onurcan korfezdekı derecen kac en son? merak ettım
Printable View
allah askına hju dizaynıyla yıllardır ortalıgı kasıp kawuran mcs warken minivana benzeyen ep3mü daha guzel gorunuyor.fanatiklik derecesinin bu kadar arttıgını hiç gormemiştim.
onuda geçtim type-r a beyin takılıyorda superchargerlı miniye olmuyormu?yol tutuş konusundada oldukca fark war stock olarak bakarsak.:heyoo:
neyse renkler ve zevkler tartışılmaz diip geciyorum ama abartmışsın resmen:)
not:bazı ctr fanatikleri atlayacaktır minivana benzeyen araba sunu yapıo bunu yapıor die.tamam yapıor.keyflide aractır seside gidişide guzeldir.ama dizayn konusunda pek iç açıcı değil diyorum.
tabıkı type-r..
bencede typer
bencede e30
106 cıya bağlı sekocum :)
2002 model kırmızı stock gerçek değer 171 hp veren bir mini aldım 2 hafta önce.Kırmızı Type-R alman varken :) çok zevkli bir araba. aç DSC yi karting misali eylen :) içide çok hoş.Tüm bunlar bir yana o Type-R ın direksiyonuna bir kere oturup sıkmışsan bunların hepsi boş :) o 60lık downpipe ve DC muffler sesi aman allahım :) Kısaca ; PİŞMANIM :)
En az 1000YTL exhaust parası takma işçilik falan hariç :) bunlar önemli değil de.R da sıktıktan sonra şurası rahatmış burası değilmiş bunlara önem vermessin bence :)
164 hp deger verdı o gun utkucum :) lan bıde pısmanım yazmıssın sana almayın demedımmı typer var demedımmı kzı gıbı gelın alalım demedımmı
http://img91.imageshack.us/img91/637/adszpd7.jpg
Naapıyım abi kuzen tutturdu diye aldık.İşten kalan zamanlarda bol bol geziyorum zaten şimdiden bi 15-20 tane hatunla tanıştırdı bizi kendisi sağolsun :) bide beşik gibi sallıyoruz o tat veriyo başka bi zevki yok :)
CTR ıyıdır ;)
Bencede ne olursa olsun cooperS ve Type-R ı karşılaştırmayın en güzeli japona binerim almanı öperim:icon_tup:
bakış açısı ile alakalı tabi ben pist zamanını daha önemli görüyorum açıkcası dersenki lambomu 106 mı lambo alır kapının önüne koyarsam zaten 106 da koyarım bitane eylence olur lamboya ödiceğim servis masrafıyla 106 yı piste döker virajlarda gülmekten ölürüm arabada :D