Beyler deneme yapılmıştır tamamen arkadaşça olmuştur
Stock polo gti ile benim araç e36 328i (manuel) tamamen aynı gidiyor. Videolar çektik, ekleyeceğim. Ankete berabere butonu koymayı unutmuşum, affedin :)
Printable View
Beyler deneme yapılmıştır tamamen arkadaşça olmuştur
Stock polo gti ile benim araç e36 328i (manuel) tamamen aynı gidiyor. Videolar çektik, ekleyeceğim. Ankete berabere butonu koymayı unutmuşum, affedin :)
BMW 328 i (E36) vs VW Polo V GTI [5703278]
Bu tur karsilastirmalar icin bu sitenin teknik analizlerini kullanin, kavga etmenize gerek yok.
alınık 4k polo gti :D
allah alah tırlar tatişemi gitmişlerki araya alamadınız
Video yu bekliyoruzzz :)
yok yok kafa kafaya yürüyemezler kesin poloda sıkıntı vardı bujileri bitikti filtreleri tıkanıktı motoru ellenikti. kardeşim sende git baktır şu kötü bmw'ne. gelmiş 15 yaşına hala polo gtiyla yürüyor. follofoş olman lazım.
şimdi dökülür polocular o araba sıkıntılıydı gelin bide biz deneyelim diye.
ne s38 i ya kesermi poloyu s38. e92 m3 lazım en az oda.
varsa yoksa polo yaaaaaaaaaaa :)))
bi de tam tersini denesek.. mesela 15 yaşında bi polo ile yeni bmw :) çok merak ediyorum
Bi de video gelseydi de ondan sonra konuşsaydınız :hahaha:
200+ bastılarsa ve berabere bittiyse 328 icin iyi bi sonuc degl ama 180e kadar felan basıp bıraktılarsa 200+da 328 her türlü ayırır şu dakikadan sonra...
Denemeler 0-150 , 40-180 , 70-180/190 civarı olmuştur sonuç hep AYNI. Yani polo gti dsg ile manuel 328i tamamen aynı hızlanıyor. saygılar Videolar ekleyeceğim ama bekleteceğim üzgünüm ;)
Arkadan scirocco ile takip edildik, 1 boy varmı yokmu diye sonuçları onlarada danıştık sonuç aynı.
Polo hangi polo ? Bizmde var zir stock polomuz deneyelim istedgnz bi zamanda ? Bravo tebrikler 3.28 inize
fan olarak dusunmeyin beni.ben sadece sonuctan emin oldugum icin yaziyorum.yoksa herhangi biri gecmis gecilmis umrumda olmaz fan olsam geln bnm arabmla deneyin derdim.
videoyu playstation dan cekmeyin ama, bozulan arkadaslar var :D
DSG sayesinde belki birz önde gider diyordum demekki oda olmamış.