Adam fastest Tsi. 100-200 10-11 saniye koşacak Tsi var piyasada ama :)
Printable View
Adam fastest Tsi. 100-200 10-11 saniye koşacak Tsi var piyasada ama :)
şimdi aracın durumu yorgunluguda çok önemli aralarinda çok yaş farki var ***** gti yeni bir model yorulmuşu çok varmidir bilmem ama şuan genel olarak yeni araçlar.
Yalnız koyduğun videodaki gti asr i kapatmadan basmış, o sol göstergede yanan cam suyunun ışığı, kısacası videoyu baz almaman da yarar görüyorum :D
bir önceki sayfada video paylaştım tamamen saçma sapan bulduğum videolardır fikir amaçlı sadece. Yani o videolara bakıp yorum yapılmaz yapmakta yanlış olur..
tabii ama videoları baz almayınız.Öylesine koydum
e36 E36 328i acceleration 0 200 - YouTube
polo Polo 6R GTI acceleration - YouTube
Valla ben aracı 0 dan kaldırmadım hiç diyebilirim ve benim aracımda dediğim gibi asr kapalıyken daha iyi.
E36 328i acceleration 0 200 - YouTube
Polo 6R GTI acceleration - YouTube
Bugun sokakta kac tane FABRIKASYON degerlerde MOTORU ve YURUYEN AKSAMI sifirlanmis, adam gibi yapilmis 3.28 goruyorsunuz?Beyler, en yenisi 15 yasinda olan ve cogusu kiymeti bilinmemis bir arabayla yeni, asiri beslemeli, hizli sanzimanli, onden cekis ve aktarma kaybi olmayan ve de hafif bir araci karsilastiriyorsunuz. Cogu 3.28'in ne kadar sansi olabilir? :) fabrikasyon olan 193bg bugun dyno run yapsan 182-183hp cikarsa senden sanslisi yok..
BMWciyim ama 3.28 ucak degil. Cogu denemede de oldugu gibi 190 a kadar bir kac boy veya kafa kafaya giderler, 3.28 saglikli tas gibiyse de 200 gibi hacminin ve +2 silindirin farkini gostermeye baslayabilir ama yine de yeni arabalar ust hizlarda da etkili... Bizim memlekette kisitli imkanlardan tabii rolling 200 e kadar ancak :) Benzer guclerdeki 106, 306, clioRS tarzi araclarla olan sonuc budur.
Oyum poloya.
Edit........