bu çocuk hondadan prim almıyosa ben bişey bilmiyorum :D
Printable View
bu çocuk hondadan prim almıyosa ben bişey bilmiyorum :D
doğuş yordun vallahi he yarısını anca okuyabildim klasik doğuş yazıları:D
birde şey çok komiğime gidiyor bunu genele yazıyorum
hiç sürmediği belki canlı bile görmediği araçlar hakkında sürüş dinamikleri gidişi vs hakkında acaip yorumlar okuyorum:D sadece video izlemekle yazı okumakla oluyorsa bu işler iyiymiş vallahi ben daha çok okiyim:D
yok lan para verseler de turbolasam :D
ahaha valla kimse rs ini vermedi, ama zevkine güvendiğim adama sürüşünü sordum.. hatta araba almadan önce 4924032484329 kere yavuz abiye, utku abiye, uras abiye rs i , a4 ü sormuşumdur.. vti sürdüm ondan emin olabilirsiniz :D
o zaman kimseye güvenmemek gerek yani, o adamlar da boş yere program yapıyorlar.. forza da takılıyoruz biz de işte napalım :D
yaw birisi sana rs'ini versede sen yine beğenmezsin
at gözlüğü yok at kafası var sizde :D:D
forza da akşam v6 süreyim bakayım over under nasılmış:D
ben seveceğime eminim :) ailem izin vermiş olsaydı şu an cvk rs'e biniyordum zaten.. insan istemeyeceği, sevmeyeceği şeyi alır mı ? 106yı da çok istiyorum en azından fiyat performansta bana en çok zevki verecek araba.. tahmin ettiğimden çok çok daha zevkliydi.. ben roll drag sevmiyorum, roll de drag da hepsi aynı zaten..
o videodakinden farklı tepki almayacaksın ben sana söyleyeyim.. istediğin kadar dalga geç özgür abi :D
Valla ben all motor bi s2k yaptim fena keyifli bide v6 deniyim
gt5 de piste göre ayar yapıncada çok güzel yol tutuyor, akşama nurburgring de denemesi bedava güvenen çıksın karşıma:D
ben bide kullanmadığımız arabalar hakkında yorum yapılmamalı konusuna katılmıyorum, yazılı ve görsel basında çok tecrübeli güvenilir tarafsız yorum yapan insanların fikirlerinin referans alınması çok normal bencce
Olur öyle 22 sinden beri girmiyordum foruma patlama oldu :D
Emin ol Özgür abi o videoyu izlemeseydim Forza da oynadım diye yazmazdım burada.. V6 nın sürüşünü beğenmemiştim oynarken, dedim böyle bir arabada böyle bir yol tutuş çok komik diye.. Videoyu izleyince de Stig'in sürdüğü aynı tepkileri verdiğini gördüm arabanın.. Bunda yanlış bir şey yok.. Bir yerimden sallayarak söylemiyorum.. NSX'in fotolarını koymadan önce aynı kişinin yazdığı 2 alıntı var biri ingilizce.. Herkes aynı şeyleri söyleyip duruyor.. Kaç kere S2K'nın sınırlarda öyle tepki verdiğini gördünüz ki ? Ya da bu şekilde şikayet edildiğini ? At kafası dedin tüm yorumlarımı okumadan.. Adam teneke diyor biz karşısında bir şey diyince fanatik oluyoruz.. Cem abinin MCS'ye *** gibi yol tutuyor desem beni asarlar arkadaş, Nurburgring videosunu izleyince o arabanın sokayım S2000'e diyorum.. Bu mu fanatiklik ? Vur kaç yapmak lazım demek ki..
Tamamda sen niye alindin bu kadar?ben genele yazdim dogru duzgun bilgisi olmayipta sirf honda illa honda diye sacmalayanlar icin yazdim.
Yorumlarinin yarisini okudum evet cunku biliyorum senin yorumlarini honda hakkinda , o yuzden okumadjm
doush çok güzel yazmışsın... sen bence hukuk okumalısın :D :D
Bir ben bir de Levent abi sürüş dinamiği vs. hakkında bir şey yazmış da o açıdan yani..
Hepsi Honda hakkında değildi zaten.. Neyse kırdıysam ben seni eğer özür dilerim , abimsin :)
İngilizce öğretmenliğine başladık yapacak bir şey yok :D
ya tabiki birçok konuda doğrusun doğuş ; ama sürüş dinamikleri ile sürüş zevkini ayırt etmek önemli, bence de honda markasının sürüşü daha zevkli renonun birçok modeline göre kıyaslama yaparsak ama sürüş dinamikleri yeterli değil standartken malesef :) sonuçta std vs std karşılaştırma burdaki amacımız temel olarak :icon_tup:
her türlü s2k hem bikere 2000cc ile 3000cc nin karşılaştırılması bile bence honda başarısıdır ayrıca s2k nın motoru en iyi atmosferik motor unvanına sahip honda çok hızlı devir çeviriyo ve reno ya göre daha hafif