kadar, donanım olarakda ustundur mını, hee tasarıma gelırsek bencede typer ustun tabı ama kısısel görus, bana göre fazla köşelı mini ama kızlar hasta.. typerda tam tersı kızlar bakmaz bile:) gercı ılk cıktığında kımse beğenmıyodu.. soradan beğenılmeye başladı (göz alıştı sanırım)
bu sınıfta hem kalıteli donanımlı konforlu hızlı bişiy almak ısteyen, s3,cupra, gtc turbo gibi tercihlere yönelmeli bence...
tşkr ederim arkadaşlar yorumlarınız için..
dusunulecek bırsey yok honda hayat onda
Honda hız arabası, Mini kız arabası...:)
gidişime yollar minime kızlar hasta diosan mini al derim. ama ben gazlarım vteckle sen miniyle iteckle diosan typeR.:)