Renault Clio V6
Honda S2000
hangi vtec çap strok silindir büyütmeden 50hp almış ? TR nin en güçlü vtec i hangisi ? benim bildiğim burda izmirdeki vtec oda 1800cc den bile fazla o güçleri anca görebildi. O da nerdeyse bütün motoru değiştirdiler o senin dediğin 50hp yi almak için.. ama 50-60 hatta 70hp gücü silindir büyütmeden bir 106 dan alabilirsin ki örnekleride TR de çok zaten 170-180hp 106 dolmaya başladı heryer
bir vtec bir dereceli egzantrik ile 5-10hp zor alırken 106 gti ve diğer fransızlar sadece egzantrik derecelerine göre ve timing ayarları ile 20-30hp leri zorlayabiliyorlar
Yazılım içinde ayın şey geçerli honda type-r dışında yazılım yada beyinle aım şahım güçler çıkaran bir japon nadirdir ama iyi bir yazılım ve egzantrik birleşimi ile senin bahsettiğin 40-50hp leri fransızlardan koparabilirsin anlatmak istediğim buydu
en basiti bir tane vtec egzantriği ile 106 gti egzantriğini eline al ve egzantrik üzerindekli kamların ovalliklerine dikkat et demek istediğimi anlıcaksın adamlar hondadaki gücü orjinal olarak verdikleri geniş açılı kamlarla alıyorlar diğer markalar ise orjinalde sivri kamlarla çıkarılıp bunu sonradan biz modifiye etmek için dereceli egzantrik alarak hondanın yaptığını yapıyoruz.. bu yüzden tr de fransızların motordaki gücü alan en önemli parçası dereceli egzantriktir ama honda buna pek ihtiyaç duymaz. honda sahipleride bu yüzden araçlarına egzantrik takana kadar bir headers ın bile daha faydalı olacağını bilir ve headers ı egzantriğe tercih eder![]()
ne hondaymış milleti birbirine düşürüyo.
olmaz olsun yapmasınlar japonlar araba maraba.
millette sahiden hayat hondada sanıyo heralde.![]()
honda hayat onda gibi saçma bi slogan yüzünden insanlarımız honda olmazsa hayatta olmaz ölürüz manası çıkarıyorlar bu sözden o yüzden bu kadar fanatik dolu heryer![]()
şu iki araba arasında s2000 i seçenin ya parası yoktur clio alırızda kime satarız diye düşünüp alır s2000 i 5-10 bin daha fazlasına sataryada boş forum muhabbeti yapıyodur
ilanlarda bile 2 tane, var doğrumu yazmışlar bilmiyorumda 3 tane varmış türkiyede paran olsada 4.araba yok demekki
maddi durumda sıkıntı olmadıktan sonra garajını açıp içerde türkiyede 3 tane olan bir arabadan görmek var bide her yerde olan bir arabadan görmek var
he normal clio rs ölsen almam içine ağır uyuz oluorum hem kullanılanlara hemde oturma pozisyonua ama 3.0 v6 oldunmu onları bir şekilde kişiselleştirip garajıma koymak isterdim
Team PAŞAOĞLU
bu heryerde bulunan s2000 ler nerde acaba çok merak ediyorum yada istanbul s2000 cenneti herhalde biz bu güzellikten mahrum kalıyoruz
ali206, bileden konusmak seni komik duruma düşürüyor
simge senide teesüf ediyorum arkadaşım :@
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
kardeş anlamada problemmi var senin ?
ben senin için konuştum hondaya biniosun diye binmeyen insanlardan daha iyi bilirim sanma dedim sana .. hondaya binmeyen binen insandan daha çok anlar anlamını çıkarıyosan bundan sana iyi akşamlar muhattap olma benle
hondaya binip bindiği markanın ne olduğunu bilen insan var bide senin gibi sadece gaz pedalına basıp direksiyonunu döndüren tipler var karşıtırma bu ayrıma dikkat et![]()
yahu ben kendi doğrularımı anlattım ister kabul eder ister kabul etmezsiniz çokta mikimde
ha siz doğru olanı biliyorsanız açıklayıpta anlatın yok ondan 50hp alırlar bundan 200hp alırlar bu kakadır bu güzeldir deyip sıyrılmayınbunu herkes yapıyo zaten
![]()
kendi ağzınla söylüyorsun benim arkadaşımda vardı bindik gezerken bakıyolardı diye
Clio V6 ya binmek öle herkese nasip olmuyor avrupada bile oto dergisinin birinde okudum test edenler corvette den inip clio v6 yı test etmek için arabaya yanaştıklarında görüntüsünden ve bilmedikleri bi etkileşimden dizlerinin titrediklerinin farkına varmışlar bizzat özellikle okumuştum o sayısını
ozaman sizin orda denk gelirde clio V6 yı görürlerse açar donları işemeye başlarlar heyecandan etrafa demedi deme![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)