+193 beygir...
Printable View
Ya saçma saçma konuşmayın lütfen arkadaslar internette 3.28 vs fn 2 type r yazın 3.28 lerin kafasına yediği farklara bakın. Fn2 type r zor bela geçiyor polo gti'ı. Bmw manyaklığı başladı yine amk. Geçemez e36 nereye geçiyor tavuk mu geçiyor . Geçerse de gtı buji bobin felan bitik bakımsız gti'dır. Video istiyoruz hadi
Bi video olsa da izlesek :) TSİ cılar şimdi 200 de falan yakalayamaz mı diyorlar 3.28 için (stockvsstock) ??
38 RT 444 honda typ r vs bmw E46 328İ - YouTube
Bu tamamen stock bir fn2 type r dı. Bu e46 3.28 de Speclerinede ordan bakın bu araba hiç bir e36 3.28 i ye de 3.30 i manuelede geçilmedi. Polo gtı 220 ye kadar fn2 ye geçilmiyor herkes bilir
Specleri yazılmamış; bu 3.28 de headers dahil komple supersprint egzoz, filtre kiti ve daha birkaç bişey vardı
http://youtu.be/SMF6YAZtgpk
Buyrun kat iptalli fn2 ile stock gtı. Buyrun
Bende 3.28 ile farkli bi arac paylasayim.
Zamaninda cok iyi yuruyen poy plaka 3.28 wardi kisa,yazilim,emme,hdrs,filtre.
Clio rs filtre egzoz..
Clio Rs 172 & BMW E36 3.28 (@İstanbul) - YouTube
Renault Clio RS vs BMW E36 328ci ona bakarsan böylede bi video var her araba bir değil
Edit:Ben 3.28 gecicek demiyorum tabiki polo önde olur teknoloji farkı cok ama atla deve olacak gibi olmaz bence
gti ck cok accıcak deneyın gorun :)
GTİ gecer...:)))
bende spec paylaşayım o zaman, sağlıklı bir 3.28'i hafife almayın
BMW 328 i (E36) 193 ch - Fiche technique & performances
VW Polo V GTI 180 hp - Specs & Performance
fn2 de 180 den sonra gti ı geçmeye başlar.
Denemelik stock m3 aranıyor
sağlıklı 3.28 bırakmaz peşini bence.
Gti gerek yok bende ibiza var Cupra şuan deneyelim 5 boy dan aşa olursa gecti sayalım 50 230 varmı deneyecekle
Gti geçer ..
video gelecek haftasonu.. kesinlikle bir iddaam yok eğlenme amaçlı olacaktır bilginize.
aralarında yaklaşık 120 kg fark var. polo hafif.
aralarında yaklaşık 10 hp fark var. bmw güçlü.
aralarında yaklaşık 15 yaş fark var. polo avantajlı.
aralarında yaklaşık 1400cc ve 2 silindir fark var. bmw önde.
aralarında (şöför hariç) DSG farkı var. polo hızlı.
Skor 3-2 Polo.
AMAA...
Polonun uçacağını kaçacağını sananlarda kandırmasın kendini. Motoru diri bir E36 her şekilde şerefini korur hakkını verir. polo kimseyi follofoş edemez. 200'den sonra banko bmw alır yürür ama literatürde 200de rolling bittiği için bmwnin bir anlamı kalmıyor.
Sonuç; şu gün ikisinde sıfır araçlar olsaydı poloyu adam yerine koymazdım. isterseniz 6n2 polo gt ile e36 kıyaslayın. yada F30 328i ile 6R GTI. Adaletli olan bu. Her ne kadar konuyu açan arkadaş e36 kıyaslamak istesede.
BMW 328i Coupe vs VW Polo GTI 1.4 TSI - FastestLaps.com
Bu sitede 99 model E46 3.28i ile 2011 Polo Gti karşılaştırması var.
Her bu tip karşılaştırmalarda mutlaka bu siteden yardım alırım.
E46 3.28 / 0-100 7 saniye, E36 3.28 / 0-100 7.3 saniye.
Yapılan karşılaştırma Gti 0-100 ve 0-200'de çok rahat geçiyor.
200'e geldiklerinde aralarında 5 saniye gibi ciddi sayılabilicek bi fark var.
Üstelik gayet sağlıklı arabalarla bu testleri yapıyorlar.
E36 3.28 testini bulamadığım için E46 testini paylaştım,umarım az da olsa fikir olur.
Ben pek bu muhabbetler anlamam yalniz gri pololu arkadasin "amk" "tavuk mu geciyor" uslubu oldugu surece bu konu benim ilgi alanimdan cikar.
Video yu bu sebebten atmiyorum. Denediginiz polo sahibi arkadas isterse whatsappdan atarim konuya eklersiniz.
