2-3 yaşındaki arabanın bobini bujisi bozuksa 15 yaşında arabanın sağlam yeri kalmamıştır sizin mantığınıza göre
Printable View
2-3 yaşındaki arabanın bobini bujisi bozuksa 15 yaşında arabanın sağlam yeri kalmamıştır sizin mantığınıza göre
Arabalarin tum parcalari 100 sene dayanikli olsa bu dedigin mantikli olurdu.Ama buji bobin dedigin olay zaten asagi yukari 1-2 sene dayanabilen parca bu arabalarda.bmw nin bakimlari tamsa poloda boyle bir sikinti varsa boy boy geriye duser polo.neyse uzatmaya gerek yok ama tek denemeyle kistas alinmaz farkli arabalarda yaparki ortada net bi sonuc olsun 328 gecti,polo gecti,denk gittiler diyebilmek icin sonucta burda plaka plaka konusulmuyor poloyla 328 denk gitti deniyor.
Araç sahibi denemek isterse tabiiki denesin başka araçlarla, kafalarda soru işaretide kalmaz ama denk gidilince niye polonun sorunlu olması gerekiyo belki bmw ninde bobinlerinden bi kaçı arızalı kim bilir en son ne zaman değişti örnek veriyorum yanlış anlaşılma olmasın
Arkadaş derdini anlatamamış
kimse bişey demiyor geçen geçilen nolursa olsun ne bu böyle ya
her mesajda küfür
polodanda soğuttunuz artık vti>>>gti
Yokta niye herkes Sercan'a yükleniyor ??? Adam iddialı ve iddiasını biz onaylıyoruz. Küçümsediğiniz araba Dyno dynamicste ciddi güçler çıkarttı. Nos açıkken ben 220 lere kadar hiç şans vermiyorum E92 stock M3'e. Adam 100-200 10 saniyeyi zorluyor siz 1.4 polo diye küçümsüyorsunuz. Konu dışı ama bazı arkadaşların saçma sapan arabadan anlamadan bide konuyu alevlendirip üstüne bazı insanları da sinir etmesi bence hiç yakışmıyor.
Cem nosla her araa her arabayı gecebılır yalnız. m3 unde stock 10 sn cıvarı 100 200 u..
e92 m3le yarısırsınız ama e92 m3ü olan vatandasın sizin onla yarıstıgınızdan haberi olurmu acaba :D
geçen gün bizde inanıyoduk nerdeyse bitane stock m3 dkg geldi uyandık ayaklar yere bassın biraz. bncuk degil e92m3
En baştan beri söylüyorum kimse kimsenin aracını küçümseyemez. Ama uçmanında alemi yok..Kimseye yüklendiğimizde yok sadece arkadaş kendi araç modelini herkesten üstün görüyor o kadar. Millete küfür etmeler felan hoş şeyler değil. Hep söyledim yine söylüyorum Polo 1.4 olmasına rağmen gerçekten başarılı bir araç stock haliyle ve yüklendiği zamanda gerçekten çok daha başarılı oluyor. Ama benim gözümde e92 m3'le kıyaslanacak bir araç değil çünkü aynı sınıfta değiller.Sercanın aracıda başarılıdır 100-200 10 saniyeyi zorluyordur.Öyleyse de bize tebrik etmek düşer.
Kimsenin ona yüklendiği yok , kendisi iğneleyici laflarla çekiyor herkesi.
İki (328&polo) aracın zamanları aynı aşağı yukarı aynı yürürler denirken bu tutumu niye göremedik?
Stok polo , stok 328i follofoş eder tır filosu sokar..Aynı gittilerse de bozuktur tarzı yaklaşılırsa ona da öyle yaklaşılır.
Önemli olan kimin onaylayıp kimin onaylamadığı değil. Sercanın noslu polosu ile stok e92 m3'un hızlanma zamanları aynıysa aşağı yukarı aynı giderler AÇIK ve NET.
Adam arabasında ne olduğunu bile söylemıyor e92 m3 isterim diye geziyor.
Polocuların kullandığı lugatta cevap alınca da bozulmasın bence.
pistte mi -kalkışda mı- max hızda mı- crash testde mi-konforda mı? duruma ve kişinin beklentilerine göre değişir bmw varken polo ya bakmam ben isters 3.16 olsun ;)
arkadaşlar ilk okuldan beri hocalarımız elmayla armut karşılaştırılmaz diyor.
hahaha :) e92 M3 le polo :))) adama gülerler yapmayın Allah aşkına :)
geçse ne geçmese ne poloyu M3 altına takoz diye koymazlar :))
bu iş adamları falan batınca niye intihar ediyo sanıyosunuz M3 ünü satıp poloya benmek zorunda kalıyoda da ondan :)