User Tag List

Sonuçlar: V6-S2K

Katılımcı sayısı
319. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Renault Clio V6

188 58.93%
  • Honda S2000

131 41.07%
Sayfa 15/18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
326 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Renault Clio V6-Honda S2000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allahın cliosu bile s2000 kadar hızlı işte çatlayın patlayın.

Ali_206
    Misafir
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    V6 ıle 2000 cc arabayı aynı kefeye koymak tabıkıde saçmalık.ama gorsellık. kalıte açısından clıo yanında bıl geçemez typerın.ayrıca.ozaman koyalım serçeye v10 motor kıyaslayalım.Bunu söylemekle eş değer eğer motordan bahsedıyorsak.burada motordan bahsetmıyorum az dikkat et.konsoldan bahsedıyoruz.typerın alt versonlarına bınılır belkı konsolu yeterlı aynı olsa bıle ama v10 makınası olan bı arabada boyle konsol arabayı sadece sattırır bındırmez.hee dıyosankı motoruna hastayım o yeter.gıdıp ozaman dedıgım gıbı bı serce alıp v10 yerletırmek en güzeli senın dedıgıne göre ozaman ..rahat rahat bıner binecek adam .

arkadaşım sen konsoldan bahsediyosun bende diyorumki bindiğin arabayla V6 nın içi arasında fark yok bakınca sende civic 1.6 sportun konsolunu sörüosun V6 ya binende clioya bindiği için diğer clio konsolunun aynısını görüyor. Arasında dağlar kadar farkta yok ayrıca sadece gazlamak için diyorsan typer da orjinalde bırak cd çaları adamlar teyp bile koymamış gidiosun teyp alıp sağını solunu delip konsola sonradan çakma bir teyp alıosun bumu senin konsol anlayışın kalite anlayışın buysa kalsın bırak..

birazda saygı duyun şu araçlara sadece motormu üstün sanıyorsun pistte tozunu attırır altındaki hondaya renolar ve reno kadar hiç bir hondanın hiç bir modeli yol tutamaz o kabiliyet yok frenleri renonun yanına yanaşamaz güvenlik insan güvenliği renonun yanına yanaşamaz istersen daha sayayım ? bu kadar fanatik olmayın honda honda honda yiceniz kafayı sonunda

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı smg_fcb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allahın cliosu bile s2000 kadar hızlı işte çatlayın patlayın.

+ 555
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

vanished - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada Clio V6 cok guzel de karsilastirma yaparken kendi yasadigimiz sartlari goz onunde bulundarmadan neyin karsilastirmasini yapalim ki. O zaman gider Authoshow dergisinin 2005 sayisina bakar okur okur geceriz. Onemli olan Turkiye`de bu iki araci alabilecek paraniz olsa hangisini neden nasil tercih edersiniz bunu anlayabilmek.

Sahsen ben 65 milyar param olsa, yarin oburgun Allah korusun basim SIKISIRSA (Turkce klavyem yok) rahat satabilirmiyim yoksa ilana koyup ben de 2 sene bekleyip sonra olu fiyatina mi satarim endisesi tasimaktansa gider guzel temiz modelli bir s2000 alirim hem yanlarim hem rollerim hem de ustunu acip reinalarim Haa canim sikilirsa da aldigimin bin lira ustune her zaman satarim

Haa koleksiyon yapacak kadar cok param olursa da kimse kusura bakmasin Ferrariye binerim. Clio V6 ya degil
    Bir açıklama bu kadar mı güzel olur yau... Ekleyecek hiçbir şey yok aynen katılıyorum Bora kardeşim +1000
    Ferhat SEZER

