allahın cliosu bile s2000 kadar hızlı işte çatlayın patlayın.![]()
Renault Clio V6
Honda S2000
allahın cliosu bile s2000 kadar hızlı işte çatlayın patlayın.![]()
arkadaşım sen konsoldan bahsediyosun bende diyorumki bindiğin arabayla V6 nın içi arasında fark yok bakınca sende civic 1.6 sportun konsolunu sörüosun V6 ya binende clioya bindiği için diğer clio konsolunun aynısını görüyor. Arasında dağlar kadar farkta yok ayrıca sadece gazlamak için diyorsan typer da orjinalde bırak cd çaları adamlar teyp bile koymamış gidiosun teyp alıp sağını solunu delip konsola sonradan çakma bir teyp alıosun bumu senin konsol anlayışın kalite anlayışın buysa kalsın bırak..
birazda saygı duyun şu araçlara sadece motormu üstün sanıyorsun pistte tozunu attırır altındaki hondaya renolar ve reno kadar hiç bir hondanın hiç bir modeli yol tutamaz o kabiliyet yok frenleri renonun yanına yanaşamaz güvenlik insan güvenliği renonun yanına yanaşamaz istersen daha sayayım ? bu kadar fanatik olmayın honda honda honda yiceniz kafayı sonunda![]()
peki arkadaşım ben 2011 clio symbol kullanıyorum bu aralar icab etti neden 2011 model 0 km bir araç sağa sola çeker düz yolda neden bu kadar rüzgar sesi alır içeri neden her sert frene bastığım da arka sağa doğru 20 derecelik bir açıyla kayar neden yumruğumla hafifce sacına dokunduğumda ben basitim ben gaz tenekesiyim der gibi bir ses çıkarır neden sert viraja girdiğim de bu kadar kasar arkayı kendini bıraktı bırakıcak diye korkutur neden bu kadar hafiftir bu sınıf bir araç direksiyonu neden bu kadar sert pedalları bisiklet gibi ön cam minibüs hissi uyandırıyor neden silecekleri zart zurt ötüyor reno servisi o öter bişey yapamayız diyor. bak ben honda da kullandım o sınıfta jazz kullandım birde ayriyetten civic 1.6 iES kullandım 2001 model ya yemin ediyorum honda katlar renoyu her anlamda bak... ya hiçbişey olmasın malzeme kalitesi verdiği his kaldıki ben VW'ye biniyorum Opel'e biniyorum honda arabam bu yaşıma kadar hiç olmadı gidip almam da yani tarzım değil japon. ama yiğidi öldür hakkını ver sana tarafsızca yorum yaptım. İnan reno çok basit ve kalitesiz araçlar yapıyor. He renault sport ayrı göz boyama amaçlı bütçeyi oraya aktarıp bikaç süperstar yaratın bana diyebilir firma ama ben firmayı değerlendirken en üstten değil authentiq donanımlı clio'dan yola çıkarım...
Ben tarafsız yorum yaptığıma inanıyorum iki markayı da yıllarca gözlemledim ve diyorum ki honda her zaman 1 adım öndedir renault'a göre.
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
Benim de merak ettiğim bi konu yeni konu açmadan sorayım bu honda marka araçlar neden bu kadar bağımlık yapıyor
Çok bağımlısı olan bi kaç modelini kullandım bende bi fanatiklik oluşmadı bende mi bi tuhaflık var acaba
o halde gtrı yapan nissanıda silelim marka olarak?
almerayı gördükten sonra bende diyorumki nissan gtrı yapsa ne olur yapmasa ne?
yazdıklarınıza tamamen paralel bu dediğim.
clionun üretimi tamamıyle sürüm kazancı satışa yönelik.
daha kaliteli materyal ve mühendislik kullanılsa iki katı fiyatına gelir ve şu anki gibi peynir ekmek olarak satılmaz dolayısıyla.
