208'in sürüş pozisyonu çok iyi. Özellikle direksiyon go-kart hissi veriyor. İç mekan olarakta Opc'den 1 tık yukarıda.
Printable View
208'in sürüş pozisyonu çok iyi. Özellikle direksiyon go-kart hissi veriyor. İç mekan olarakta Opc'den 1 tık yukarıda.
bence kesinlikle 208 gti showroom a gelmiş geçen hafta gittim inceledim dış olarak sadece yay takıldığı zaman olay tamamdır bence :) içine diyilecek tek bi söz bile yok çok beğendim ben ama fiyat olarak biraz fazla buldum 60-62000 tl arasında buna jbl hi-fi falan istersen bi kaç opsiyon daha var onlarıda istersen 65000tl yi buluyor rcz parası yani :)
Kiremit rengi olan ring edition her turlu tercih edilir.. saglam guvenli ve malzme kalitesi bence 208 e göre tartisilmaz.
208 in bence tek artisi performansa acik motoru...
Opc ye 5bin tl piston kol alinip harcandigi zaman orj. Turbo ile 270-280 hpler sorunsuz aliniyor...
Ben olsam ring opc alirdim...
Forumlarda gezinirken birçok yorumdan dolayı daha almadan arabadan soguttular.Hızlanma 200 beygire göre cok yavas yada fransız degilmi vs gibi.208 i övdüğüm düşünülmesin deneyimlerimi yazıcam:)Sonucta gidip inceledim koltukların ve o ufak direksiyonun verdigi his cok güzel.Ben alalı 3.5 ay oldu ve çok memnunum.Performans konusunda 208 cok şaşırtıcak buna emin olabilirsin.Bu araba daha nasıl gitsin anlayamadım orası ayrı. ( Youtube kadran videolarına takılmayın orda gerçekten hızlanma kötü cünkü vites geçişleri yavaş ve erken ) Söylenildigi gibi ufak dokunuşlara tepkisi çok güzel.Benim aracımda downpipe egzoz var ve bu hali bile tatmin edici.Fiyat olarak çok pahalı oldugunu düşünmüyorum 55 bin tl aldım.Her 2 aracıda incele öyle karar ver.
Nurburgring değilse kesinlikle 208 gti.
Opc artık çok yaşlandı içine bindiğin zaman anlayabiliyorsun. Nurburgring edition bu eksisini bi yere kadar görmezden gelmeni sağlar. Onun dışında geri kalan herşey için 208 gti :) güzel bi setup için tüm parçalar mevcut. Sadece intercooler kaldı o da çıkmak üzere. test videosu:
Peugeot 208 GTI intercooler
Süspansiyon için de yay, coilover, amortisör hepsi çıktı.
208 daha bi performansa yonelik bi arac.opc de olan surus keyfi ve rahatlikta zaten 208 de mevcut.onu acik olan bir arac 208.
Tercihimi 208 den yana kullaniyorum.
Bence 208 , özellikle motor ve kokpit yönünden avantajlı gözümde. Opc nin ise bana göre tek artısı koltukları.
Opc Nurburgring edition tercıh etmelisiniz
Bilstein suspansıyonlar
Kilitli diferansıyel
Brembo fren sistemi
Özel egzoz sistemi
Recaro spor koltuklar vs vs diye gidiyor
aynen alper o olcak okey ama diğer yönde 208 gti olabilir. 2.ci el arabada bakarsan karşına çok temiz güzel arabalarda çıkabilir. :)
Ne amaçlı kullanacağınıza bağlı. Pist odaklı biriyseniz daha spesifik olarak hazırlanmış nürburgring edition opc daha mantıklı olacaktır. Bir çok yönden daha hazır araba.
Normal opc yi kesinlikle tercih etmem
Bu gti vs opc nür.:
Opel Corsa OPC Nürburgring Edition vs Peugeot 208 GTI [39304383]
Buda gti vs opc:
Peugeot 208 GTI vs Opel Corsa OPC [43831574]
Tasarım çok göreceli bir kavram, ben 208in içinide dışınıda çok beğeniyorum
Bence gti da güç ve komfor bir arada, opc nür. de ise daha çok sportiflik
Yazmış çoğu kişi zaten ama Nürburgring düşünmüyorsan boşver OPC'yi. Motor içine girmeden 240 üzeri güçler yalan. Stock halde çok zevk vereceğini sanmıyorum günlük kullanımda. Pist'e çıktığında araç tamam zevkli ama ben aldığımda yayları değiştirmeden viraja girmeye korkuyordum. Araç yüksek yapılı 5 cm yay artı koltuk en alt seviyedeyken bile yüksekte oturuyor hissi veriyordu bana.
Düz Opc ile ilgili sormak istediğin bir şey varsa PM yolla cevaplamaya çalışayım.
bende 208 i inceledim,beğenmedim. OPC yi tercih ederim.
nasıl ring 0-100 6.8 sn çıkıyor. Lsd var arabada 6.5 sn olması lazım :)
şu anda opc nini satışı bile yok,en azından fiyat listelerinde bile görünmüyo.
ring editionunda tr ye getirecekleri soru işareti:
gti hem güncel hemde önü açık bi araç.
60000 tl fiyat etiketi var ama ***** sitede bayilerin ilanları var daha hesaplı alabilirsin.
Corsa OPC derim ben.
Bence 208 GTI