User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: r53 mü r56 mı

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    R53 u alicaksin 40 lira ustune sonra elinde saz olucak kimse yok soyle temiz boyle dolu demiycek adam ariycak telefonda yaaaa kardesim yeni kasasi var ayni paraya diycek bi sey anlatamiycaksin hee r56 nin dolusuna veya asiri temizine binemezssin belki o paraya ama biraz arastirip otomatik mercekli far yari deri koltuk cam tavan zaten fulu oldu bence r56 al elden cikartmasi daha kolay sonucta saticam diyosun kactane seni. Benim gibi adam var ki r53 alicak sor bakalim bu sitedeki r53 cu kardeslerine hangisi degerinde satmis yada parcalari satip arabayi ayri satmi ???
    işte Türkiye piyasamızı bilen biri.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte Türkiye piyasamızı bilen biri.
    R53 elimdeyken basima geldi kanka satilikta r53 um vardi ben satana kadar arkadasim 3 tane r56 alip satti
    C R M performance

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte bizim forumumuzun sıkıntısı şu. Araçlar sadece bizim forum içi alınıp satılsa eyvallah.

Ama hep alıcılar dışarda yani adam arabadan okadar anlıyor. O adama neyin r56 sı r53ü?

Yeni hep iyidir.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben marka ayırt etmeden her arabanın iyisi her zaman para eder mantığındayım bugüne kadarda bütün arabalarımda böyle oldu böyle gider inşallah
    Team PAŞAOĞLU

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben marka ayırt etmeden her arabanın iyisi her zaman para eder mantığındayım bugüne kadarda bütün arabalarımda böyle oldu böyle gider inşallah
    Duruşu yeter abi jcw nin

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 liralik r56yi elden nasil cikariyorsun Gokhan, bizede anlat bizde bilelim bahsettigin arkadasin benden lastik alan kisiyse eger, bindigi araclar 48-55 araliginda araclar. Yanlis yonlendirme bence

Soyle soyliim 40 liraya cok guzel 53 alirsin keyifle binersin ama satarken zarar edersin bindigine, gezdigine sayarsin. Zor satilir, musterisi al satci deil, MINI sevendir.
    bekleyip sabirli olunursa da meraklisi gelir alir.

R56yi 40 a alirsin 35 e satamazsin. Alinacak duzgun 56lar 50-55 arasindadir. butce neyse ona bakin.

Onemli olan, alip satican mi ? Yoksa keyifle binicen mi bu acidan bakin.
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence temiz bir r53 o yazdiginiz fiyatlardaki r56 lardan cok daha mantikli olabilir.ozellikle zevk konusuna gelirsek 53 un zevkinin daha fazla oldugunu dusunuyorum.Aren abinin EMG nin sesi gidisi hala gozumun onundedir unutamam
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Desc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence temiz bir r53 o yazdiginiz fiyatlardaki r56 lardan cok daha mantikli olabilir.ozellikle zevk konusuna gelirsek 53 un zevkinin daha fazla oldugunu dusunuyorum.Aren abinin EMG nin sesi gidisi hala gozumun onundedir unutamam
    Olay aslinda EMG vs degil. Cok guzel r53ler var bu forumdaki uyelerde. Duzgun bir53 her zaman ayni fiyat seviyesindeki yeni modelinden cok daha iyidir.
    Al sat zarar kar meselesi deil, keyif meselesi. Duzgun bi araca sahip olmak isteniyorsa 53 alinmali(bu fiyatlara)
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EMG dememdeki sebep canli olarak gordugum tek r53 olmasikesinlikle katiliyorum size 53 gercekten o sartlar altinda bircok arabadan mantikli ve keyifli.Ama amacin keyifmi al satmi olduguda burdaki asil soru
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi bi R56 icin 45+ lazim o nedenle temiz R53 bakabilirsin.