VW Golf V 1.4 TSI 140

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ali_206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    honda honda honda
    yiceniz kafayı sonunda
    honda hayat ondaya en büyük rakip.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birazda saygı duyun şu araçlara sadece motormu üstün sanıyorsun pistte tozunu attırır altındaki hondaya renolar ve reno kadar hiç bir hondanın hiç bir modeli yol tutamaz o kabiliyet yok frenleri renonun yanına yanaşamaz güvenlik insan güvenliği renonun yanına yanaşamaz istersen daha sayayım ? bu kadar fanatik olmayın honda honda honda yiceniz kafayı sonunda
    peki arkadaşım ben 2011 clio symbol kullanıyorum bu aralar icab etti neden 2011 model 0 km bir araç sağa sola çeker düz yolda neden bu kadar rüzgar sesi alır içeri neden her sert frene bastığım da arka sağa doğru 20 derecelik bir açıyla kayar neden yumruğumla hafifce sacına dokunduğumda ben basitim ben gaz tenekesiyim der gibi bir ses çıkarır neden sert viraja girdiğim de bu kadar kasar arkayı kendini bıraktı bırakıcak diye korkutur neden bu kadar hafiftir bu sınıf bir araç direksiyonu neden bu kadar sert pedalları bisiklet gibi ön cam minibüs hissi uyandırıyor neden silecekleri zart zurt ötüyor reno servisi o öter bişey yapamayız diyor. bak ben honda da kullandım o sınıfta jazz kullandım birde ayriyetten civic 1.6 iES kullandım 2001 model ya yemin ediyorum honda katlar renoyu her anlamda bak... ya hiçbişey olmasın malzeme kalitesi verdiği his kaldıki ben VW'ye biniyorum Opel'e biniyorum honda arabam bu yaşıma kadar hiç olmadı gidip almam da yani tarzım değil japon. ama yiğidi öldür hakkını ver sana tarafsızca yorum yaptım. İnan reno çok basit ve kalitesiz araçlar yapıyor. He renault sport ayrı göz boyama amaçlı bütçeyi oraya aktarıp bikaç süperstar yaratın bana diyebilir firma ama ben firmayı değerlendirken en üstten değil authentiq donanımlı clio'dan yola çıkarım...

Ben tarafsız yorum yaptığıma inanıyorum iki markayı da yıllarca gözlemledim ve diyorum ki honda her zaman 1 adım öndedir renault'a göre.
    Ferhat SEZER

VW Golf V 1.4 TSI 140

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim de merak ettiğim bi konu yeni konu açmadan sorayım bu honda marka araçlar neden bu kadar bağımlık yapıyor
    Çok bağımlısı olan bi kaç modelini kullandım bende bi fanatiklik oluşmadı bende mi bi tuhaflık var acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vanished Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He renault sport ayrı göz boyama amaçlı bütçeyi oraya aktarıp bikaç süperstar yaratın bana diyebilir firma ama ben firmayı değerlendirken en üstten değil authentiq donanımlı clio'dan yola çıkarım...
    o halde gtrı yapan nissanıda silelim marka olarak?
    almerayı gördükten sonra bende diyorumki nissan gtrı yapsa ne olur yapmasa ne?
    yazdıklarınıza tamamen paralel bu dediğim.

clionun üretimi tamamıyle sürüm kazancı satışa yönelik.
    daha kaliteli materyal ve mühendislik kullanılsa iki katı fiyatına gelir ve şu anki gibi peynir ekmek olarak satılmaz dolayısıyla.
    v6da özel bi versiyon model gamında, adam meraklısına üretmiş kazanmak için...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011 clio symbol kullanıyorum .
    sümbül dedin kaynettim

ben o aractan her turlu saçmalıgı beklerım

aynı sikayetleri 2011 clio HB yaşayan varmı hiç araştırdınmı?

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkdaş ne boş yazanlar var, adam orda dememişki ben bunlardan birini alıcam sizce hangisi diye sizene parasından kaç para etceğinden

şimdi şurda 458 italiamı yoksa lp670 mi deseler ikinci el piyasasınamı bakcaksınız onudamı alıp alamadığınızı düşünceksiniz hangisi daha güzel ve özelse onu seçersiniz bu kadar basit
    Team PAŞAOĞLU

