meraktayım zır stock m3 le zır stock (filtre dahil olmayacak her iki araçta) polo nasıl olacak madem arkadaşın denemesini kabul etmiyorsunuz.. zır stock gti ile bu konu sahibi arkadaşın m3 ünü deneyin izleyelim. ne kadar geçilior bu m3 merak ettim.
polo gti
bmw e36 328i
meraktayım zır stock m3 le zır stock (filtre dahil olmayacak her iki araçta) polo nasıl olacak madem arkadaşın denemesini kabul etmiyorsunuz.. zır stock gti ile bu konu sahibi arkadaşın m3 ünü deneyin izleyelim. ne kadar geçilior bu m3 merak ettim.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
10sn ile 11sn arasında 1snlk bir fark var bende yazarken güldüm200km üstü süratlerde 1snlik fark kaç boy yapar ? agızdan 1sn çok kolay çıkıyor ama yan yana gelince 1 direk yapar.
Ya arkadaş, konuyu açan benim. Millet gelip ben m3 geçerim m6 geçerim diyor. Gelde uyuz olma bide amk amk yazılar.
Sercanın modlu polo elbet bi ton araçtan hızlı olabilir sökersin birtek motor ve şase kalır, ona kimse bişey demedi ama arkadaş gelin güvey olup herkesi geçerim moduna gelmiş.Tamam geçsin herkesi ona lafım yok zaten eyvallahta ne bu atar onu söyle de rahatlasın herkes?
Orcunnn kendinle çok çelişiyorsun, pilotajda fark yaratır diyorsun vw dsg şanz araç için dip gaz verdiğinde uygun vitesteyken bir pilotaj hatası olması mümkünmü? Olsa olsa bende olurdu geç vites attığım için ondada benim araç geriye düşerdi değilmi?
bmw için aşırı beslemeye geçmediği sürece birşey olmaz bmwden demişsin bmwnin şuan hangi arabası atmosferik söyle bakalım?
bmw roll arabası değil deniyor , çünkü neredeyse 300 görecek e36 limit iptali ile , e92 hayli hayli 300 görür , bu araçları 200 e kadar geçmek ne ifade ediyor ki ?
Geçen sene vtec2 ile 3.20 geçiyordumSağlıksız apaçi bmw si bulup 0-100 aralığında önde olup atıyordum 5 e nasıl geçtim amaaa diye eğleniyorduk kendi halimizde.. Adım gibi biliyordum devam etsem neler olacağını....
![]()
Üstlerine bu kadar gitmeyin bırakın sevinsin garibanlar
İnsanlar şunu anlamıyor geçmek yada geçilmek mesele değil önemli olan o işten alınan haz zevk vb her neyse. Sevmediğim araç nadirdir ama resmen soğutuyorsunuz artık arabalardan. Beni hiçbir bmw geçemez m1 m3 m4 m5 m6 yazıları felan. Ama haklısın senin araç full yüklü o araç stock kafa kafaya gidersiniz.Oda yüklenirse sadece takip edersiniz![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Ne cok biliyorsunuz valla hepiniz arabaci kesildiniz
Ben demisim ki bmw asiri beslemeye gecmedigi surece adam m3 tt demis
Biri 3.8 mustangdan bahsetmis 150 hp mis mustangda rol arabasi degil ne *** biliyorsunuz mustang motor yapisi tamamen alt devir tork zevki ve ses tonu ile dizayn edilmis
Dune kadar mustang 150 nos bassada stage 2 plus cupra ile yurumez diyorlardi ben simdi atmo daha hizliyim
Varsa hizli arabaniz gorelim elalemin s. Girmeyin bi yerlere
Bmw kotu diyen yok en sevdigim markadir ama standratta hizli degil
Neyi kanitlamaya calisiyorsun
Bme luks spor araba tatmin etsin diye yapilmis guvenlik onemi verilmis
Bu isin arabasi degil extram ugrasilmassa
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)