Yani bu Sınıfa göre yorum yapıyorum. Grandsalon beklemiosun dur sanırım?
Yok canim.. tabii ki beklemiyorum..
Sadece, eşe dosta beddua ettirtir mi onu merak ediyorum aldın ettin diye![]()
Yok ya rahat rahat seyahat edersiniz en basiti Emre kaç defa ailesiyle seyahat etti bir sorun olmadan.
İlk hedefim normalde bu değil ama 50bine de temiz bi tane buldum. Gidip bi de içini son bi kez inceleyip karar aaşamasına geçicem.
Corsa opc dışı ile mükemmel duruyor içi artık eskidi, ne yazıkki sertliğe çözüm varsa ben opc nur isterim açıkçası.
208 gti sahipleri araçları hakkında gözlemlerini bizimle paylaşabilirler mi?
yakıtı, frenleri, yol tutuşu, standart ve cooler egzoz yazılım gibi modlarla hangi araçlara denk gidebileceği gibi....
Hala 0'ı var mı Nur'un!
Yoksa ilanlardakiler 2103-14 model fln mı?
Burda Opel showroomlarda 0 var çünkü..
ilanlarda 2012-2013 modelleri var mini cooper s e alternatif düşünüyorum.Sizin orası neresi ? sıfırı dediğiniz 2015 model mi ? yani en son cıkan kasa ?
Bursadaki sıfırlara ne diyolar fiyat olarak??
Elde kalan oldukları belli.
Izmir'de var mi acaba bi showroomda sıfır kalmış olarak??
Nür abartıldığı kadar sert değil bence. Günlük HKS coilli S2000 kullanıyorum diye bana yumuşak gelmiş de olabilir ama berbat değil. Yüzü bence eskimedi, en yakışıklı Opel hala gözümde tabi ki bu kişiden kişiye değişir. Param olsa ve hothatch alacak olsam, eğer geliyorsa yeşil nürburgring alır tek olurdum. Ayriyetten çok da rahat yüklenen bir araç, vxronline.co.uk de birçok yüklü opc mevcut 350 400 hplerde sıkıntısız gezen.
Ananem,babannem ve dedem ile İstanbul-Balıkesir arası bavullarla beraber sorunsuz gittik kimse de rahatsız olmamıstı. Arka alan 4 kapı Corsadan daha geniş bu arada.
Performans görüntü vs bakımından bahsetmiyeceğim direk Bende corsa d sport var 1 kere arkaya kendim oturdum boy 1.83 ve bi kaç defada kuzenlerimi oturttum mecbur kaldığım için onlarda 1.85 boyunda falanlar ben arkada çok rahat ettim kuzenlerimde aynı şeyi söylediler. Gidip gelinen mesafe İstanbul-İzmir İzmir-İstanbul.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)