ne guzel kamyoncu yazilari varmis bole :D
yazayim bari arka cama bunlardan :D:D:D
Printable View
ne guzel kamyoncu yazilari varmis bole :D
yazayim bari arka cama bunlardan :D:D:D
yorumlar müthiş:D
kimse bakmasın ikisinide tokatlayım diyosan clioRS :D:D:D:D:D
edit: şaka yapıyorum abuk sabuk mesajlar gelmesin:)
yavuzun dediklerine bende katılıyorum,,,,sadece hızlı olsun diyosan type-r,,,herşeyden biraz olsun dersen mini cooper-s almalısın,,,,benim seçimim MCS den yana olur,,,,, hem donanım hem kalite hemde performansın güzel bi karışımı bence ...................
mini de gerçekten hatun potansiyeli iyi :D binerken verdiğin paranın hakkını sarışın esmer kumral olarak geri almak istiyorsan durma :hahaha: :D :D
alırsın typerı paso rolling yaparsın
alırsın cooperı gezersin cahide,scotch,sortie bgönül rahatlığıyla
ama ben typer alırım mini belli bi zmn sora sıkıo nedense bide mini çok yorucu bir araba kimse bundan bashetmemmiş ama miniye binip trafiğe filan girersen bi kamyon dayak yemiş gibi oluosun debiriyj sert vitesler sert direksiyon sert
abi her zaman typeR hem typer alınca kimse seni geçemiyor:)miniyi alcan kızları yalvartcan.bakımada kosiflere gitcen sanayiye girmicen bile:)typer la 1ayda aldıgın hatunu mini ile bir haftada alırsın garantili..
yenı bı konu acalım hatunlar hangı arabalardan hoslanır dıye:D
birinde kızlar bakıo dierınde erkekler:)
2 side baksın ıstıosan git bi gtc turbo al:)
http://www.sahibinden.com/gtc_turboW...rd=gtc%20turbo
bıraz pahalı ama olsun ındırız:p
cuprada alabilirsin onada bakan olur 4 kapı hem:)
bmw yede hasta oluyorlar üstü açık felan siyah olcak e36 tercihleriymiş bana öyle dediler:D s2k gerenk yok yane
typer al derim
Safkan bir yol tutuş ve handling hastası bir insan olarak MCS diyorum her ne kadar içini, sc sesini, sorunlarını, kosifler vs.vs. gibi insanı yolunacak kaz gibi gören servisleri uçuk parça fiyatları olmasına rağmen. Ama rolling gecelerinin müdavimi gele gidene gider rüzgarın oğlu gibi anılmak istiyorsam sanırım type-r alırım :)
Mini'nin kızlar tarafından beğeniliyor olması,kız arabası damgası vurulmasına sebep değil hatta saçmalık bence :) Yaşlı amcasından,küçücük çocuğa kadar herkesin ilgi odağısın bu kimisine göre artıdır ama ben bu yüzden almadım aracımı,yürüdüğünü,yürüteceğimi ve yol tutuşunu bildiğim için aldım,yol tutmayan bir araba bana göre beş para etmez,buda benim görüşüm ;)
Zaten bir araç kızlar baksın diye alınıyorsa,desinler diye alınıyorsa ben o kişinin arabacılığından şüphe ederim..
O mini dediğiniz neler eziyor trafikte az,çok kullanan bilen arkadaşlar bilir:)Type-r bir roll harikası olabilir ama herşey rollingten ibaret değil ;)
tamam MCS iyi yol tutarda TypeR da eşek değil yoldan çıksın.. merak ettim TopGear pist zamanları ne acaba MCS ve CTR nin? bilen biri varsa yazabilir mi?
Ben type-r'a eşşek veya yoldan çıkar demedim,binmediğim araç hakkında saçma sapan yorum yapmam :)
Google'a yazıp bulduğum sonuçlar bunlar,doğruluğundan emin olmamakla beraber.
Mini:1:34.2
Type-r:R 1.36.5
Bunlar benim için çokta önemli değil,aracımızı caddede kullanıyoruz sonuçta,inşallah kısmet olur pistlerede çıkarız rahat bir şekilde ;)
yol tutmayan bir araba beş para etmez dedin de :) TYpeR yol tutar MCS kadar olmaz belki ama yol tutar..
Type-r için demedim bunu,ben kendi kıstasımı söyledim,type-r'a binip kullanmadım,incelemedim o yüzden ne kadar yol tuttuğunu kullanan sizler bilirsiniz.
