tunada fırlamış aradan, bu video için iskenderin orda baya bi debelenmişti akından almak için akın vermemişti
burdan çıktı video :)
Printable View
tunada fırlamış aradan, bu video için iskenderin orda baya bi debelenmişti akından almak için akın vermemişti
burdan çıktı video :)
bende TB ıle yekta ıle kafa kafaya yuruyorum nerdeyse yanı kac kez denedık 1 1.5 boy ya gecıyo ya gecmıyo, fıltre egzozdan sonrada degısen bırsey olmadı, sımdı ben anlamadım bu ısı
bence dunyadaki herkes honda alsin :D
yılların typer cısıyım shell rotella 20/50 misali :D
ama garajım da bitane de kırmızı mcs olsun isterdim...
Zaten aman aman bi güç artışı vs beklenmiyodu.. filtre biraz daha rahatlatır die egzoz da iyi denk gelmesiyle alındı ilerde yapılıcağına şimdi denk gelmişken diye.. Headers katalitik konvektör vs standart olduğundan bişi fark etmio yani.. TB de gayet iyi maşallah ogün de söledik msn den ciğerli namussuz :D
ben bide sunu anlamiyorum ya, sayin Wolrath... bi ara citroen e bindin apexi apexi diye geziyordun ortalarda biseyler yabtin arabaya sonra sattin falan filan, sonra clio aldin onuda sattin, simdi turbo falan biseyler yapiosund.. bir anda araba profesoru mu kesildin sen ya.. cok komiksin vallahi ozellikle senin yazilarini okumak cok komigime gidiyor... burda resmen kedi ve ciger muhabbetindesin benim gozumde kusura bakma ama.. cocuklar gibi yorum yapiyorsun yazdiklarini okuyan herkes benim gibi dusunuyordur eminim... gercekten cok komiksin, sen gidip bir typeR al bende sonrada ona apexi tak tamammi ?
500hp olur o zaman, sen daha iyi bilirsin gerci apexi takinca neler oluyor..
kal saglicakla..
burda insanlar kismen gercekler neyse onu soyluyor.. senin yaptigin yorumlara bak bide tobe tobee :D kimsin sen yaaa :D
hahahahahah :D evet kuyruk acim var nerden bildin baris :D
ben vtr yi yurutmek icin bir kurus harcamadim ki :D bitek filtre vardi, zaten o sanzimanla boyle biseye kalkan insana basarilar dilerim zaten merak etme :D
senin benle bi yarisin var galiba gecerim mecerim dedigine gore :) zaten lafim yok beni gecmissin bile :)
tebrikler 10 puan :)
senle dahada muhattap olmicam, gerek yok cunku... gereksiz bi adamsin gereksiz isler pesindesinboyle devam et
ammada popo manyagisin... her lafa bi popo katiyorsun.. seviyen super :)
calisiriz combo ya :)
benim amacim eglence ya zaten o yuzden kupir kullaniyorum ya :) bundan biraz daha sikilim bende japon alcam onun eglence tarzi daha baska :)
LOL99 aka dark side. özlemisim fotoyu koydugunuz iyi oldu;
darth vader gibi super :)
saniyeler karışık işler boşver bulaşmayalım biz. ben liseyi zor bitirdim :)
56 neyle kım yapar chıp egzozla anlamadım?
106gti yapar stock aracla;)
cemın arabası stockmu? chıp egzoz yokmu? yay yokmu? fıltre yokmu? abartma ıstersen serkan yavash hatta...
1.03 yaptigim ilk korfez tecrubemdi benim o gunu kuru havaydi, digeri yagmurlu gundu ve ikinci tecrubemdi :) belki onunda etkisi vardir :)
headrs egsoz sizde stock kabul edılıosa çip egsoz haylı haylı stock 106da:)
konı var tamam ama pistte gidıo arac uff bende amma savunma moduna girdım :D
bide yaylı mini ,106dan ıyıdır dıodunya konı yay var sanırım gıren mcslerde,ama 106 daha ıyı ama şöfor etkısınden o bana görede;)
vardır ıllakı;):)
giren mini lerin hicbirinde koni yok :) yay var evet :)
ama zaten Cem' in pilotaja laf yok simdi konu sapmasin, millet cok merakli saptirmaya..
yaysız konısız 106 la 56 yı bırak 58 ıde bırak :) ucmayalım,
ben stock typer dedımmı fıltre bıle yoktur baskasıyla karıstırma, cemde konıde var dedıgın gıbı. yekta versın bana cooperı bakalım kac cıkcak :D
ımkansız otesı :)
neyse gencler sizi opuyorum ve iyi geceler diliyorum.. bu isler zevk isi, hirs yapmayin birbirinizi kirmayin bak :)
haydi kalin saglicakla ;)
ımkansız serkan hızlanma verısı kurtarmaz
beyler şiganlı derece diye bi derece kabul etmiyorum ben açıkcası ...
şigan var diyelim ölçüler ne ?
her şigan 50 farklı günde 50 farklı yerde cm farkı bile olsa süreyi değiştirir.
ben bi şigan kurarım tan duruşla geçilir bi şigan kurarım tırıss geçilir ...
benim organizasyonumda şigan kurmuyorum çünkü sevyeli insanları kabul ediyorum .
açık ve net pilotajını bilmediğim ve toy olduğunu düşündüğüm (yanlış anlaşılmasın yaş için deil pist için toy ) kişiyi 1-2 tur izlerim ona göre uyarılarımı yaparım gerekiyorsa cezasını keserim ...
şimdi gelelim zaman olayına şiganlı 1:20:00 dönen adam şigansız 0:58 de dönebilir 1:20 de dönebilir ... Bu tamamen şiganın kuruluş şekli ile alakalıdır ....
o nedenle pist zamanlarını tartarken şigansız dönülen zamanları karşılaştırınız ki daha adil olsun ...
Pist günleri serisinde siteye bakarsanız cooperS zamanı bulunmaktadır .
iyi yada kötü ama zaman vardır ...
burda tartışmak yerine 25 temmuzda buyrun gelin yapın zamanınızı bölece sorun çözülsün pistte hangi araç kaç gidiyor eşit ve adil şartlarda görmüş oluruz ???