Güven zor bi karar.Benim düşüncem turbo bi arabaya geç:) Bırak ep3 ü cupra yı biradaha bekle ben yazılım atıyım nasıl yürüdügünü gör sonra sanada bi gti alalım :D
Printable View
Güven zor bi karar.Benim düşüncem turbo bi arabaya geç:) Bırak ep3 ü cupra yı biradaha bekle ben yazılım atıyım nasıl yürüdügünü gör sonra sanada bi gti alalım :D
yalnız peşin peşin söyliyim cupra alıcan benimki kadar gitmicek.Baştan kabullen ha dersen ki bende gizli spec'ciyim ozaman yürüyebilirsin belki benle.Dimi?:icon_tup::D:D:D:D:D
- Abi TypeR Almaaaa :D :D ( Alırsan Burgaz gişelerde beklerim burgaza sokmam seni hayallerimi rahat bırak :D )
eğer ikinci el sıkıntısı yoksa 43 bin tl ye ***** sitede astra j 16T 180 hp manuel var hem yüklemeye de gelir hem donanım olarak baya doludur
ilan no:143903260
(ilan sahibini tanımam sadece fikir amaçlı paylaştım)
:):):):):):):):)
ŞAhsi görüşümü yazmışım yorumumda. Gözümde yarattığı imaj bu , araba testlerde viraj dönmüyor mu demişim sanki. Forumun mizah departmanı iş başında :icon_tup:
Modifiyeli polo gibi duruyor diyorum her ortamda da savunurum bunu , fikir istenmiş yazmayalım mı :icon_wack
Kardeşim sen şahsi yorumunu yazıyorsunda ben Ahmet usta'nın yorumunu mu yazıyorum?
'Cupra'nın döndüğü yerde Gti sanki takla atar hissi veriyor' yazmışsın böle gereksiz bir yorum mu olur?
Kaç sefer Cupra ile döndüğün virajı Gti ile viraj döndün de takla attın?
Sen yanlış bi yorum yapıyorsun bende senin yanlış yazdığını buraya yazıyorum.
Modifiyeli Polo gibi duruyor diyebilirsin bu gayet normal herkes her arabayı beğenmez ama sen öyle bişey yazıyorsunki baştan aşşağıya saçma.
Ayrıca kimse mizah departmanı değil burda,senin gibi laf olsun diye yorum yapanlar yüzünden konular kirleniyor.
Yanlışım kendimi tam olarak ifade edemeyişim. Klavyeden anlatamayabiliyor insan bazen demek istediğini. Cuprayı direksiyonuna oturarak test etme imkanım oldu, gti da ise sadece yolcu oldum. Yorumda anlatmak istediğim sürüş hissi değil , sadece görüntü itibari ile verdiği his idi. Gti ı kullanan arkadaşımın ''kabiliyeti sebebi ile belki de bana bi tık geride hissi verdi, belki yol zemininden ötürü olmuştur , belki lastik farkıdır bilemiyorum.
Konuda kirlilik yarattıysam konu açıp fikir almak isteyen kişiden özür dilerim, yazımın baştan aşağıya saçma bir tarafı yok. 10 cümle içinden 1 cümleyi eleştirip bütün yazın saçma , laf olsun diye mesaj atan insansın , gereksiz yorum vs vs şeyler yazmanız da hoş oldu :rolleyes: edit : Yaptığım yorumları , başka konulara yazdıklarımı okursanız laf olsun diye mesaj atan biri olmadığımı görebilirsiniz. 4- 5 sene kadar üye olmadan takip ettim , yazcak bişeyim olana kadar okumakla yetinmeliyim diye. Kırıcı olmak herşeyden daha kolay şu ortamda, canın saolsun neyse uzadı iyi akşamlar.
Ya yanlış anlamışsın yazdıklarımı kırıcı olduysam özür dilerim amacım kırıcı olmak değil böle düşünürsen cidden üzülürüm.
Sadece yazdığın yazının yanlış olduğunu söledim sana gereksiz,yanlış bir yazı olmuş bunu söylemek istedim.
Polo Gti viraj kabiliyeti Cupra'ya göre iyi olan bi araba olduğu için yazdım bunları.
Kırıcı olduysam o benim ayıbımdır tekrar özür diliyorum senden kardeşim.
corsa opcyide düşünebilirsiniz aslında
Konuyu iyice p*ç ettim ama valla şu toplumda böyle cevap alabilince mutlu oluyorum inanın :) Başta ben tam olarak anlatamadım haklısınız , teşekkür ederim şu tavrınız için böyle cevap yazdıktan sonra istediğiniz lafı söyleyin mutlu olurum :rolleyes: ..
edit : az önce gördüm seçeneklerden alakasız , sahibini de tanımıyorum ama bütçe var ise neden olmasın ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5324025/detay/
1.6 si = 14 - 18 bin arasi . bence bu vti nin edeceği para
vti = 25 -30 bin arası. bu ep3 ün edeceği para
ep3 = 45 -55 bin arası. buda s2000 in edeceği para bnece
bu hondacılar çıldırmış olmalı :) 30 bını gecemeyen megane rs gıbı bı araba varken o paralar ep3 e haram bence sırf egzoz sesı dınlıycem dıye 50 bın duzgun bı ep3 e vermek cok mantıksız. alırım 0 polo yada ıbıza bılemedınız 208 bakarım rahatıma ;9
otomobil kısmında yazdığına göre cooper s e biniyorsun. 2. bir araç olarak cupra ya da gti almanın ne mantığı varki ?
