Sercan e92 m3 e gerek yok. Bendeki 328 ile denemek isterim her vites her devir. İstersen top speed. Aracımda sadece gt3586 var.nos met vs yok. 1.25 barda.(e92 M3 beni geçiyor zaten. tanışmıyoruz adınla hitap ediyorum kusura bakma)
Printable View
orçun tamamen stok olan 17-18 yaşındaki bir aracın videosunu izliyorsun. SUS bunun üzerinden atlar deyip kenara çekiliyosun ya....
kardeşim sence araç sahibi yada biz üzüldükmü? keyifle izlemeye devam et :)
adam 100-200 12.5 sn gibi koşmuş. dbn oosa en fazla yarım saniye uzar. hafifletme yok, mod yok, yakıt yok yazılım yok. yok oğlu yok.
Bu kadar inanan adam bir araya toplanmışken, kurun bi Polocu Roll tarikatı gitsin arkadaş...
Sevgili büyüklerim niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz ?
Sercan diyorki getirin bir e92 m3 ben deniyeyim kendi aracımla.
Sercan diyorki bence bu denemede bir şey var.Eğer denemek isteyen varsa ben Stock polo getiricem e36 ile deniycez diyor.
????
anlam kargaşası yaşayanlar konuyu baştan okumayanlar bence. yüklü gti ı m3 le yürütürüz diende gti cı. peki kojumuz ne???? 328i ile stok gti...
şimdi gene ilk 2 sayfaya dönerseniz 2 ayrı tarafta izmirde bu denemeyş yapmış hatta sonucu yazmış. sonuç ne okuyun bakalım.
extra ooarak arm nikli konuyu açan arkadaşta denedim geçemedim 180e dek kafa kafaya gittim videoları çarşamba eklerim demiş....
heeeeer gelelim konuya. 2 ayrı şehirde 2 araç zaten bir araya getirilmiş. ortada üçkaat dönecek durum yokken sonuçlar alınmış. bunlar kabul opmayacak.
sizler kendi hakem heyetiizde araç denensin istiyorsunuz. bu diğer deneyen 4 araca alenen hakarettir.
yani iddiaların alayını gti cılar ortaya attı. bmw ciler sadece fark olmaz demişti
aramızda 100-200 de en kötü 5 sn olmasıdır belki
neyse ben kapatıyorum konuyu istiyorsan bi m3 le denerim 92 ile anlarsın neden denemediğimizi
konuya gelelim boşver sen beni
bazı arabalar vardır ki pilojla ciddi fark eder
ben amerikana bindigim söyliyim mesala c6 iyi kullananla kötü arasında 4 5 boy oynar neyse onuda geçtim
ben stok 3.28 ile standart polo konusunda hiç yorum yapmadım
sercan bendede polo var e92 ile denerim dedi ve herkez t... geçti
konuda bu sonra iş 36 m3 döndü bende dedimki sercanın arabası e36 yı geçer saçlamayım dedim bu kadar ve kappattım daha yazmıyorum benim için konu kapandı
orçun iş e36 ya falan dönmedi. ortam soğusun diye özellikle sitemizden stok e36 kadranı paylaştık ve bir anlamda gönderme yaptıım. stok e36 yürürü bu. e92 m3 derken bşr düşünmek lazım diye. zaten en kötüsü 10sn koşuyor. ben bu koşuyu yapan tsi dbn si görmedim daha türkiyede. olmaz diyen yok ama. opmayanlada konuşmaya gerek yok.
gelelim en iisine 5 sn atarım demene. valla seninde 5 sn dbn in varda foruma koymuyorsan ayıp ediyosun...
10 sn hangi stok m3 yürüyor merak ettim 11 lerde
ben dbn almıyorum sanzıma oranlarım dolayı havalar düzgün giderse
bi deneme olayı var o zaman bakarız hep birlikte ama sunu söyliyim e92 çok fazla geçerim hiç denemeye gerek yok bunu söylüyorum
tamam neyse beni hiç karıştırmayın cidden gerek yok
forma en iyisini yakalayana kadar da koymayı düşünmüyorum ama kuru sıkı atmıyorum ;)
Suan araba surebilcek durumda degili iyilesir iyilesmez dbn paylasiriz :))
ok ozaman 11sn diyelim. hoş 10 snden fazla koşmaz m5 m6 ya neyse. inşallah sende maks 6 sn dbn videolarını paylaşırsın.
Aranan kan e92 m3 bulundu.iyilesir iyilesmez denicem
güzel videolarınızı bekliyoruz. deneme aralığınıda belirtin dilerseniz