m6 durusuyla bile kendını gösteren araç Gtr eskidi artık :) http://imageshack.us/a/img197/6848/xnbr.jpg
Printable View
m6 durusuyla bile kendını gösteren araç Gtr eskidi artık :) http://imageshack.us/a/img197/6848/xnbr.jpg
Ne kullandım,ne içine bindim. Maksimum 5 m yanına yaklaştım :D Gtr güzel hoş ama İnsan o kadar para verince huzur arar arabasında :D
BMW alırdım
piste rolling de GTR, gecelerde cadde de M6,
manitalar anlamaz gtr den
gtr
ne istediğinize bağlı bir otomobilden ben konfor ses vs anlamam hiç işim olmamıştır performans isteniyorsa gtr alırdım m6ya nazaran m6 nın önü şu an için gtra göre kapalı performans açısından direk enjeksiyon vs daha fazla uğraştıracak bir motor
m6 nın çok çok az yakacağını sanmıyorum sounçta performans için alınıyor gtr akar:D
gtr iyidir hoştur.lfa olsa daha hoşolurdu ayrı mesele :D
M6 nın yakmadığı konusu garip. Ben mi yanlış görüyorum acaba 19lt yakıyordu M6:)
İkisi tamamen farklı arabalar. M6 gt GTR ise superspor öncelikle bunu düşünmek gerek
yakıt piysa v.s. bilmem ama GTR daha dikkat cekici kendi zevkimce m6dan daha güzel.
Gtr, ......
Konuya herkes performans pist drag koymus gorende her dakika gazlaniyor sanar
Nordschleife de gtr ile avetador arasinda 6 saniye fark var gtr hizli cikiyor
Gtr cok daha guzel bi araba mi demek ?
Sahsen param olsa m6 yoksa gtr (yoksa derken de ucuz degil sonucta)
You can read the brochure - Tokyo Drift - YouTube
O değerlerde gezebileceğine inanıyormusunuz.
Bazı araçların ağır yapılmasının nedeni yol tutuşunu arttırmak, elektronik olarak yol tutuşunu arttırmak için yapılan müdaheler bir nebze performanstan kısıyor, Fiziksel olarak aracın stabilitesi ağırlık ile de dengelenebiliyor. Yani Gtr çok ağır M6 çok ağır derken, o ağırlıkların maliyet/mühendislik/performans aralığında oranlanıp yapıldığını düşünmeliyiz.
Gtr kesinlikle ekonomi düşünülmeden yapılmış bir araç. M serisi günlük kullanım da düşünülerek yapılmıştır. Ancak kağıt üzerindeki hesaplar bir 1.6lt araçtaki sapmasından çok daha fazla olacaktır.
Bmw nin birçok motor parçasını ve tasarımını Yamaha yapıyor, know how dan bahsetmiyorum bile. Yeni m motorlar bir gtr motoru kadar sağlam değil. Şanzımanlar ve aktarma ise yakın birbirine.
Arkadaşın karşılaştırdığı araçlar performans olarak yakın olsada, tasarlanma amaçları başta çok farklı başlayıp orta noktada buluşan araçlardır.
Demek sitediğim gtr konfor ve lüksten uzak, supercarlara kafa tutabilecek bir spor araba konsepti ile ortaya çıkmış, ve modifiyeye açık bırakılmış bir araçtır.
M serileri standart konforlu ve sürüş zevki yüksek otomobillerin farbrikada modifiye edilmiş ve sorunsuz günlük kullanılabilecek ve konfordan ödün vermeyecek bir otomobil olarak tasarlanmıştır.
Sizin amacınız bu tasarım kriterlerinin en başına gidip bir tercih yapmak olacaktır.
GTR tercih ederdim ben kesinlikle :)
Ben kağıt üstü değerlerden bahsetmiyorum arkadaşlar.Yeni M6 nın gözümle gördüğüm değerinden bahsediyorum :)
Sırayla ben iki arabayı kendimce kıyaslayim
En başta M6 GTR dan baya pahalı
Ama bariz şekilde konfor,lüks,motor teknolojisi ve genel yapım kalitesi olarak GTR dan üstün.
Bunun yanında 640d ile M6 yanyana durduklarında biri diğerinin bodykitlisi gibi birşey.Porş bmw mercedes gibi almanlarda en gıcık olduğum durumlardan biri.Çeşitli body kit varyasyonlarıyla spor modeller çıkması.
