User Tag List

Sonuçlar: V6-S2K

Katılımcı sayısı
319. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Renault Clio V6

188 58.93%
  • Honda S2000

131 41.07%
Sayfa 11/18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
326 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Renault Clio V6-Honda S2000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoo zoruma gitmedi çocuk.. sadece ne oldu da bu sayı birden bire arttı merak ettim
    ınternet kullanımı yaygınlasınca avrupadan haberler daha kolay alınabılıyor test suruslerı reviewler fılan..

Ali_206
    Misafir
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali_206@

Spoon'un b16dan hadi spoonu bi kenara bırakalım, ülkemizde b16'dan çıkarılan güçleri biliyoruz 50hp gibi bi rakam.fazlasıda olabilir belki 5-10hp. limitlerinde olmasına rağmen bu hp'yi alabiliyor

hangi vtec çap strok silindir büyütmeden 50hp almış ? TR nin en güçlü vtec i hangisi ? benim bildiğim burda izmirdeki vtec oda 1800cc den bile fazla o güçleri anca görebildi. O da nerdeyse bütün motoru değiştirdiler o senin dediğin 50hp yi almak için.. ama 50-60 hatta 70hp gücü silindir büyütmeden bir 106 dan alabilirsin ki örnekleride TR de çok zaten 170-180hp 106 dolmaya başladı heryer
    bir vtec bir dereceli egzantrik ile 5-10hp zor alırken 106 gti ve diğer fransızlar sadece egzantrik derecelerine göre ve timing ayarları ile 20-30hp leri zorlayabiliyorlar
    Yazılım içinde ayın şey geçerli honda type-r dışında yazılım yada beyinle aım şahım güçler çıkaran bir japon nadirdir ama iyi bir yazılım ve egzantrik birleşimi ile senin bahsettiğin 40-50hp leri fransızlardan koparabilirsin anlatmak istediğim buydu

en basiti bir tane vtec egzantriği ile 106 gti egzantriğini eline al ve egzantrik üzerindekli kamların ovalliklerine dikkat et demek istediğimi anlıcaksın adamlar hondadaki gücü orjinal olarak verdikleri geniş açılı kamlarla alıyorlar diğer markalar ise orjinalde sivri kamlarla çıkarılıp bunu sonradan biz modifiye etmek için dereceli egzantrik alarak hondanın yaptığını yapıyoruz.. bu yüzden tr de fransızların motordaki gücü alan en önemli parçası dereceli egzantriktir ama honda buna pek ihtiyaç duymaz. honda sahipleride bu yüzden araçlarına egzantrik takana kadar bir headers ın bile daha faydalı olacağını bilir ve headers ı egzantriğe tercih eder

Ali_206
    Misafir
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondadan anlamadığınız yazdıklarınızdan belli..limitleri son araçlardan atmosferik yüklü nasıl 200+ hp ler alabiliyor bu insanlar çok merak ettim...laf olsun diye konuşmamak lazım bence
    kaçtane honda motoru yükledinde hondanın mühendisleri gibi konuşmaya başladın ? birşey bilmeden konuşmuyoruz kardeş sen merak etme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ali_206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaçtane honda motoru yükledinde hondanın mühendisleri gibi konuşmaya başladın ? birşey bilmeden konuşmuyoruz kardeş sen merak etme
    siz çok yüklediğiniz için bu kadar prof.. teşhisler koyup konuşabiliyorsunuz..pardon sizsiniz

Ali_206
    Misafir
    siz çok yüklediğiniz için bu kadar prof.. teşhisler koyup konuşabiliyorsunuz..pardon sizsiniz
    honda 1.6 ies e biniosun diye honda araca sahip olmayan birisinden daha iyi biliosun sanma kardeşim sen beni tanımıosun hadi boşver sen bak işine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne hondaymış milleti birbirine düşürüyo.
    olmaz olsun yapmasınlar japonlar araba maraba.
    millette sahiden hayat hondada sanıyo heralde.

