Link alabilir miyiz? Telefondan gözükmüyor :)
Printable View
tabii ama videoları baz almayınız.Öylesine koydum
e36 E36 328i acceleration 0 200 - YouTube
polo Polo 6R GTI acceleration - YouTube
Valla ben aracı 0 dan kaldırmadım hiç diyebilirim ve benim aracımda dediğim gibi asr kapalıyken daha iyi.
E36 328i acceleration 0 200 - YouTube
Polo 6R GTI acceleration - YouTube
Bugun sokakta kac tane FABRIKASYON degerlerde MOTORU ve YURUYEN AKSAMI sifirlanmis, adam gibi yapilmis 3.28 goruyorsunuz?Beyler, en yenisi 15 yasinda olan ve cogusu kiymeti bilinmemis bir arabayla yeni, asiri beslemeli, hizli sanzimanli, onden cekis ve aktarma kaybi olmayan ve de hafif bir araci karsilastiriyorsunuz. Cogu 3.28'in ne kadar sansi olabilir? :) fabrikasyon olan 193bg bugun dyno run yapsan 182-183hp cikarsa senden sanslisi yok..
BMWciyim ama 3.28 ucak degil. Cogu denemede de oldugu gibi 190 a kadar bir kac boy veya kafa kafaya giderler, 3.28 saglikli tas gibiyse de 200 gibi hacminin ve +2 silindirin farkini gostermeye baslayabilir ama yine de yeni arabalar ust hizlarda da etkili... Bizim memlekette kisitli imkanlardan tabii rolling 200 e kadar ancak :) Benzer guclerdeki 106, 306, clioRS tarzi araclarla olan sonuc budur.
Oyum poloya.
Edit........
Ne kadar Polocu varsa yok geçer yok saplar yok atlar demiş. Kimse kimsenin aracını modelini kötülemiyor arkadaş sadece zevkine rolling yapıcaz sizce kim alır demiş. Ortada herhangi bir iddaa yok kapışma yok ortalığı resmen savaş alanına çevirdiniz. Bir Bmw'ci olarak Polo'yu başarılı buluyorum sonuçta yeni model bir araç. Şimdi ki üretilen araçlarda ***** 1.4 160hp 1.6 180 hpler hatta rcz-r da 1.6 260hp lerden bahsediliyor. Roll yapılır videosu eklenir yorumlar o zaman yapılır.
İnsanları ve araçlarını küçük görmekten vazgeçin.
ben de bu videoyu koyucaktım, madem koyulmus videoki araclar ve speclerini yazıyım
Clio RS - Cogunuzun tanıdıgı VE Clio RS, cliosportve selcugun aracı;
-filtre
-egzoz
-kelebek ve emme işli
3.28i Sedan - POY plakalı - mamibusa nickli uyenin eski aracı
-3.25 kelebek ve emme
2 aracın da yürürünün iyi olduguna eminim ve 2si de neredeyse stock sayılır. videoda yaklaık 210-220lere kadar basılıyor ve fark 2-3 boyda sabitleniyor.
stock rs - gti karsılastırmasını siz yapın.
benim fikrim polo onde olur ama bariz, kamyon, tır, otobus, koruklu belediye otobusu, viyadük bi fark olcagını sanmıyorum.
EDIT: polo gecilirse buji, bobin vs diyen arkadası tebrik ediyorum dogru tespit. 3.28i de dün geldi Bavyera'dan zaten.
Farklı farklı araçların videolarıyla bu olaylar çözülmez. Bende 172 rs clioyu geçen SFI 156 Astra F GSİ gördüm. Sonuç aracın durumuna,pilotaja,yol durumuna göre değişir kimse kimseyi boştan yere üzmesin haftasonu yaparlarsa seyrederiz hep birlikte ama yinede arkadaşların durulacağını sanmıyorum. Hakaretler havada uçuşur ona saplayanlar buna zıplayanlar felan.
Sakin olmakta fayda var.
Gti rahatlıkla alır
Şurdaki yorumları görmesem bende denemek isterdim dostane bi şekilde ama herkesin aklı art niyette, ALLAH deneyecek arkadaşlara öncesinde sonrasında sabır versin
Sorun malesef insanların değerlendirme yaparken 230 hp lik tsi ların videolarını izlemeleridri.
Araçlarının 180 hp lik hallerini pek hatırlamıyorlar.
Ok tabiki gayet güzel giden bir araç gti yada cupra yada vrs. Ama e36 328i artık wikipedia dan bakılır hal almış. Biz zamanında bindik kullandık. Okadar ciğersiz yavaş araç değil sağlıklısı
Bu arada ben bmw alır vs demiyorum. O polo uçar kaçar, s... atar, falafoş eder diyenlere öyle bişi olmaz diyorum.
roll değil drag olsa 110 lara kadar kafa kafaya, 200-210 lara kadar polo önde sonrası bmw nin olur.
roll yapılacaksa hele 1. vites 40 km, bmw direkt sıçar hiç denemeyin.
e92 M3 yokmu şimdik sus polo ile denicek
Aradan bu denemeyide cikartsinlar :D
ben 3.20i ile yazılımlı polo gti'ı deler gecerim :D
yeterki bujileri yeni, bobinleri saglam olsun
1 avuc findik sagliga yararlidir bilmiyomusun cemcim ahahaha
Kankaa hergün bir avuç findik iyi gelir, hem aktif e hem pasif e :))
Poloyadami findik turbo diyolar.Bende megane rs icin bunun turbo findik derdim herkese haksizlik etmisim :) gti yeni oldugu icin avantajli gozukuyor(teknoloji agirlik dsg vs)
biri atmosferik biri aşırı besleme diyenler hacim farkınada dikkat ediyolardır umarım :)
Beyler deneme yapılmıştır tamamen arkadaşça olmuştur
Stock polo gti ile benim araç e36 328i (manuel) tamamen aynı gidiyor. Videolar çektik, ekleyeceğim. Ankete berabere butonu koymayı unutmuşum, affedin :)
BMW 328 i (E36) vs VW Polo V GTI [5703278]
Bu tur karsilastirmalar icin bu sitenin teknik analizlerini kullanin, kavga etmenize gerek yok.
alınık 4k polo gti :D
allah alah tırlar tatişemi gitmişlerki araya alamadınız
Video yu bekliyoruzzz :)