Ama cooper s sadece iyi yol tutan sıradan bir araç değil,binmeden,sadece dışardan göründüğüyle kız arabası demek boş bir tabir bunu belirtmek istedim ;)
Track Civic--------------Type-R (EP3)------Cooper S (Mk II)
Hockenheim Short----------1:20.9--------------1:21.4
Autozeitung test track-----1:51.0--------------1:50.1
Serres Racing Circuit--------1:39.35------------1:39.05
bence ikisi de iyi süre çıkarmış, ama arada hp farkı var unutmayalım..
direksioyna geçince fark anlaşılıo şu pist derecelerine nie bakarsınız hiç anlamam :)
Bence her ikiside tadına bakılması gereken araçlar.
alemsin seko yani astraya bakar Type-R a bakmaz dedin ya :) Type-R izmirde daha çok dikkat çekiyo açıkcası ben sana söleyim :) gerek mekan önnde gerek kız açısından
ama istanbul içn ne mini ne type-R derim en son istnbulda bi mekana gderken reinanın önündeki M5 e benim gözüm fena takılmıştı hahahahaha :D
:hahaha:hockenheım duzluğu baya bol hp konusmus bıraz orda, auto zeıtung tahmınım vırajldıır gerçi hangı pist olduğunu cıkaramadım:)
sen gtc ye yenı astra dıosan bişiy demıyım ben:)
fanatıksın olm sana e46ci mi typermı desen typer dersin onun ıcın bişıy demıcem:hahaha:
mekanda kım bakar bee typera hee kırmızı şöle ııce basık fılmlı fılan olursa biraz çeker, ama abartı olmaz tabi:)
cem zevk konusunda konili 106ya ne dıosun mını karsısında ben 106 dıorum:) o dıreksıyon hissi bambaşka gibi geldi bana...
yol tutus konusunda yaylı bı cooperı hıc bırseye degısmem dunya uzerınde
mini cooper kız arabası derken kızlar çok hoşlanıyor sempatik araç anlamında söyledik.espri yaptık mini cooper olan arkadaslarımızda güldü alıncak bi durum yok bence :)
yol tutuş konusunda 106 gideR ah bide dursa
niye olum ASTRA GTC diye geçmiyomu hahahahaha:D:D:D:D:D
Type-R da SİVİK diye geçiyo TAYPIR TAYPAR hahahhaha
bak şimdi konu e46 oldumu bazı şeyler değişir e46da m3 dışında ne dersen de yine beğenmem m3ü tek geçerim yeni kasa 3lerdede şuanda 3.20nin komple schnitzer olan modelleri favorim bide tabiki m3 ü:icon_tup:
valla yorumların hepsini okuyamadım ama typer a bakılması gerektiği gibi bakarsan yıllarca sorunsuz binersin eminim sorun çıkarsada mini gibi pahalı rakamlara değil daha makul rakamlarla çözebilirsin sorununu...ve ayrıca mini bence bayanlara hitab eden bir araç daha doğrusu benim yanımdan ha bi mini geçmiş ha bi şahin geçmis yani kafamı kaldırıp araca bakmıyorum bile ama typer ın hurdası geçse kesinlikle aracı söle bi incelerim... yakıt performans kıyaslamasına gelince benzinli araçlarda bu konuda hondadan daha iyi bir marka yok ama 34 milyarlık gibi bir limitin varsa son kasa civic hatcbak almanı öneririm niye diye sorarsan 140 hp yakıt tüketimi ise 6.6 litre 110 hplik golf bile bukadar az yakmıyor istersen bir araştır 2. elde bu fiyata bulabilirsin ben geçenlerde 35milyara görmüstüm
typer tabiki.. ferah hızlı daha sorunsuzdur muhtemelen falan..
sırf kızlara bakacak diyede araba alınmaz ki tamam mini şirin arabadır herkes beyenir
ama kimsede siyah, ön cam dahil filmli, coilover lı ciladan parlayan ep3'e dikkat çekmez demesinn :D
typer kardeşim goruntu ıstersen yıne typer geiş araba mını kucucuk performansta typer tak bı beyın yuru
valla arkadaşlar ilk olarak şu kız arabası konusunda bişiyler diyim. bende mcs sahibiyim babam ve kız arkadaşım dahil herkez dalgasını geçiyor kız arabası die ama alıştım artık (haksızda değiller ) :D en azından ankarada s e binen hatuna rastlamadık yoksa espirinin dozunu kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar :D neyse type r harika bi makina benim fikrime göre ama ben virajlarda eğlenmeyi sevip düzlükte basmayı sevmediğimden mc derim ama hala zaman zaman delirip ulan şunu verip bi tapir alıyım demiyo değilim. yani tamamen tarz meselesi pist zamanlarınada takılmanın anlamı yok tamamen pist karakterine bağlı olarak çıkan dereceler bi pistte biri geçer diğerinde biri eğer tercih ikisinden biriyse tarzı belirleyip keyif almaya bakmalı :icon_tup: