şimdi 60-200 polo her türlü her şekilde ayda marsta karada havada e36 3.28 in önünde olur deniyor ya , 1 mil usulü yapılsa ne olurmesela 0 dan top speede ? Stock vs stock illa ki o e36 gelip güle güle demeyecek mi ( 200ü görüp hadi asıl frene ben geçtim bana ne yapılmayınca) ?
Yani hız aralığına göre polo da geçer , sonuna kadar gidilirse e36 da geçer , ne gerek var bu kadar uçurum göstermeye arada ? Küfürler mi dersin , acayip atar giderler mi dersin... Tartışılan konu 'araba' evet , sosyo-kültürel bir konu değil Fakat araba da sosyo-kültürel konularımızın bir ögesi olmuş durumda günümüzde. Kaldı ki şu an da sosyo-kültürel bir ortamdayız ve her yorum insanların hayatıyla ilgili çok şey sunuyor okuyanlara.
Benim sadece bu konuda değil çoğu deneme tartışmasında garip bulduğum olay , şahsi bir örnek değildir ;
Şimdi ben gti vs 3.28 roll yapalım diyorum , 60-200 hatta 50den 40tan basalım diyorum. 200 e kadar saplarım , asarım , uzarım , 5er 10ar boy atarım , delerim , üstünden atlarım diyorum da
e işte 200den sonra belki bi yerde , ama çok çok uzun denenirse, eh gelebilir e36 geçer işte uzunda bi yerde o da hacim farkı olsun tabi ya ama ben sapladım yani bak diyorum. 200 e kadar ben follofoş ediyorum , elek ediyorum , 200 den sonra gelirse konu tam tersine dönmüş olmuyor mu da bütün bu kelimeleri kullanıyorum ? Komik olmuyor muyum okuyunca
![]()