Mesela GTR GTRdır başka bir alt modelinin body kitli modeli gibi durmaz.
M6 ciddi patinaj yapıyor özellikle soğuk lastikle nerdeyse bir corvette kadar.
Şanzıman olarakda GTR ile kıyaslanmaz.Ama M6 nın motorunun torkuda GTR ile kıyaslanmaz.
GTR kendini bakım konusunda ferrari sanıyor,M6 daha periyodik bakıma girmedi girdiği zaman onuda söylerim ne kadar tutuyor.
Ama yani konu sahibi arkadaş zaten temel kriteri bana baksınlar arabayla gezerken dediği için çözüm basitti.Egzotik italyan :)
önceki atmosferik m6 olsaydı gt-r derdim ama güncel m6 için m6 diyorum
İnan bunları anlatmak çok isterim ama yazmamam daha doğru olur :) bu biraz ben konuşursam yer yerindne oynara benzedi :D şaka bir yana
İnternet üzerinden bunları anlatmam doğru olmaz.
Kaynak konusunu şöyle özetleyeyim;
Toyota ile birebir çalışıyorum. (marine üzerine).
Toyota küçük küçük yan kuruluşlara sahip, projelerini ver argelerini bu yan kuruluşlarından sağlıyor. Yani toyota motorunu kendi geliştirmiyor. Daha sonra biten arge projeleri seri üretime hazır hale getiriliyor, bu da bildiğimiz toyotanın yaptığı iş.
Toyota ile ilgili bilgileri bu sayede öğreniyorum.
Yamaha yarış takımının baş mühendisi ile de birtakım projelerde çalışmaktayız. Yarış motorlarını yapan ve geliştiren kişi. Yamaha ile ilgili bilgileride bu kişiden almaktayım.
Çalışmış olduğum italyan supercar firması motorlarının kapaklarını yamahadan aldı mesela. 5 subaplı kapaklar yamahanın patentli tasarımıdır. ;)
Bmw nin motorlarının bazı M modelleride dahilmiş şimdi sordum doğruladım, yamahanın. Dizeller ise isuzudan geliyor du..
Toyota ve BMW nin dizellerde çalıştığını okuduğumu anımsıyorum. Hani şu 1.6 116 hp dizeller.:)
meraktan soruyorum toyota marine'demisiniz? :)
f355 de ki 5 subap tasarım yamahanın mı şimdi owww :D
toyotanın şirket tarzını çok beğeniyorum cnc işleme merkezleri,takım tezgahlarına kadar kendi yapan bir şirket topluluğuna sahip.
daha öncede ki atmosferik m motorlarında yamaha imzası varmyıdı yoksa güncel ve gelecek olan turbo besleme m motorlar için mi geçerli yamaha'nın ar-ge desteği ?
Kafa karıştırmak gibi olmasın ama AUDİ RS7ye de bir göz atardım 0-100 3.7sn
Fiyat farkından dolayı GT-R diyorum. Sonuçta M6 ya gelene kadar 911turbo lar, scuderia lar alınır.
Önce sen ne istiyorsun pistte en üstlere oynayıp geceleri rolle çıkmakmı yoksa zevkine piste çıkıp biraz
yanlamak akşamına sahilde keyifli bir tur atmakmı?
İkisinide kullanmış biri olarak söylüyorum GT-R M6'nın konforunun yanına yaklaşamaz iç tasarımdan
ve kalitesinden bahsetmiyorum bile. M6 daha soft hızlı ama istifini bozmayan bir araç GT-R hardcore bir
araba içeri aldığı yol sesinden rahatsız olup koltuk ve döşeme altllarına izolasyon yaptıran arkadaşım var
Konfor kaygın yoksa ben de GTR derim :)
Pist süreleri de saçma olmuş, iyi bir sürücü ile GTR E36 M3e ciddi fark atar.
bence de GT-R herkezin gönlünde yatan aslan
yemin ederim hayatımda ne gt-r ne de yeni m6'yı gördüm.
