Safkan bir yol tutuş ve handling hastası bir insan olarak MCS diyorum her ne kadar içini, sc sesini, sorunlarını, kosifler vs.vs. gibi insanı yolunacak kaz gibi gören servisleri uçuk parça fiyatları olmasına rağmen. Ama rolling gecelerinin müdavimi gele gidene gider rüzgarın oğlu gibi anılmak istiyorsam sanırım type-r alırım![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Mini'nin kızlar tarafından beğeniliyor olması,kız arabası damgası vurulmasına sebep değil hatta saçmalık benceYaşlı amcasından,küçücük çocuğa kadar herkesin ilgi odağısın bu kimisine göre artıdır ama ben bu yüzden almadım aracımı,yürüdüğünü,yürüteceğimi ve yol tutuşunu bildiğim için aldım,yol tutmayan bir araba bana göre beş para etmez,buda benim görüşüm
Zaten bir araç kızlar baksın diye alınıyorsa,desinler diye alınıyorsa ben o kişinin arabacılığından şüphe ederim..
O mini dediğiniz neler eziyor trafikte az,çok kullanan bilen arkadaşlar bilirType-r bir roll harikası olabilir ama herşey rollingten ibaret değil
![]()
tamam MCS iyi yol tutarda TypeR da eşek değil yoldan çıksın.. merak ettim TopGear pist zamanları ne acaba MCS ve CTR nin? bilen biri varsa yazabilir mi?
Ben type-r'a eşşek veya yoldan çıkar demedim,binmediğim araç hakkında saçma sapan yorum yapmam
Google'a yazıp bulduğum sonuçlar bunlar,doğruluğundan emin olmamakla beraber.
Mini:1:34.2
Type-r:R 1.36.5
Bunlar benim için çokta önemli değil,aracımızı caddede kullanıyoruz sonuçta,inşallah kısmet olur pistlerede çıkarız rahat bir şekilde![]()
yol tutmayan bir araba beş para etmez dedin deTYpeR yol tutar MCS kadar olmaz belki ama yol tutar..
Type-r için demedim bunu,ben kendi kıstasımı söyledim,type-r'a binip kullanmadım,incelemedim o yüzden ne kadar yol tuttuğunu kullanan sizler bilirsiniz.
Ama cooper s sadece iyi yol tutan sıradan bir araç değil,binmeden,sadece dışardan göründüğüyle kız arabası demek boş bir tabir bunu belirtmek istedim![]()
Track Civic--------------Type-R (EP3)------Cooper S (Mk II)
Hockenheim Short----------1:20.9--------------1:21.4
Autozeitung test track-----1:51.0--------------1:50.1
Serres Racing Circuit--------1:39.35------------1:39.05
bence ikisi de iyi süre çıkarmış, ama arada hp farkı var unutmayalım..
alemsin seko yani astraya bakar Type-R a bakmaz dedin yaType-R izmirde daha çok dikkat çekiyo açıkcası ben sana söleyim
gerek mekan önnde gerek kız açısından
ama istanbul içn ne mini ne type-R derim en son istnbulda bi mekana gderken reinanın önündeki M5 e benim gözüm fena takılmıştı hahahahaha![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
hockenheım duzluğu baya bol hp konusmus bıraz orda, auto zeıtung tahmınım vırajldıır gerçi hangı pist olduğunu cıkaramadım
sen gtc ye yenı astra dıosan bişiy demıyım ben![]()
fanatıksın olm sana e46ci mi typermı desen typer dersin onun ıcın bişıy demıcem
mekanda kım bakar bee typera hee kırmızı şöle ııce basık fılmlı fılan olursa biraz çeker, ama abartı olmaz tabi
cem zevk konusunda konili 106ya ne dıosun mını karsısında ben 106 dıorumo dıreksıyon hissi bambaşka gibi geldi bana...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
mini cooper kız arabası derken kızlar çok hoşlanıyor sempatik araç anlamında söyledik.espri yaptık mini cooper olan arkadaslarımızda güldü alıncak bi durum yok bence![]()
yol tutuş konusunda 106 gideR ah bide dursa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)