Milleti soydun soğana çevirdin baeee..... : )))
e30 guzel kasa evet ama m3 haric hicbir modeli ozel degildir ve istenilen/verilen rakamlar gereksizinde otesinde.
bu konu tamamen hastalıkla ilgili.
hasta olmayan max 15 verir vermez...
hastası 100 de veriyor 150 de...
Bana göre 18 civarı ama cakma bbsi takan 25 30 bide bilen bilir yazarsan 40 50
tr de kaçtane orjınal e30 325i varkı oparayı etmesın ?
hele birde donımsal olarak doluysa rahat eder.
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
en güzel ve mantıklı yazılmış yorum kesinlikle.... E30 lara verilen paralar gerçekten kimine göre ziyan kimine göre sonuna kadar helal.... 20 bin TL verip aldığı saat gibi çalışan arabayı sırf daha iyi olsun diye sıfır motor yaptırmak için gözümün önünde 10 bin tl verenleri gördükten sonra E30 sevgisinin tedavisi olmayan bir hastalık olduğuna kesinlikle inandım![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
15+ binlere tofaş modelleri satılırken e30 gibi bir arabaya verilen rakamlar nedense göze batıyor. Bazen bende kızıyorum, 50.000 € aracı satmak için değil piyasa yapmak için yazılan bir rakam. Ben amaçlarına ulaştıklarını düşünüyorum...
İyi araba iyi para kavramı her zaman için geçerlidir...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
reklam yapmak için ilan açılmaya başlandığından beri ben fiyatlarda ciddi bir artış görüyorum
benim vereceğim rakam
9 tuş OBCli
Sunrooflu
Klimalı
Recarolu
MT2 Direksiyonlu
Açılır kelebek camlı kasa ve motor olarak ortalamanın üzerinde ise bir E30 35-40 civarı verilebilir Facelift kasa ise tabi Pre ise 30-35 civarı ederi Cabrio ise 40-45 arası
eh tabi birde motor faktörü var normal 2500cc mi 2800c mi 3000ccmi atmosferik yüklümü DBilas emme schrick egzantrik felan ne var ne yok ona görede fiyatlar değişir
E30 m3 farkli bir dunya. 7-8 ay once aracimdaki karbon kapli direksiyonu almak icin e92post tan bir arkadasin yanina gitmistim kosede duran bebekler bebegi kirmizi bir e30 m3 vardi. O arkadasinmis evo 3 motorlu. Almanyadan ozel getirtmis ve alabilmek icin e93 m3 ve audi s5 ini satmis. Evet e30 m3 keeinlikle hastalik vergi vs gibi sorunlardan dolayi tr ye girememis 2000cc uzeri herhangibir motoru degil.
Edit
![]()
Geleneksel ''E30 o parayı hak eder mi'' konusuna hoş geldiniz![]()
O paralar verilmez diyen arkadaşlar, abiler şunu anlamamız lazım artık.
Vtec'lere 30.000 verilebiliyorsa bende E30'a o paraları hayli hayli veririm. 30-45 isteyenler için diyorum tabi.He 60.000 isteyen için de çok ütopik bir araç olması lazım bence. Açık ve net bu. Kim yalan diyebilir?
Benim arabayı ben bir bitireyim siz bir de E34 piyasasını görün. 50.000'den kapı açmazsam namerdim![]()
![]()
tamamen arz talep meselesi...Boncuğunun bende 20 si var(mezarcı mod
)
temiz e30 4 kapılı 90 model olcak ciğerli 25 olcak azev jantlı felan delikanlı gibi 25-30 arası veririm![]()
çocukluk arkadaşım, antalyadan e30 m3 aldı.. 3 sene oldu hala toplamaktayız...
25 e aldık aracı... şu an X2 fiyatınıda geçtikinş bu yaz çıkcaz meydanlara
19-20 lere E30 M3 alan arkadaşa sewgilerimi iletiyorum.hee taleptir,, werilir verilmez bu tamamen kullanıcıya ait bir şeydir..
tşk
Rıdvan![]()
Turkiye'de e30 m3ler sadece standart oldugu icin insanlar sadece m3 diye biliyor.Halbuki cecotto,evoII,evoIII,sport evo,ravaglia modelleri var ve eminim seri numarali bir cecotto'ya kolay sahip olunamayacagi gibi,o paralar verilmez diyen cok kisinin agzinin suyunu akitir.
konu 325i'den M3 EVOIII'e geldi
stock 325i temiz düzgünse 18'den fazla etmez25-30 veren varmı sanmıyorum ilanda 50'ye bile var ama satılıyormu ona bakmak lazım
M3 işi ap ayrı bir dünya turbo&quattro abimizin koyduğu gibi bir araca TR piyasasında 2x e92 M3 veririm param olsa
ama 325 pek özel değil zaten çoğu 316'dan çevirme![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)