Garanti süreleri ile ilgili bugün bir araştırma yaptım ve konuyu sizinle paylaşmak istedim.
Opel 2 yıllık fabrika garantisine karşılık 2 yıl daha uzatma için astra modelinde 750 tl istiyor. Bu konuyu kendi resmi sitesinden de duyurmuş.
Volkswagen 2 yıllık fabrika garantisine 2 yıl daha uzatma için bazı forumlardan okuduğum kadarıyla 1.200 tl istiyor. Bu arada kendi resmi sitelerinde bu konuyu yetkili satıcı ile görüşerek fiyat alınabileceği yazıyor.
Honda 6 yıl fabrika garantisi veriyor ayrıca lpg tankı ve bununla ilgili motor sorunlarını da garanti kapsamına alıyor.
™VTI
Turk Man
belirttiğiniz 3 seçenek arasında, kasa-motor-vites-donanım olarak hoşuma giden jetta tercih edilebilir bir araçtır...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
herşey bi yere kadar cebi düşünmek lazım BENCE
Lpgli Honda az yakar çok kaçar , sonuçta aralarında dağlar kadar fark yok bence kesinlikle HONDA hayat ONDA
sonradan okudum garantiside 6 sene yada 150.000kmdir. Dertsiz düşünmeden Honda bence
highline jetta'nın şuanki fiyatı nedir ? 1.4 tsi dsg (122 veya 140 hp'ler ? )
ben jetta'ya bastım oyumu iki aracıda kullandım uzun bir süre honda aşırı fazla yakıyor tork yok ve şanzumanı kanser eder cins'den 2006-2010 arası dsg 7 lerde problem çıktı fakat sonra düzelttiler şuan dsg 7'lerde hiç bir problem yok
edit: honda LPG'li idi ve jetta 1.4 tsi benzin'de , jetta 1 tık daha az yakıyor tecrübe ile sabit ve her konuda jetta civic'den üstün
honda ile KDZ. Ereğli'de depoyu fulledim taksim the marmara otelin önüne geldim normal kullanarak otelin etrafında 1 tur attım benzin lambası yandıjetta ile biraz daha kastım az yaksın diye fulledikden sonra aynı yolu gittim geldim sonra lamba yandı
en son ölçtüğümde jetta 29krş honda ise lpg'de 330krş yakıyordu 6 ay önce![]()
Bence;
1.civic
2.jetta
3.astra
Değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Honda ile duygusal bir bağım var. ayrıca böyle avantajların da olması beni yaklaştırıyor. fakat jetta gerçeği de yadsınamaz
Honda ile arasında 2,5-3bin fiyat farkı var. değerlendirmeniz kullanıcı olmanızdan dolayı beni etkiledi. lpg li hondanın benzinli jettadan çok yakıyor olması aslında gayet ilginç bir konu
Değerlendirmeniz için teşekkür ederim.![]()
™VTI
Turk Man
Kesinlikle JETTA
Skoda Yeni Octavianın 1.4 TSI DSG şanzımanlı fiyatı jettadan pahalıya geliyor. açıkçası 2.el satılabilirlik açısından bu üç araca yoğunlaştım. ayrıca şunu da belirtmeliyim ki yeni octavia dan oturduğum binada bir komşumuz satın aldı. onun aracını inceledim gerçekten de çok etkileyici bir araç
Değerlendirmeniz için teşekkür ederim.![]()
™VTI
Turk Man
Volkswagen 1.4 L TSI "Twincharger"
Best New Engine(2006)
yılın yeni geliştirilen en iyi motoru ödül
International Engine of the Year(2009,2010)
uluslararası yılın motoru ödülü
1.0 litre to 1.4 litre(2006,2007,2008,2009,2010,2011,2012,2013)
1lt ile 1.4lt arası yılın en iyi motoru ödülü
Best Fuel Economy / Green Engine (2009)
yılın en çevreci ve ekonomik motoru ödülü
International Engine of the Year - Wikipedia, the free encyclopedia
Alıntı
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Biraz araştırdım internette doğru söylüyorsun ödül alan twincharger tsi fakat şu andaki tsi teknolojisi supercharger ve dolayısı ile hem daha fazla tork ile %6 daha tasarruflu olduğu söyleniyor aşağıdaki linkte :
New VW 122 PS TSI Engine In Detail
™VTI
Turk Man
jetta dan yana oyumu kullandım.
Tasarım, dsg ve highline paket olması oldukca cezbedici.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Evet doğrudur ben teknoloji olarak diğer markalar o yıllardaki aldığı ödüllerle karşılaştırma adına paylaştım.VW Twincharge olayını azaltıyor turbo ile güzel başarılı motorlar üretiyor mesela 1.2TSI motoru.
Volkswagen 1.2TSI Presentation - YouTube
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Jetta'dan yana oyumu kullandım.
-Astra'yı eledim çünkü bakım masrafları Mercedes'i aratmayacak seviyede (yetkili Opel vs. yetkili Mercedes)
-Civic'i elemedim aslında, benim için arabadan indikten sonra arabaya tekrar bakma isteği doğmalı, Civic bunu başarabilen bir araba değil, ama bu kişiye göre değişebileceğinden bir şey diyemem.
-Jetta gerek ikinci eldeki peynir-ekmek gibi satılması, gerekse hızlanma ve yakıt tüketimi açısından motor-şanzıman uyumu gayet tatminkar. Ayrıca atla deve sorunlar çıkmıyor, çıktığında da eğer araç yetkili servis bakımlı ve kurcalanmamış bir araçsa iyi niyet garantisi adı altında son derece yardımcı olunuyor, tecrübeyle sabit.
-Jetta tercih etmemdeki bir diğer sebep, biraz LPG karşıtı bir insanım, yakıt tasarrufu için arabanın orasını burası kesmek biçmek bana mantıklı gelmiyor, hele ki sıfır araç alıyorsam.
öyle işte.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)