Sizce hangisi daha iyi.siz olsanız hangisini seçerdiniz ?nedenleriyle yazarsanız sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim.
Sizce hangisi daha iyi.siz olsanız hangisini seçerdiniz ?nedenleriyle yazarsanız sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim.
Ben hiçbir alanda M6 demezdim..
Tasarım olarak, performans olarak, yol tutuş olarak, ses olarak, teknolojik olarak, şanzuman olarak, aftermarket parça bolluğu olarak, muhtemelen yakıt tüketimi ve vergi avantajı olarakta R35.
Sanırım birtek konfor olarak M6 denebilir, birde belki iç aksam malzeme kalitesi olabilir.
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Kesinlikle gtr bence.
Sahsi fikrim ; m6 tasarim olarak gtr in yanindan gecemez.sadece eklemek istedigim bu.
Ustteki posta tamamiyle katiliyorum![]()
Dr.Ecu
sağol abi aslında gtr daha çok istiyorum (hız konusunda).
Aşağıdaki video tabiki baz alınamaz 2 aracın yürürü adına ama sadece skyline olduğu için ben skyline'ı seçerdim fakat yeni m6'da felaket
BMW M6 vs Nissan GTR R35 - YouTube
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
yeni m6 çok tehlikeli alet oldu ya Ben Üstüne basarak M6 diyorum. Tasarım Performans Kalite Konfor=M6
Stok M6, Stok gtr ı geçiyor. Ben M6 almış olsam hemen 2 tane spor koltuk alırım araç direk 100 kg hafifliyor.
Bir intercooler, hava filtresi, egzoz + yazılımla 650 hp sokak canavarı oluyor. şanzumanıda hiçe atılcak bir şanzuman değil.
Siz olsanız hangisini seçersiniz demişsiniz ben olsam GT-R seçerdim.
GT-R pistte canavar gibi,performans ve yol tutuş olarak hakkaten farklı bir araba. Ayrıyetten tasarım olarak harika geliyor bana özellikle arkadan görünümü.
Yol otomobili olarak GT2 RS'den sonra iyi süreleri yapan araba GTR(Nürburgring),hemen arkasından Corvette ZR1 geliyor.
M6 çok şık ve kaliteli bir araba. Şahsen Panamera almam M6 GranCoupe alırdım.
Ama en başta sölediğiniz gibi size göre demişsiniz o yüzden ben GT-R diyorum fakat Sertaç kardeşimizin de dediği gibi fiyatlar arasında ciddi fark var yani onunda belirtmek isterim.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
11 4 S. Özgültekin Nissan GTR R35 02:22.82 07/07/13 Kuru 29 °C Dört
18 11 H. Kuriş BMW M3 (e36) 02:28.01 01/08/13 Kuru 24 °C Arkadan
E36 ile arasında 6 sn var reisNeyse geyik bir yana GTR dan olsa olsa roll arabası olur. M6 daha iyi piste tutunur diye düşünüyorm.
Bahsettiğiniz GTR da stok değildir üzerine en az 60K $ harcanmış bir m6 dır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)