Mertcan abi bu yağ eksiltme meselesi çok büyütülüyor.
3 haftada 1 kontrol edilir eğer eksikse tamamlanır yani bu durum bu arabayı almamak için bi sebep değil bence.
Bende DSG ve yağ eksiltme probleminden dolayı çok tereddütlerle aldım bu arabayı ama Allah'a çok şükür bende bu problemler yok bu tamamen şans meselesi.
Kendim Tsi motor kullanıcısıyım diye sölemiyorum yarın satar gider WRX alırım ki inşallah da alıcam çok fena kafayı takmış vaziyetteyim...
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
OPC denilmiş sürekli ama anlamadığım track day'lere mi katılınacak her fırsatta bu araçla? Sıkıldıkça caddede hız yapıp,rolle çıkılacaksa gündelik kullanımda aşırı sert araçtır OPC.
Polo daha mantıklı ama ne yazıkki yağ yakma konusu aldı başını gitti mide bulandırmıyor değil.
Leon daha mantıklı geliyor bana.
Golf MKVII 1.6 Tdi
caddede daha az göründüğünden ve geçen haftalarda bayide beyazına binip inceleme fırsatı bulup ağzım sulandığı için oyumu corsa opc'den yana kullandım...
(Ama dijital klima vs. bulunmuyordu bilginiz olsun)
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Opc secenegini malesef listemizden cikardik..su an itibariyle polo gti yada leon fr arasindayim iki arac icinde iyi sifir fiyatlar aldim..tavsiye edebileceginiz dolu polo gti varmidir fiyati ucuk olmayacak sekilde sikintisiz problemsiz?
Not:erdinin aracini biliyorum irtibattayiz zaten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)