Paran hangisine yetiyorsa ve gözüne senin hangisi göz kırpıyorsa
alacağın araba o dur.
m6 parası çıkıyorsa lamboyu çek kapıya.
godzilla candır :D :icon_tup:
M6 tercih ederdim. GT-R gündelik kullanımda daha az konfor sunan bir araç üretim amacı nedeniyle. M6 nın zevki daha çok çıkartılabilir. Kalitesi ve konforuda cabası. M serileri her zaman sürüş zevki ile ön plana çıkmıştır. Pist sürelerine çok takılmamak gerek bence. Ancak arada ki fiyat farkıyla GT-R yüklenebilir hatta pistte amatörce yarış tutukunuz var ise bunu tatmin edebilirsiniz. Başka alternatiflerin yanında şunu da unutmayın hangisini alırsanız aklınız diğerinde kalmayacak araçlar bunlar. GT-R mükemmel bir mühendisliği var ancak M6 da harikadır. GT-R ın M6 ile de kıyaslanması ne kadar iyi olduğunu gösteriyor M6 nın. 991 carrera ilgi çekmek için iyi bir alternatif. RS serileri yazılmış çizilmiş. Bu tip araçlarda düşünülebilir. Hatta M4 bile beklenebilir. İyice kafa karıştırdım. :D Hayırlısı olsun...
Toyota japonyada tekne üretiyor. ama üretimi durdurma kararı almıştı, taa ki olimpiyatları kazanana kadar. şu an tekrar aktif ettiler.
Fakat firma öyle disiplinliki, kendi stratejileir olan çevrecilikten ödün vermiyorlar. yani tekneyi geri dönüşümlü malzemeden üretmek istiyorlar. Şu ana kadar italyan bir firmanın tasarımları ve projeleri ile aluminyumdan üretiyorlardı ve en lüks rakibinin 2 katı fiyatına mal oluyordu. böylece satamıyorlardı. Şu an o üretim durdu. farklı tasarım ve proje arayışına girdiler. Bu projelerin takibini yapan yan kurluş ve arge firmaları. Şu an yeni bir tasarım ve geri dönüşümlü çok farklı bir malzeme sağladık, fakat malzemeyi geliştirmemiz gerekiyor. Tasarımlarımı kabul ettiler, malzeme şu an için problem. Toyota yeni motorlarınıda geliştirdi. Yeni aktarma organı testleri de tamamlandı. tek problem malzeme. Ben toyota'nın teknelerini çiziyorum. Toyota'nın o yan kuruluş dediğim argesinin içindeyim.
Atmosferik M lerde yamaha varmı bilmiyorum sormam lazım. Yeni nesil turboların neredeyse hepsinde yamaha var.
4 silindir ve 6 silindir olarak iki yeni motor daha yaptı toyota, daha piyasaya çıkmadı. (marine için)
Fiberglass ve kompozitin geri dönüşümü malesef mümkün olmuyor. Aluminyumdan ürettikleri teknede tabiki %100 geri dönüşümlü değil, ancak yapabildikleri en yüksek oranda geri dönüşümlü olması tercihleri. Toyota aluminyum teknenin kabini kompozit mesela.
m6 aklıma bile gelmezdi ....
kimisine göre öncelik hız ve rekabettir, kimisine göre de + bilmem kaçlı hızlarda elinde viski bardağı ile stabil gidebilmektir.. Bmw AG sadece hızlı araba yapmakla kalmaz, konforunu, saf sürüş zevkini ve yakıtını da düşünerek iş çıkartır.. Yeni BMW M6 harikalar yaratan alman mühdendisliğine sahip bir otomobil, tabiki önceliğim m6 olurdu..
Ulan yuksek hizda ne viski meraklisi ciktiniz arkadas :) benim cliodan farksizmis gtr..
makine olarak karışılaştırılmış ama eski kasa 6 ile aynı anda çıkmadı mı gtr ?
madem öyle yeni çıkacak gtr ile şuan güncel olan m6 yı değerlendirmek lazım.
kaldıki bence aynı klasman arabalarda değil. m6 standart bir 6 kasaya m body uygulanmış gibi. gtr öyle değil. şahsına münhasır bir araba. çizgisel olarak hiçbir araçla benzerliği bile yok.
kimileride gündelik kullanmda sorunlu demişte, kaçınız sahibi oldunuz sorun yaşadınız merak ediyorum ? japon, alman vs mühendisleri senelerce arge yapıyorlar, çok detaylı çalışmalar yapıyorlar ve türkiyeden adamın biri çıkıp diyorki ( faruk eczanesi tarzında ) gtr ler gündelik kullanımlarda sorunlu.. komik..