sıgan 1 sanıye farkettırmıyor o pıstte ayrıca bu seferkı sıganı ara acık yapmısler arkadasın soyledıgıne gore.
Printable View
bilmıorumkı sıgan nasıl,
gecenkı yarıslardan aklımda kalan siganın 3-4 sn farkettırdiığı, ama onun genıslığıne göre değişir tabı;)
zamanların fotosunu koymaya calısıom buraya hata verdı,
cemın önunde 54.7yle devamlı 1. olan m6 var bıde evoyla s2000 var
s2k ztn 1.5 sn daha ıyı derece yapmus
m6yla arasındakı surede ıyı bence..
dıer araclar m3 mcsler z4 3.0lar hep gerısınde..
Hayır denemeyi mini cooper geçti... :) garip gelebilir ama bilenler var araçları veya kimlerin olduğunu söylemeye de gerek yok.. Ayrıca full depo iken ve mini 2 kişi iken(tamamen stock iken) type-r 1 kişi iken (aem v2 ve son susturuculu).. 5. ve 6. viteste anca miniyi kapı hizzasında tutabildi.. bunlar yalan da değil :) Gerçi bazı araçlar ciğerli oluyo tamam ama bu kadar ezmek gerekmez :) bi ara kısmet olursada senlede denenir görürsün barış abim :) Hem mesafe uzadı görüşmüş oluruz :)
Dipnot: bu demek değilki type-r dan iyi gidio..Kesinlikle değil.. Sonuçta herkes sonuçları biliyor.. birde mini bir kaç sıkımlık.. Type-r da ise bir gecede mini ile yaptığın denemenin kat ve kat fazlasını yaparsın.. bir saatten sonra mini gitmez olur..
bende bir video olacaktı ama oldukca küfürlüydü hatırladığım kadarıyla :) :)
Dolu atıp , boş konuşmuş olmayalım. O gri typerlı(aem v2 ve egzozlu demisti sahibi) videoyu bulamadım ama geçtiğimiz günlerden bir video ekleyeyim.
Typerda egzoz filtre var denmişti o aksam , kaç kişilerdi bilmiyorum.
Mini stock IC, kasnak, yazılım ve kat.. Catback egzoz ve CAI bile olmayan açık filtre :)
Czt - Evc ve Skender spec :)
s2k - egzoz filtre
http://s224.photobucket.com/albums/d...0052008002.flv
Ul vtec te bayagı doluymus o aksam
ve Mini.. 2 kere basılmıştı. En düzgün olanı bu ama hep önümüze araç çıkmıştı , uzunda mini biraz daha açılıyordu.
http://s224.photobucket.com/albums/d...0052008004.flv
Bu arada minide hiç bir zmn kendi devrine, hızına göre basma isteği olmadı, kim nasıl isterse öyle basmıştık. Hırs olmayınca güzel oluyor :icon_tup:
tunada fırlamış aradan, bu video için iskenderin orda baya bi debelenmişti akından almak için akın vermemişti
burdan çıktı video :)
bende TB ıle yekta ıle kafa kafaya yuruyorum nerdeyse yanı kac kez denedık 1 1.5 boy ya gecıyo ya gecmıyo, fıltre egzozdan sonrada degısen bırsey olmadı, sımdı ben anlamadım bu ısı
bence dunyadaki herkes honda alsin :D
yılların typer cısıyım shell rotella 20/50 misali :D
ama garajım da bitane de kırmızı mcs olsun isterdim...
Zaten aman aman bi güç artışı vs beklenmiyodu.. filtre biraz daha rahatlatır die egzoz da iyi denk gelmesiyle alındı ilerde yapılıcağına şimdi denk gelmişken diye.. Headers katalitik konvektör vs standart olduğundan bişi fark etmio yani.. TB de gayet iyi maşallah ogün de söledik msn den ciğerli namussuz :D
ben bide sunu anlamiyorum ya, sayin Wolrath... bi ara citroen e bindin apexi apexi diye geziyordun ortalarda biseyler yabtin arabaya sonra sattin falan filan, sonra clio aldin onuda sattin, simdi turbo falan biseyler yapiosund.. bir anda araba profesoru mu kesildin sen ya.. cok komiksin vallahi ozellikle senin yazilarini okumak cok komigime gidiyor... burda resmen kedi ve ciger muhabbetindesin benim gozumde kusura bakma ama.. cocuklar gibi yorum yapiyorsun yazdiklarini okuyan herkes benim gibi dusunuyordur eminim... gercekten cok komiksin, sen gidip bir typeR al bende sonrada ona apexi tak tamammi ?
500hp olur o zaman, sen daha iyi bilirsin gerci apexi takinca neler oluyor..
kal saglicakla..
burda insanlar kismen gercekler neyse onu soyluyor.. senin yaptigin yorumlara bak bide tobe tobee :D kimsin sen yaaa :D
hahahahahah :D evet kuyruk acim var nerden bildin baris :D
ben vtr yi yurutmek icin bir kurus harcamadim ki :D bitek filtre vardi, zaten o sanzimanla boyle biseye kalkan insana basarilar dilerim zaten merak etme :D
senin benle bi yarisin var galiba gecerim mecerim dedigine gore :) zaten lafim yok beni gecmissin bile :)
tebrikler 10 puan :)
senle dahada muhattap olmicam, gerek yok cunku... gereksiz bi adamsin gereksiz isler pesindesinboyle devam et
ammada popo manyagisin... her lafa bi popo katiyorsun.. seviyen super :)