Ali_206
    Misafir
    peki arkadaşım ben 2011 clio symbol kullanıyorum bu aralar icab etti neden 2011 model 0 km bir araç sağa sola çeker düz yolda neden bu kadar rüzgar sesi alır içeri neden her sert frene bastığım da arka sağa doğru 20 derecelik bir açıyla kayar neden yumruğumla hafifce sacına dokunduğumda ben basitim ben gaz tenekesiyim der gibi bir ses çıkarır neden sert viraja girdiğim de bu kadar kasar arkayı kendini bıraktı bırakıcak diye korkutur neden bu kadar hafiftir bu sınıf bir araç direksiyonu neden bu kadar sert pedalları bisiklet gibi ön cam minibüs hissi uyandırıyor neden silecekleri zart zurt ötüyor reno servisi o öter bişey yapamayız diyor. bak ben honda da kullandım o sınıfta jazz kullandım birde ayriyetten civic 1.6 iES kullandım 2001 model ya yemin ediyorum honda katlar renoyu her anlamda bak... ya hiçbişey olmasın malzeme kalitesi verdiği his kaldıki ben VW'ye biniyorum Opel'e biniyorum honda arabam bu yaşıma kadar hiç olmadı gidip almam da yani tarzım değil japon. ama yiğidi öldür hakkını ver sana tarafsızca yorum yaptım. İnan reno çok basit ve kalitesiz araçlar yapıyor. He renault sport ayrı göz boyama amaçlı bütçeyi oraya aktarıp bikaç süperstar yaratın bana diyebilir firma ama ben firmayı değerlendirken en üstten değil authentiq donanımlı clio'dan yola çıkarım...

Ben tarafsız yorum yaptığıma inanıyorum iki markayı da yıllarca gözlemledim ve diyorum ki honda her zaman 1 adım öndedir renault'a göre.
    arkadaşım karşılaştırma bildiğin clio üzerinden yapılmıyor clio symbol ile clio v6 yı aynı kefeye koyuyosan sana bişi demiyorum zaten ben diğer arkadaşta çok güzel örnek vermiş bence sen gtr falanda sevemessin almera primera ları gördükten sonra dimi işte bu kadar saçma şuan söylediklerin Kaldıki clio symbol ile clio hb arasındada dağlar kadar fark var hele v6 ile neler vardır allah bilir.. ha bide işin şu noktası var ben hiç bir sıfır km symbol ün en dandik bile olsa baz versiyonda olsa o dediğin gibi frene basınca otarafa butarafa atmalar gibi şeyler olacağını sanmıyorum bence sen direksiyonu elinden falan kaydırıosundur o dediğin olay 85 model bakımlı bir torosta bile olmuyor uçmayalım

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkdaş ne boş yazanlar var, adam orda dememişki ben bunlardan birini alıcam sizce hangisi diye sizene parasından kaç para etceğinden

şimdi şurda 458 italiamı yoksa lp670 mi deseler ikinci el piyasasınamı bakcaksınız onudamı alıp alamadığınızı düşünceksiniz hangisi daha güzel ve özelse onu seçersiniz bu kadar basit

anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio v6 ile slalom yapmak isterim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı smg_fcb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o halde gtrı yapan nissanıda silelim marka olarak?
    almerayı gördükten sonra bende diyorumki nissan gtrı yapsa ne olur yapmasa ne?
    yazdıklarınıza tamamen paralel bu dediğim.
    Yok yahu Almera da kullandım Primera'da kullandım iyi araçlar yani o kadar kötü değiller özellikle primera zamanın kendine baktıran makinalarından dı ama sırf gt-r var diye de nissan çok iyi bir otomobil markası diyemem bir çiçekle bahar gelmez... a-z bütün modellerinde belli bir standartın ve belli bir çizgin olacak bence bu sözümün arkasındayım.

Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sümbül dedin kaynettim ben o aractan her turlu saçmalıgı beklerım aynı sikayetleri 2011 clio HB yaşayan varmı hiç araştırdınmı?
    2011 clio hb kullanmadım dayıoğlunda 2001 1.6 16V var onu kullanıyorum iyi kaçıyor ama sadece kaçıyor yol tutuş yok şişhane yokuşundan kasımpaşaya sert bi virajlı iniş var belki bilen vardır orda geldiğim yöne döndüm bir kere frenaj kalite yok koltukların bile yayı çıkmış minder koyuyoruz altına batmasın diye. ama gaza basınca gidiyor hakkını yemem.

