allah askına hju dizaynıyla yıllardır ortalıgı kasıp kawuran mcs warken minivana benzeyen ep3mü daha guzel gorunuyor.fanatiklik derecesinin bu kadar arttıgını hiç gormemiştim.
onuda geçtim type-r a beyin takılıyorda superchargerlı miniye olmuyormu?yol tutuş konusundada oldukca fark war stock olarak bakarsak.
neyse renkler ve zevkler tartışılmaz diip geciyorum ama abartmışsın resmen
not:bazı ctr fanatikleri atlayacaktır minivana benzeyen araba sunu yapıo bunu yapıor die.tamam yapıor.keyflide aractır seside gidişide guzeldir.ama dizayn konusunda pek iç açıcı değil diyorum.
tabıkı type-r..
2002 model kırmızı stock gerçek değer 171 hp veren bir mini aldım 2 hafta önce.Kırmızı Type-R alman varkençok zevkli bir araba. aç DSC yi karting misali eylen
içide çok hoş.Tüm bunlar bir yana o Type-R ın direksiyonuna bir kere oturup sıkmışsan bunların hepsi boş
o 60lık downpipe ve DC muffler sesi aman allahım
Kısaca ; PİŞMANIM
En az 1000YTL exhaust parası takma işçilik falan hariçbunlar önemli değil de.R da sıktıktan sonra şurası rahatmış burası değilmiş bunlara önem vermessin bence
![]()
164 hp deger verdı o gun utkucumlan bıde pısmanım yazmıssın sana almayın demedımmı typer var demedımmı kzı gıbı gelın alalım demedımmı
Bencede ne olursa olsun cooperS ve Type-R ı karşılaştırmayın en güzeli japona binerim almanı öperim![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)