User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: dci megane mi tdi polomu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm ama sonucta megane yanı nası yol tutuyo hayret bızdekı meganeda hıcbı sorun yok ama vırajda kamıkaze gıbı hemen yatıyo yenı meganelarda yol tutusunu bıraz ıyılestırmısler gercekten ama trımler olsun falan ıc tarafı gene soyulmalar falan vardır

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı silwerhooks53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tmm ama sonucta megane yanı nası yol tutuyo hayret bızdekı meganeda hıcbı sorun yok ama vırajda kamıkaze gıbı hemen yatıyo yenı meganelarda yol tutusunu bıraz ıyılestırmısler gercekten ama trımler olsun falan ıc tarafı gene soyulmalar falan vardır
    Megane 3 için konuşuyorum. Bu konuda bunu belirtmek gerekiyor artık. Virajda stokkende guven veriyordu,yayla daha güzel oldu,coille harbi cok cok iyi olur. Yatma sorunu falan yok. Bende Allaha şükür şu ana kadar ne bir soyulma ne başka birşey oldu. Trimlerinden iç tarafından memnunum.
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendede yok soyulma virajda iyimi kötümü bilmiyorum hız falan yapmadığımdan dolayı. Abdullah kardeşim ne diyorsa katılıyorum o her türlü denemiştir ama şu olay cidden oluyosada bizde neden yok soyulma ses yapma anlam veremedi

RenaultSport
    Misafir
    megane II şuan sıfırı üretilse bile bence şuanki yeni kasa polodan daha kaliteli daha oturaklı bir araç megane III ile bence kıyaslamak bile hata

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polonun iç kısımdaki plastikleri çok kötü, meganedan da kötüdür muhtemelen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane 3 coupe temiz asfaltta güzel yol tutuyordu ama yolda arka teker ufak bir çukura kasise geldiği zaman direk bırakıyordu arkayı. Direksiyonda şehir içinde pamuk gibi dönüyordu çok rahattı ama hissiyat olarak çok kötüydü.

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım bütçe sebebi ile Polo ile Megane karşılaştırılıyor. Yoksa başka bir mantıklı açıklaması yok. 1 yıl Meg 3 Coupe'ye bindim. Kesinlikle ithal Megane'da aranan konfor genişlik ve kalite polo'dan iyi olacaktır. Performans olarak'ta 105'lik megane bile Polo'dan iyi performans verir. Tecrübe ile sabit.
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasindemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım bütçe sebebi ile Polo ile Megane karşılaştırılıyor. Yoksa başka bir mantıklı açıklaması yok. 1 yıl Meg 3 Coupe'ye bindim. Kesinlikle ithal Megane'da aranan konfor genişlik ve kalite polo'dan iyi olacaktır. Performans olarak'ta 105'lik megane bile Polo'dan iyi performans verir. Tecrübe ile sabit.
    Vayy Yasin, bir an görünce şarşırdım, hoşgelmişsin

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neothenew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vayy Yasin, bir an görünce şarşırdım, hoşgelmişsin
    Hoşbulduk Oğuzhan kardeşim artık bu forumda yazıyorum. Kesinlikle daha profesyonel ve güzel bir ortam.
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ben anlamıyorum aynı karşılaştırma clio-golf olsaydı herkes küfür etmişti çoktan,sen ne diyon sınıf farkı var vw kalitesi var diye bende derdim ama olay renault a donunce bir anda tü kaka oluyor renault anlam veremiyorum,poloda kullandım allaha sukur 1.6 tdi comfortline bilmem kaç km de içinde bulundum benim meganla 100 110 korkmadan girdiğim virajda polo 90la girdi eşhedüyü getirdim ister inanın ister inanmayın isterseniz yanlı konuşuyorsun marka fanatiğisin diyin ama bencede polo diyenler daha cok marka fanatiği bana göre,arabam stokken 190 la viraj donmuştum ya yanımda arkadaşımın suratı bembeyazdı arkamda jetta vardı,jettayla kapışıyorduk. polonun üst sınıfı jettayla. kaç tane polocu arkadaşım tanıdığım var gti falan değil hicbiri,hepsi alayına dizel ama kendileri bile kaç kere dediler polo güven vermiyor stockken diye,en azından benim cevremdekiler kabul etti,megane 3 205 tabanlı lastikle cıkıyor polo 185 bu ikisi arasındaki fark bile yeter bence,polo kotudur demiyorum ama tutupta dizel polo bence megane 3 le kıyaslanamaz ki bu benim kişisel görüşümdür,hemde bu trim sesleri benim arabamda yada bindiğim meganlarda gelmiyor sanırım bir tek anlam veremiyorum,ithalinden yerlisinden privielegeinden impressorından expressiona dizelinden benzinlisinden tüplüsüne bir dolu meg3e meg3coupe ye bindim arkadaş bende mi sıkıntı var acaba.. en sert meg3 yayı hr ile kullanıyorum arabamı ve bulunduğum yerin yolları gercekten köstebek yuvası yaylı hali bile kaç kere sürttü ama ona ragmen benim aracım halen daha maşallah tek bir trim sesi yok.. bindiğim pololarda var mıydı onlardada yoktu maşallah,ama onlarda rüzgar sesi rahatsız etmişti beni yuksek hızlarda.. plastik kalitesi ki benim onem verdiğim bir konudur,alt kısımlarda artık cogu marka aynı zaten fakat ustlerde gercekten ister inanın ister inanmayın ama meg3un malzemesi daha yumuşak ve kalite hisli poloya göre.. cok uzun yazdım sanırım vaktini ayırıp okuyanlara teşekkür ederim,umarım yazımdan bir tartışma doğmaz çünkü bunlar benim kendi gözlemlerim yaşadıklarım..
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)