Ben bu yasima geldim araba muhabbetine bu laflari kaldiramam
arif in manchester e attıgı golu ararken nereye geldım :)
ıbıza cupra ıle e46 m3 denemek ısterım bende
@merthan
bende polocuyumda objektif olmak lazım. polo gti 0-200 e 29.9 sn de ulaşamaz. polo için en doğru verileri paylaşayım.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Gti var gti var.stock e92 m3 varsa deneyelim :)
F16'm var stock polo varsa deneyelim. nası bi mantık ya. gti var gti var. m3 var başka m3 yok dimi hepsi aynı zaten.
önceki sayfaları okudumda bu sitede KARDEŞLİĞİN ne demek olduğunu bilen çok az adam var. saçma sapan gereksiz yorumlar düşük bi seviye eğitimsiz bi görüntü var. bu forumun ve polocuların imajını zedeleyen bir durum. bence bilinçli kullanıcılar bunlara izin vermemeli. bu polemiklere girmemeli.
altındaki bi çuval civata neyin tribindesin. uçsan ne kaçsan ne. çıkar deneriz video koyarız de geç. sanki bana polo gti'ı kendisi keşfetti dsg'yi kendisi üretti. bmwlerin yıllardır görmediği işkence kalmadı. bakalım 15 sene sonra o zıpkın pololar aynı kalacakmı.
Sensin ;) varsa e92 m3 deneriz.
giderin bana gelmez korkarım ki ben :) bu kafadaki genç arkadaşlarla denemiyoruz biz :) araban yeteri kadar yüklüdür birazda kendini yükle ;)
bin beygirlik supraya binen adamlar bu atarı yapmıyor neden adam olgun. adam bilinçli. sen binsen demek bin beygire aman aman :D
Ben bosum kendimizi yaristirmiyoruz seninle bilgi yarismasina oturmucam.araba karsilastrmasi yapiyoruz sosyo-kulturel tartisma degil!!!
ben sosyo-kültürel bi tartışmadan bahsetmiyorum canım kardeşim.mantıklı her konuyu oturur konuşurum seninle. kimseyi ezmem hor görmem ama kendimide ezdirmem. dinlerim seni zevkle. adamlar e36 328i vs polo gti karşılaşması sormuş sen diyosunki polo var polo var e92 m3 le deneriz. ne alakası var konuyla.
Siz yazarsaniz polo 150drn snra gecilir falan ben o poloda sorun ararm o zamanda polo var polo var derim
3.28i ile hangi gti deneyecek acaba bi de nerde denenecek?Arkadaşlar kendi aralarında denyecek sanırım?
Alinmadim ustume ama stockpolonun onde olacagndan eminim.neyse uxatmanin anlami yok stok 92 m3 varsa ucan kacan dsgyi poloyu goruruz :)
olur tamam :)
şimdi 60-200 polo her türlü her şekilde ayda marsta karada havada e36 3.28 in önünde olur deniyor ya , 1 mil usulü yapılsa ne olur :) mesela 0 dan top speede ? Stock vs stock illa ki o e36 gelip güle güle demeyecek mi ( 200ü görüp hadi asıl frene ben geçtim bana ne yapılmayınca) ?
Yani hız aralığına göre polo da geçer , sonuna kadar gidilirse e36 da geçer , ne gerek var bu kadar uçurum göstermeye arada ? Küfürler mi dersin , acayip atar giderler mi dersin... Tartışılan konu 'araba' evet , sosyo-kültürel bir konu değil Fakat araba da sosyo-kültürel konularımızın bir ögesi olmuş durumda günümüzde. Kaldı ki şu an da sosyo-kültürel bir ortamdayız ve her yorum insanların hayatıyla ilgili çok şey sunuyor okuyanlara.
Benim sadece bu konuda değil çoğu deneme tartışmasında garip bulduğum olay , şahsi bir örnek değildir ;
Şimdi ben gti vs 3.28 roll yapalım diyorum , 60-200 hatta 50den 40tan basalım diyorum. 200 e kadar saplarım , asarım , uzarım , 5er 10ar boy atarım , delerim , üstünden atlarım diyorum da
e işte 200den sonra belki bi yerde , ama çok çok uzun denenirse :rolleyes: , eh gelebilir e36 geçer işte uzunda bi yerde o da hacim farkı olsun tabi ya ama ben sapladım yani bak diyorum. 200 e kadar ben follofoş ediyorum , elek ediyorum , 200 den sonra gelirse konu tam tersine dönmüş olmuyor mu da bütün bu kelimeleri kullanıyorum ? Komik olmuyor muyum okuyunca :soru:
Tam yorum yabıcaktım e92 m3 konuya dahil olmus vazgectim :))) polo ve e92 m3 ??? :D
Stok vs stok karşılaştırması yapılıyordu yine aradan yüklü bi araç çıktı e92 m3'e kaldırdı... Bi m6 sahibi de çıkar ona dayar böyle gider artık...
Bi kerede konunun bokunu çıkarmasanız stok vs stok kalsa hırslanmasanız fanboylar?
Konu hakkında kişisel fikrim, düzgün sürülen sağlıklı bi 328 200e kadar geride olur sonra geçer.
polocular gerçekten şaşırmış.