r53 r56 fn2 bence![]()
Geçen haftalarda bayide sıfır km beyaz corsa opc için yanılmıyorsam 52bin tl'lik fiyat vardı, geçenlerde gittim araç satılmış
Şayet h.sonları keyif amaçlı binilecekse r56 mcs'yi tavsiye edebilirim ...
Günlük de kullanılacaksa , yakıt tüketimi ile benim de ilgimi çeken ibiza cupra veya polo gti olabilir![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Sırf performanssa amaç 8l s3 alınıp deli spec gezilebilir.O paraya on numarada olur.Tren gibi yol tutar.Yüksek ihtimal gtx ede yeter.Supersport civarları gezersiniz.
52 bin çok iyiymiş, heralde sipariş iptali gibi bir durum oldu, yoksa sitede verdikleri fiyat 56.
Bu arada sorunsuz r56 mcs varsa tanıdıgınızın ilan gönderebilirseniz sevinirim, manuel olacak. Diğer türlü bir tane opc var , onu alacak gibiyim.
polo gti 'da beni korkutan yağ eksiltme muhabbeti... Kimisi var kimisi yok diyor, o parayı verip niye şansa bırakılım ki, fiyat/performans ve yakıt tüketimi mükemmel olduğu şüphesiz zaten.
Berberoglu ndaki corsa opc ye bakacagım demiştiniz sanırım , birşey çıkmadı mı?
yağ eksiltmesi kimisinde var, kimisinde yok çünkütüketsede dert edilecek bir problem değil o kadar. Ben yağ eksiltmesini göze alarak almıştım, eksiltmedi. Eksiltsede kafaya takmazdım hiç. Opc'de aktarım sıkıntı, gücünü yere çok iyi aktaramıyor, rollde polo ile çok farklı gitmezler diye düşünüyorum ama kalkışta çok sarar. Hiç kullanmadım ama okuduğum testlere göre söylüyorum.
Birde şöyle bir video buldum belki karar vermede yardımcı olur. performans değerleri iki araç içinde olması gerekenden düşük ölçülmüş
Old vs. New School: Opel Corsa OPC vs VW Polo GTI - YouTube
ben olsam 2.0 cc motora olumsuz bakmazdım. o paralara leon cupra yada astra opc alırdım.
SEAT SPORT
şimdi opel bayiyi aradım ellerinde arden mavi 2012 model sıfır km.- sunroofsuz - afl farsız bir tane var - 53 bin tl istiyolar. yarın netleşir durum.
alacağım aracı sitede paylaşırım zaten bakalım..
EN en en demek için , mini r53 gp diyorum. 2 - mcs r56 veya çok çok çok temiz r53 bulunur ise. 3- İzmirde de 52 liraya beyaz OPC var o olur. (geçen hafta bayideki fiyat)
Opc ler bu ara fiyattan dolayı cok iyi alternatif... Sıfır 52 mantıklı , ama berberoglundaki rakam 40in altına düşüyor ise bence alınır , 2008 olsun cam tavan var..
bu 2008 model olanı alırsanız xenon da var sanırım afl özelliğide oluyor bunlarda, satacağınız zaman ben müşteri olurum![]()
birazcık daha çık bunu verelim
http://www.techturkey.com/forum/otom...-boya-yok.html
http://www.techturkey.com/forum/otom...p-hatasiz.html
yakın bı arkadasımızın arabası temız bakımlı dortceker dusunursenız
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)