'K20A2' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    performans olarak bakıldığında peki hangi araç daha cok öne çıkıyor ?

twstr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r53 lere 40 000 lerı de mantıklı bulmuyorum.. Benım 40 000 ım olsa gider yine alırım belkı ama sen satmaya kalktıgında alan cıkmıyor.. Daha yenı arkadasıma aldık 2005 r53 gayette temız 35 000 lıraya aldık yanında 1 ton ekstrasıyla yedek parcasıyla.. bence ederıde budur bu aracların. Mini severler genelde alırken cok para verip satarken cok zarar edenlerden olusuyor. Bu isten en karlı cıkansa senin düzelttigin aracı senden sonra alan piyasa yapmak için alan kullanıcı oluyor

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r53 u alanlar zaten ozellıkle r53 bakanlar oluyor ornek 35 000 tl var o paraya alabılcek en ıyı o arac dıe r53 almıo ya arkadasının arabasına bınıo hosuna gıdıo yada ozellıkle mını askından alıyor r56 ya oldum olası ısınamadım pek tabkı full dolu works 60 65 e cok ıyıler var onlar harıc sıkıntısın full bı r 53 u 39 40 cıvarı alsan sıkıstım satıyorum desen 2000 tl asasına en fazla 1 ayda satarsın dıe dusunuyorum gecmıstede bu sekılde sattım cunku

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r56 sahibiydim ama aklımda hep r53 vardı.
    Bence de r56 alın, r53 ler bize kalsın
    Coskun ARIKAN

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    r53 u alanlar zaten ozellıkle r53 bakanlar oluyor ornek 35 000 tl var o paraya alabılcek en ıyı o arac dıe r53 almıo ya arkadasının arabasına bınıo hosuna gıdıo yada ozellıkle mını askından alıyor r56 ya oldum olası ısınamadım pek tabkı full dolu works 60 65 e cok ıyıler var onlar harıc sıkıntısın full bı r 53 u 39 40 cıvarı alsan sıkıstım satıyorum desen 2000 tl asasına en fazla 1 ayda satarsın dıe dusunuyorum gecmıstede bu sekılde sattım cunku
    Aynen olay bu

En fazla 2 aşağısına her türlü gider

Ben haftasonu aracı olarak kullanıyorum R53'ümü, haftaiçi izliyorum sadece Çok keyifli meret ya direksiyonu vitesi süspansiyonu vs, egzozla Grup N aracı kullanıyor gibi hissediyorum kendimi bazen

R56'da kesinlikle böyle hisler yok, daha suni. Eski R53'üm varken R56 factory JCW kullanıp sonra koşa koşa R53'üme dönmüştüm

He ama alıp SEC gibi CDU gibi falan dip basıcan güzel güzel gezicen, o zaman yine çok güzel

Temiz güzel bir R53'ü ne kadar uyguna alırsan kardır, satarken 3'üne 5'ine takılmaz bindiğine sayarsın en kötü

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen olay bu

Ben haftasonu aracı olarak kullanıyorum R53'ümü, haftaiçi izliyorum sadece Çok keyifli meret ya direksiyonu vitesi süspansiyonu vs, egzozla Grup N aracı kullanıyor gibi hissediyorum kendimi bazen

R56'da kesinlikle böyle hisler yok, daha suni. Eski R53'üm varken R56 factory JCW kullanıp sonra koşa koşa R53'üme dönmüştüm

He ama alıp SEC gibi CDU gibi falan dip basıcan güzel güzel gezicen, o zaman yine çok güzel

Temiz güzel bir R53'ü ne kadar uyguna alırsan kardır, satarken 3'üne 5'ine takılmaz bindiğine sayarsın en kötü
    aynen kardesım zaten bende az yakar cok kacar polo 6r var bu 2. arac olucagı ıcın sıkıntı olmaz ayda en fazla 500 600 km belkı yapıck kadıfeden bıranda yapar ufoyu garajda acık bırakır gıderım usumesın yavrucak

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen olay bu

,

eyv kardeşim
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen olay bu

Tarikscim özetlemiş konuyu.

Ama bahsi gecen r56 jcw lerınde fıyatı ortada.Bahsedılıden meblada bütce ıle tabiki düzgün bir R53 ki kıymetını bılen arıyan soran hala var.

Performans olarakda cok ucuz malıyetlerle r56 bıraz önde.Bır yazılıma bakar.

53 te kasnak vs.. falan.
    DynoDynamics in Ecutuned

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He dün aldığım bilgiye göre sadeceo gün 3 tane R53 satılmış, piyasa alttan alta canlı hala yani

R56'yı üniversiteye başlayan bi kıza bile satabilirsin o açıdan hitap ettiği kitle daha geniş onu da herkes kabul ediyor zaten

Kısaca MINI yeter ki temiz olsun her türlü tercih edeni çok
    Alıntı AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ,

eyv kardeşim
    hep derim R56'da bi SEC bi CDU Bi de ABB'nin kırmızısı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)