Bence polonun kol bozuk.
başka türlü araya tır filosu uçak gemisi sokuyordu bi de top speed kasacakmış haha heyecanlı polocular.
polo gti
bmw e36 328i
Bence polonun kol bozuk.
başka türlü araya tır filosu uçak gemisi sokuyordu bi de top speed kasacakmış haha heyecanlı polocular.
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Amma iclenmissiniz bu zamandir poloya yarali ceylanlar ortaya cikiyo
S modunda denenmemis fark edermiydi acaba manuel atmis arkadas ?
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
eklenmedi bende değil gopro arkadaşımdaydı. İşleri var youtube da upload etmek uzun sürüyor dedi. Videonun eklenmesine bikaçgün var yani
Hiç kimse başkasının arabasını kötüleyemez şahsen benim için kim geçmiş kim geçememiş pek önemli değilde sonuçta herkesin kendi malı kendine güzel kendine iyi ama illa birileri benim aracım iyi olacak diye çabalıyor.
Bana göre bu araçlar eşit berabere bitmesi de mantıklı olmuş.
1.4 turbo yeni nesil son model bir araç=2.8 atmosferik minimum 15 yaşında bir araç ve bu bir Bmw. En baştada söyledim Bmw hayranıyım ama bana göre de Polo avantajlı diye ama sandığım kadar avantajlı değilmiş.Videolar eklendiğinde de herkes görecek.
O Poloyu boşverin bizim stock Polomuzla deneyelim diyen arkadaşlara da tek sözüm sizin stock Polo'nuz daha hızlıdır buna eminim demeye bile gerek yok...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Tcs yi kapatmamis olabilir.bujileri bobinleri bitmis olabilir patirdar.varda var neyse bmw fanlariyla ugrasamam ben.gecip gecilmeniz cok umrumda degil.zaten 3.28 bnm aracimin klasmani degil varsa stock e36-46-92-93 m3 denerim.ama stok polo stock 3.28i gecer![]()
Ben Vag grubu çok seven biriyim ikinci aracımda jetta tsi. downsizing ve çift kavrama şanzıman konusundada yine vag gruba hayranım. Amaç fanlıkla alakası yok. Stock polo gti ile 328i kafa kafaya yürür bunun başka bir açıklaması yok bence. E92 M3 denemeni de bekliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)