..............
şu skoda nın bir tane audinin allroad tarzı modeli var tourer tarzı 4x4 onu niye türkiyeye yollamazlar güzel bir dizel motorlar 1.6 tdi yada 2.0 tdi gibi on numara araç çokda güzel satar bence.. ben bile ilerde düşünebilirim.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yeni A3 sınıfında referans seviyede konfor,yalıtım ve malzeme kalitesine sahiptir
Jetta nın a3 ile bu seviyede bir olmasını beklemeyin hele hele i30 rapid vb araçlarla hiç beklemeyin
Ama bu yazdıklarımın aması çok elbette fiyat fayda oranı kısmı tartışılır bugün skoda firması fiyat fayda oranında direkt kafaya oynar fiyatına oranla kesinlikle harika keza i30 da gayet güzel alternatif
Lakin bütçe müsaitse A3 1.6 TDI Stronic kesinlikle alınır bu kombinasyondaki A3 sınıfında en iyisi zaten misal bu araç Total de !!! a180 cdi dan çok daha öte bir araç
ama ruhsuz tasarımı sıradan görüntüsü ve düşük albenisi ile amg paket A serisinden çok geride kalıyormuş havasız sezdiriyor.
Neyse işin özü düşünmeyin yeterli donanımlı bi A3 alın..
Olmasınmı a3 1.6tdi stronic 85 bin tl bir i30 full olanı 65 bin tl arada 20 bin tl koca bir fark varhani üç bin beş bin yok ikinci elde bir araba fiyatı fark var..
85 bin tl c sınıfı bir araca veriliyorsa ve o segmentte araç fiyatları 40 bin tl lerden başlıyorsa o fiyata çok çok sağlam bir şeyler sunması gerekir parasının hakkını vermesi gerekir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
opel zafira 1.6 cdti enjoy active prestij(en üst donanımı) internet liste fiyatı 74 binlira büyük ihtimal galeri fiyatı 72 bine gelir.
Yeni Leon 1.6 TDI DSG'nin full'ü de düşünülebilir. Ciddi anlamda A3'le fiyat farkı var ve şıklık olarak kesinlikle geri kalmaz. Tabiki A3'ün içindeki kalite yok ama aradaki fiyat farkından dolayı değer, Hemde aynı motor ve şanzımana sahip bir araba almış olursunuz.
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Porsche'yi satıyorum sattığım zaman direk;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40053501/detay
bundan alacam nedense çok beğeniyorum tam bir aile arabası.
Git A3 al iste yorma milleti![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
bizim sitede mimar bir kardeşimiz aldı aynı renk harika bir araç.. çok doğru tercih olur.. sadece aileye değil sportif kullanımada gelir.. son kasaların avantlarıda çok hoşuma gidiyordu ama bu allroad olaya noktayı koymuş çok güzel yapmışlar..
normal a4 desen sıradan derim burunda kıvırabilirim ama adamlar elit kaliteden anlayan müşteri kesmini nasıl memnun ediceklerini çok iyi biliyorlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)