Ali_206
    Misafir
    honda hayat onda gibi saçma bi slogan yüzünden insanlarımız honda olmazsa hayatta olmaz ölürüz manası çıkarıyorlar bu sözden o yüzden bu kadar fanatik dolu heryer

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu iki araba arasında s2000 i seçenin ya parası yoktur clio alırızda kime satarız diye düşünüp alır s2000 i 5-10 bin daha fazlasına satar yada boş forum muhabbeti yapıyodur

ilanlarda bile 2 tane, var doğrumu yazmışlar bilmiyorumda 3 tane varmış türkiyede paran olsada 4.araba yok demekki

maddi durumda sıkıntı olmadıktan sonra garajını açıp içerde türkiyede 3 tane olan bir arabadan görmek var bide her yerde olan bir arabadan görmek var

he normal clio rs ölsen almam içine ağır uyuz oluorum hem kullanılanlara hemde oturma pozisyonua ama 3.0 v6 oldunmu onları bir şekilde kişiselleştirip garajıma koymak isterdim
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu heryerde bulunan s2000 ler nerde acaba çok merak ediyorum yada istanbul s2000 cenneti herhalde biz bu güzellikten mahrum kalıyoruz

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali206 hondadan anlamıyorsun o yuzden yazma bence

ankete gelirsek v6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda 1.6 ies e biniosun diye honda araca sahip olmayan birisinden daha iyi biliosun sanma kardeşim sen beni tanımıosun hadi boşver sen bak işine
    hondaya binen binmeyen kadar bişeyden anlamıyo yani bunumu çıkarıyoz burdan...nasıl bir düz mantık bu

Ali_206
    Misafir
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ali206 hondadan anlamıyorsun o yuzden yazma bence

ankete gelirsek v6
    ne çokta anlayan varmış ya şu teneke parçasından bide siz anlatında öğrenelim neymiş bakalım ne biliosun kardeş farkları nedir anlat bakalım bizde öğrenelim öğret bize

bilmemek değil öğrenmemek ayıptır öğrette öğrenelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali206, bileden konusmak seni komik duruma düşürüyor

simge senide teesüf ediyorum arkadaşım :@
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Ali_206
    Misafir
    hondaya binen binmeyen kadar bişeyden anlamıyo yani bunumu çıkarıyoz burdan...nasıl bir düz mantık bu

kardeş anlamada problemmi var senin ?
    ben senin için konuştum hondaya biniosun diye binmeyen insanlardan daha iyi bilirim sanma dedim sana .. hondaya binmeyen binen insandan daha çok anlar anlamını çıkarıyosan bundan sana iyi akşamlar muhattap olma benle

hondaya binip bindiği markanın ne olduğunu bilen insan var bide senin gibi sadece gaz pedalına basıp direksiyonunu döndüren tipler var karşıtırma bu ayrıma dikkat et

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu heryerde bulunan s2000 ler nerde acaba çok merak ediyorum yada istanbul s2000 cenneti herhalde biz bu güzellikten mahrum kalıyoruz
    sırf toplasan bnm 3-4 arkadaşım totalde 10-11 s2k bindiler

hangi şehirde yaşıosun bilmiorum ama istanbulda bol
    Team PAŞAOĞLU

Ali_206
    Misafir
    yahu ben kendi doğrularımı anlattım ister kabul eder ister kabul etmezsiniz çokta mikimde
    ha siz doğru olanı biliyorsanız açıklayıpta anlatın yok ondan 50hp alırlar bundan 200hp alırlar bu kakadır bu güzeldir deyip sıyrılmayın bunu herkes yapıyo zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sırf toplasan bnm 3-4 arkadaşım totalde 10-11 s2k bindiler

hangi şehirde yaşıosun bilmiorum ama istanbulda bol
    walla çok şanslısınız izmirde s2k görmek her an çok çok zor..arkadaşımda vardı s2k arabayla gezerken en az 10-15 kişi önümüzü kesip abi bu arabanın markası ne diyordu...yani otomobillerle arası çok iyi olmayanlar için gerçekten ilgi çekici bir araç s2k...

Ali_206
    Misafir
    walla çok şanslısınız izmirde s2k görmek her an çok çok zor..arkadaşımda vardı s2k arabayla gezerken en az 10-15 kişi önümüzü kesip abi bu arabanın markası ne diyordu...yani otomobillerle arası çok iyi olmayanlar için gerçekten ilgi çekici bir araç s2k...

kendi ağzınla söylüyorsun benim arkadaşımda vardı bindik gezerken bakıyolardı diye
    Clio V6 ya binmek öle herkese nasip olmuyor avrupada bile oto dergisinin birinde okudum test edenler corvette den inip clio v6 yı test etmek için arabaya yanaştıklarında görüntüsünden ve bilmedikleri bi etkileşimden dizlerinin titrediklerinin farkına varmışlar bizzat özellikle okumuştum o sayısını
    ozaman sizin orda denk gelirde clio V6 yı görürlerse açar donları işemeye başlarlar heyecandan etrafa demedi deme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman sizin orda denk gelirde clio V6 yı görürlerse açar donları işemeye başlarlar heyecandan etrafa demedi deme
    yaş kısmında bir sorun var sanırım düzeltirseniz iyi olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)