arkadaşım karşılaştırma bildiğin clio üzerinden yapılmıyor clio symbol ile clio v6 yı aynı kefeye koyuyosan sana bişi demiyorum zaten ben diğer arkadaşta çok güzel örnek vermiş bence sen gtr falanda sevemessin almera primera ları gördükten sonra dimi işte bu kadar saçma şuan söylediklerin Kaldıki clio symbol ile clio hb arasındada dağlar kadar fark var hele v6 ile neler vardır allah bilir.. ha bide işin şu noktası var ben hiç bir sıfır km symbol ün en dandik bile olsa baz versiyonda olsa o dediğin gibi frene basınca otarafa butarafa atmalar gibi şeyler olacağını sanmıyorum bence sen direksiyonu elinden falan kaydırıosundur o dediğin olay 85 model bakımlı bir torosta bile olmuyor uçmayalım
    yok koymam aynı kefeye zaten koymuyorum yukarıda okuduysan aynıdır demedim ben v6 ya oy verdim ve pistte kullan deseler v6 yı kullanırım tadına bakmak isterim dedim ama al deseler s2000 tartışmasız alırım dedim yani. bak ironik bir örnek vereyim bugün bi kızla msnden tanışsan araban ne muhabbeti olsa honda s2000 desen bir iki resim atsan cabrio zaten o biçim makina dibi düşer. ama bendeki makina reno clio desen tamam o dk iptalsin ondan sonra v6 değil v60 de fark yapmaz resim yolla bindiği taksiden ayıramaz çoğu insan türkiyede ayıramaz çavo/barzo tarzı mod yapmış şişirmiş derler... çılıdırtmayın wide body bu araç desen o ne der ? lan olm bu araba 75 milyar desen beni yiyo çakal der. he he öyledir der. her türlü zarardasın yok neymiş yolda denk gelcekmişsin de eline vercekmiş laa olm adam hatunu aldı ihale ona kaldı sen geçsen nolcak akşama clionun sap gbi vitesi elinde kalcak

Ayrıca şunuda ekleyeyim ben izmir şöförü değilim direksiyonu elimden kaydırayım canım kardeşim e5'e S ler çizerek büyüdük. kasımpaşadan saygılar
    Ferhat SEZER

VW Golf V 1.4 TSI 140

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok koymam aynı kefeye zaten koymuyorum yukarıda okuduysan aynıdır demedim ben v6 ya oy verdim ve pistte kullan deseler v6 yı kullanırım tadına bakmak isterim dedim ama al deseler s2000 tartışmasız alırım dedim yani. bak ironik bir örnek vereyim bugün bi kızla msnden tanışsan araban ne muhabbeti olsa honda s2000 desen bir iki resim atsan cabrio zaten o biçim makina dibi düşer. ama bendeki makina reno clio desen tamam o dk iptalsin ondan sonra v6 değil v60 de fark yapmaz resim yolla bindiği taksiden ayıramaz çoğu insan türkiyede ayıramaz çavo/barzo tarzı mod yapmış şişirmiş derler... çılıdırtmayın wide body bu araç desen o ne der ? lan olm bu araba 75 milyar desen beni yiyo çakal der. he he öyledir der. her türlü zarardasın yok neymiş yolda denk gelcekmişsin de eline vercekmiş laa olm adam hatunu aldı ihale ona kaldı sen geçsen nolcak akşama clionun sap gbi vitesi elinde kalcak

Ayrıca şunuda ekleyeyim ben izmir şöförü değilim direksiyonu elimden kaydırayım canım kardeşim e5'e S ler çizerek büyüdük. kasımpaşadan saygılar

çok şükür aynı kafada biri denk geldi .
    Scorpion TypeR

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Off amma uzamis yaw Almiyorum kardesim vazgectim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok şükür aynı kafada biri denk geldi .
    haksız mıyım ama kardeşim ?
    Ferhat SEZER

VW Golf V 1.4 TSI 140

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haksız mıyım ama kardeşim ?
    aynen + 1903
    Scorpion TypeR

Starion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YouTube - ‪S2000 Prototype in Nurburgring‬‏

--

YouTube - ‪Clio v6 - Vs Renault 5 Turbo 2‬‏

Jeremy drives the Renault Clio V6 (series 2, episode 6) - BBC Top Gear (Stig daha gider bu diye 1.35'lere inmeye çalışınca olanlar..)

Günlük kullanımda kimse ortadan motorlu kısa aks mesafeli arkadan itiş bir makinenin zorluklarını yaşamak istemez sanırım.

Performans olarak Nürburgring zamanları Clio V6 için 8:36, S2000 için 8:39. Profesyonel anlamda rekabetsel açıdan eşit noktalarda olabilirler fakat ben yolda ve pistte S2000'ini tercih ederdim. Stig'in bile limitlerine yaklaştığında kontrolünü kaybettiği bir araç fantastik bir üretim olarak aklımda yer eder, o kadar.
    David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!

http://garaj.imgur.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)