User Tag List

Sonuçlar: polo gti- mini cooper s- fn2 typer

Katılımcı sayısı
120. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Polo gti

44 36.67%
  • mini cooper S

34 28.33%
  • Fn 2 typer

42 35.00%
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Fn2 - polo gti-mini cooper s

tılsım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamiyle kullanım tarzının zevk,tercih,beklenti ile örtüşmesi durumu..Hepsinin de yeri ayrı gerçekten fn2 typer sorunsuz ve farklı bir tarzı olan bir araç ama günlük binilecekse yakıt,pratiklik,dsg ve yeni olmasından dolayı polo gti'ı tercih ederdim..

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fn2 typer 3 yıl kullandım
    hiç güzel bir araba değil bence,sebebi turbo su olan bir arabaya bin 2 dk kullan nedemek istediğimi ozama nanlarsınız. typer atmosferik olduğu için 6000 devre kadar hissiyat çok kötü,6000-8300 devir arasında şahlanıyor.ondada yemişim o devri
    kaç sefer x6 kalkışta içimden geçti 200 de yakalıyorum ama ondan sonra geçsem neye yarar
    ben tercihimi gti den yadan kullanıtdım
    yakıt az,vergi az,turbolu ve stage 2 yapınca fn2 nin canını yakar
    satarken herzaman gti daha rahat satar,çünkü yeni nesil turbo teknolojısınden yana,yakıt konfor dsg olması sebebiyle vs vs ...fn2 çok yakışıklı evet orası ayrı...ama ben fn2 aldığıma çok pişmanım açıkçası.tsi candır canandır prestij içinse mini olabilir ama mümkünse 214 hp lik olanlarından olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 1.5 yıldır fn2 kullanıyorum çok performanslı kullanımda 13-14 litreleri görebilirsin fakat uzun yolda 110 a sabitleyim dersen 6.5-7 lt ortalama yakıyor . Yürümüyor kısmınıda katılmıyorum gerekli müdehaleleri yaptıktan sonra bence gayet güzelde yürüyor. Bunu çok kişide kanıtlamaya başladı. Günlük kullanacağım diyorsan şehiriçine çok uygun bir araç.

mert1612 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UK-Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 1.5 yıldır fn2 kullanıyorum çok performanslı kullanımda 13-14 litreleri görebilirsin fakat uzun yolda 110 a sabitleyim dersen 6.5-7 lt ortalama yakıyor . Yürümüyor kısmınıda katılmıyorum gerekli müdehaleleri yaptıktan sonra bence gayet güzelde yürüyor. Bunu çok kişide kanıtlamaya başladı. Günlük kullanacağım diyorsan şehiriçine çok uygun bir araç.
    aynen bende öyle düşünüyorum bana her yönüyle uygun olan bi araç zaten kırmızısını bulursak güzel bir fiyata inşallah sahip olcaz
    FN2-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)