v6da özel bi versiyon model gamında, adam meraklısına üretmiş kazanmak için...![]()
ya arkdaş ne boş yazanlar var, adam orda dememişki ben bunlardan birini alıcam sizce hangisi diye sizene parasından kaç para etceğinden
şimdi şurda 458 italiamı yoksa lp670 mi deseler ikinci el piyasasınamı bakcaksınız onudamı alıp alamadığınızı düşünceksiniz hangisi daha güzel ve özelse onu seçersiniz bu kadar basit
Team PAŞAOĞLU
arkadaşım karşılaştırma bildiğin clio üzerinden yapılmıyor clio symbol ile clio v6 yı aynı kefeye koyuyosan sana bişi demiyorum zaten ben diğer arkadaşta çok güzel örnek vermiş bence sen gtr falanda sevemessin almera primera ları gördükten sonra dimi işte bu kadar saçma şuan söylediklerinKaldıki clio symbol ile clio hb arasındada dağlar kadar fark var hele v6 ile neler vardır allah bilir.. ha bide işin şu noktası var ben hiç bir sıfır km symbol ün en dandik bile olsa baz versiyonda olsa o dediğin gibi frene basınca otarafa butarafa atmalar gibi şeyler olacağını sanmıyorum bence sen direksiyonu elinden falan kaydırıosundur o dediğin olay 85 model bakımlı bir torosta bile olmuyor uçmayalım
![]()
clio v6 ile slalom yapmak isterim..
Yok yahu Almera da kullandım Primera'da kullandım iyi araçlar yani o kadar kötü değiller özellikle primera zamanın kendine baktıran makinalarından dı ama sırf gt-r var diye de nissan çok iyi bir otomobil markası diyemem bir çiçekle bahar gelmez... a-z bütün modellerinde belli bir standartın ve belli bir çizgin olacak bence bu sözümün arkasındayım.
2011 clio hb kullanmadım dayıoğlunda 2001 1.6 16V var onu kullanıyorum iyi kaçıyor ama sadece kaçıyor yol tutuş yok şişhane yokuşundan kasımpaşaya sert bi virajlı iniş var belki bilen vardır orda geldiğim yöne döndüm bir kere frenaj kalite yok koltukların bile yayı çıkmış minder koyuyoruz altına batmasın diye. ama gaza basınca gidiyor hakkını yemem.
yok koymam aynı kefeye zaten koymuyorum yukarıda okuduysan aynıdır demedim ben v6 ya oy verdim ve pistte kullan deseler v6 yı kullanırım tadına bakmak isterim dedim ama al deseler s2000 tartışmasız alırım dedim yani. bak ironik bir örnek vereyim bugün bi kızla msnden tanışsan araban ne muhabbeti olsa honda s2000 desen bir iki resim atsan cabrio zaten o biçim makina dibi düşer. ama bendeki makina reno clio desen tamam o dk iptalsin ondan sonra v6 değil v60 de fark yapmaz resim yolla bindiği taksiden ayıramaz çoğu insan türkiyede ayıramaz çavo/barzo tarzı mod yapmış şişirmiş derler... çılıdırtmayın wide body bu araç desen o ne der ? lan olm bu araba 75 milyar desen beni yiyo çakal der. he he öyledir der. her türlü zarardasınyok neymiş yolda denk gelcekmişsin de eline vercekmiş laa olm adam hatunu aldı ihale ona kaldı sen geçsen nolcak akşama clionun sap gbi vitesi elinde kalcak
Ayrıca şunuda ekleyeyim ben izmir şöförü değilim direksiyonu elimden kaydırayımcanım kardeşim e5'e S ler çizerek büyüdük. kasımpaşadan saygılar
![]()
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
YouTube - ‪S2000 Prototype in Nurburgring‬‏
--
YouTube - ‪Clio v6 - Vs Renault 5 Turbo 2‬‏
Jeremy drives the Renault Clio V6 (series 2, episode 6) - BBC Top Gear (Stig daha gider bu diye 1.35'lere inmeye çalışınca olanlar..)
Günlük kullanımda kimse ortadan motorlu kısa aks mesafeli arkadan itiş bir makinenin zorluklarını yaşamak istemez sanırım.
Performans olarak Nürburgring zamanları Clio V6 için 8:36, S2000 için 8:39. Profesyonel anlamda rekabetsel açıdan eşit noktalarda olabilirler fakat ben yolda ve pistte S2000'ini tercih ederdim. Stig'in bile limitlerine yaklaştığında kontrolünü kaybettiği bir araç fantastik bir üretim olarak aklımda yer eder, o kadar.
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)