Gtr bu paralara gayet ideal.
Yag eksiltme problem degil,normal diyelim ;)
997.1 TT guzel ve saglam ancak Mk2 daha basarili.
Printable View
Gtr bu paralara gayet ideal.
Yag eksiltme problem degil,normal diyelim ;)
997.1 TT guzel ve saglam ancak Mk2 daha basarili.
R35 ne kadar 4x4 ve aşırı besleme olsa da sahsen atmosferik v10 tadı ve rwd keyfini değişmem...
Mantık R35 kalp M6 diyor kısacası :)
GTR her klasmanda daha iyi diye düşünüyorum. (pist-mod vs.)
Kar kış çamur demeden de kullanılır bence :)
Dikkat çekme olayına gelirsek, açıkcası yeni m6'yı sadece fuarda ve bir kaç galeride gördüm. Anlayan ve meraklısı olan için çok etkileyici ama,
GT-R gördüğümde ve çevrem de gördüğünde; "ulan bu nasıl Nissan, inanılmaz!" tepkisini alıyorum. :)
Şöyle düşünün, Japonların Porsche'si.. Teknolojik ve sesi çok etkileyici.
arada da 100.000 € fark var sanırım minimum :D
Bence M6'yı bir kıza sorsan, bunun normal BMW'den ne farkı var der :D (bir mesajda yazılmış bu, ondan yazdım :) )
Bold olan kisim aynen basima geldi :)
1m li arkadaslayiz; kizlar onun arabasina 116 m paket benimkine de 630 m paket diyince yerle bir olduk :D
gtrli bir arkadasta benzin almak icin benzinlige yanasiyor, pompaci fotograf cektirmek istiyor arac tipi farkli falan, markasini soruyor arkadas nissan diyince "hee nissan mi ya bosver o zaman" diye geri donmus:D
hort olacak ama..
arada 100 bin euro fark varsa kesinlikle gtr veya sizi tatmin edecek porsche derim ben..
bmw ler hep birbirine benziyor ve biri gelir body-kitle m6 ya benzetir insanlar aradaki farkı pek anlamaz..
gtr kendi gözlerimle gördüm şaheser bir tasarım bence..o aradaki 100 k euroya neler neler yapılır ne kadar gezilir bakımı yapılır vsvs..
m6 daha gündelik bir araç sanki porsche tarzı (dergiler de porsche için bu konu üzerinde çok yorum var yoksa şahsen binmedim)
Arkadaş ne aldı ki?
Adam trolledi ve gitti
Bir kız neyin var diyor gtr diyosun bönbön bakiyor one ki diyor nissan diyosun hee micrami diyor.bir kiz neyin var diyor bmw diyorsun tüm ortam sessizliğe bürünüyor..ama arkadas almadiysa gtr alsin :D
Bu kız olayını mantıksız buluyorum..gtr beğenmeyecek kız zannetmiyorumki dünyada vardır..o zenginlik seviyesindeki biride zaten kız konusunda hiç eksiklik çekeceğini sanmam..evo da bu şekilde kimse anlamaz ama kızlar beğenecek diye evo yerine gidipte m paket 320ci almazdım
kız beğenecek diye araba mı alınır a.k, gt-r tabii.
gazlamaksa performansa sa gtr, onun dışında M6
impreza wrx sti aldık amele olduk insanlar böyle bakıyor. arka spoileri sanayide yaptırdık geziyoruz sanıyolarlar kimseye derdimi anlatamadım otomobilden anlayan %5 lik bi kısım olayın farkında gerisi seni amele olarak tanımlıyor. bmw m6 dedin mi herkes esas duruşa geçiyor.
gt-r de muhteşem bi araç ama ben m6 yı tercih ederdim muhtemelen
Yılarca s2000 e söylenmeyen sey kalmadı şimdi yerini gtr aldı:)))) fazla söze gerek yok.
Cok farklı ıkı otomobıl...
Sandık motor kavramını biz BMW ///M ler ile öğrendik sahibinden sayfasında 3 ilandan biri sandık motorlu. BMW saygı duyar karı kız tavlar ona göre araba alanlar alsın zaten, GTr ayrı BMW ayrı ama çok M var bi o kadarda kasap kullanıcısı var piyasada.