kullanan bilir ep3 k20 sesi gidişi sorunsuzluğu adamı zaten kendıne aşık etmeye yeter en basıtınden 2002 yılında çıkan bir araçla 2013 yılında çıkan bir aracı karşılaştırıyorsan vardır bir sebebi. polo aile arabası gibi istedğimde az gazlıyayım dersin limitin bellidir poloda 1.4 araç sonuçta ama typer oyle değil sesi gidişi devir çevirişi sorunsuzluğu kafan bozulsa yap bir turbo typer alayına gider yap önü açık motor parçası çok kısaası biri aile arabası diğeri safkan yarış arabası benım gözümde seçim senın
herkes bindiği aracı savunur ama emın ol typardan sonra leon cuprayada başka hızlı arabalarada binen herkesin içinde o typer aşkı sesı hala yatar, bu yeter zaten aracın tercih edilmesinde.türkiyeye az giriş yapmış araçlar zamanla değeri fazlalaşıyor alır almaz bu alan kişinin tercihi ama tipsiz megane rsle typarı kıyaslama yane kahve fincanı gibi kasası var 0 polo al yükle typer al yükle ikisinede bin ozman anlarsın milletin neden 45 50 liraları verdiğini ep3e paşa. huzur isteyen gitsin poloda almasın seatda almasın araba 10 bın kmde yağ yakıyor cayır cayır sandık mtoru sorunu hele bunlar yenı araba geçsin typer gibi bir 10 12 yaşlarına gelsinler görebilecekmisin sen 1.4 tsi adam gibi sonuç açık ara herzaman ortada unutma bunu ;)
polo GTİ ların yağ yaktığını bende bi kaç yerden duymuştum ama emin olamamıştım. şimdi kesinlikle eminim... Bide şöyle düşünmek lazım tabi; Neden hondalar diğer arabalara göre pahalı ???
Donanım yaş olarak falan TSİ Tabikide çok mantıklı ama Typer başka dünya :)
olay sadece egzos sesı degıl.kullanım keyfı olarakta cok farklı bı araç.ayrıca atmosferık sevenlerın (benim gibi) başka seçeneği varmı.rollıng e cıkosun 20 araba 19u turbo lu sadece senın araban atmosferık düşünsene:D
bendekı typer 250hpdı sehır ıcı 9lt ortalamam vardı.bu kadar hızlı olup az yakan yoktur.tercıh etmek ıcın bı cok sebep var.ha gıdıp 50 lıra falan saçmasapan rakamlar o konuda haklısın.
tmm unutmam :)
kar amacı güdenlerin eline gectı fıyat yukseldı sımdıde herkes pıyasası o zannedıyor zengın işi typer biz ulaşamayız :) :) :)
fıyatlar yuksek olmasa zaten mantıklı olabılr ama bu fıyatlara tercıh edılmez dusuncelerıme işik tutmuşsun
Şu cümleyi okuyorumda yani dicek bişey bulamıyorum...Tam bir 'Hondacı' yorumu.
Megane Rs hakkında acaba neler biliyorsun çok merak ediyorum.
Frenleri nedir? Yol tutuşu nedir? Konforu nedir? Donanımı nedir? Yürüyeni nedir? Motoru nedir? Mühendisi kimdir? Pist süreleri nedir?
Salla babam salla,yeterki Honda'yı savunalım gitsin...
Tsı al huzura er bence hem model hem komfor hemde yeni nesil bir araç
Ama ep3 içinde bir hevesse mutlaka denemelisin
:icon_tup:
Birsey yazmak istemedim ama motor sesi disinda kahve fincani tipli mrgane rs ten daha ustun ne yani var acaba type r in?Konu 3 sene bindigim rs e sicramis su anda da polo gti kullaniyorum satin alma amacli kisa sure 1sefer fn2 kullandim.Hepsi alakasiz araclar birbirinden ama en optimumu polo gti dir diyebilirim bunlarin icinde.En spor hissiyati veren type r en iyiside megane rs tir bu listede.Gerisi hep kisisel fanatizm yorumu olur soylediklerimin aksini iddia etmek icin.
Ep3 sahibi olarak konuşuyorum bu ikinci Ep3 Typer'ım satıcak olsam yine Ep3 alırım zevki başkadır hatta bambaşkadır :))
komikmi olmaya çalışıosun yoksa ciddimisin bu yazıda :)
böyle yorumlar okudukça hondadan iyice soğuyor insan..
bundan 2-3 sene evvel en kral yürüyen feh typer ı 28 e aldık. 2 sene binip o civarlarda yine sattık.
Şuan en kral feh typer gözümde 25-26 dan yukarı etmez. Üstünü yazanlar yaptığı masraflardan zarar etmemek için yada arabadan kar etmek isteyenlerdir.
Ha vermiyorlarmı ep3 leri o paralara patlasın ellerinde derim alırım o fiyatlara mis gibi bir Megane Rs güzel bi yazılım turbo cooler (270-280hp) ile caff cufff en kral ep3 le yürütürüm.
Ford Focus ST 2005-2009 kasa candır...