en son kisimlar cok guldurdu beni:)allahda seni guldursun kardesim:):)Alıntı:
Yok yahu Almera da kullandım Primera'da kullandım iyi araçlar yani o kadar kötü değiller özellikle primera zamanın kendine baktıran makinalarından dı ama sırf gt-r var diye de nissan çok iyi bir otomobil markası diyemem bir çiçekle bahar gelmez... a-z bütün modellerinde belli bir standartın ve belli bir çizgin olacak bence bu sözümün arkasındayım.
2011 clio hb kullanmadım dayıoğlunda 2001 1.6 16V var onu kullanıyorum iyi kaçıyor ama sadece kaçıyor yol tutuş yok şişhane yokuşundan kasımpaşaya sert bi virajlı iniş var belki bilen vardır orda geldiğim yöne döndüm bir kere frenaj kalite yok koltukların bile yayı çıkmış minder koyuyoruz altına batmasın diye. ama gaza basınca gidiyor hakkını yemem.
yok koymam aynı kefeye zaten koymuyorum yukarıda okuduysan aynıdır demedim ben v6 ya oy verdim ve pistte kullan deseler v6 yı kullanırım tadına bakmak isterim dedim ama al deseler s2000 tartışmasız alırım dedim yani. bak ironik bir örnek vereyim bugün bi kızla msnden tanışsan araban ne muhabbeti olsa honda s2000 desen bir iki resim atsan cabrio zaten o biçim makina dibi düşer. ama bendeki makina reno clio desen tamam o dk iptalsin ondan sonra v6 değil v60 de fark yapmaz resim yolla bindiği taksiden ayıramaz çoğu insan türkiyede ayıramaz çavo/barzo tarzı mod yapmış şişirmiş derler... çılıdırtmayın wide body bu araç desen o ne der ? lan olm bu araba 75 milyar desen beni yiyo çakal der. he he öyledir der. her türlü zarardasın ;) yok neymiş yolda denk gelcekmişsin de eline vercekmiş laa olm adam hatunu aldı ihale ona kaldı sen geçsen nolcak akşama clionun sap gbi vitesi elinde kalcak
Ayrıca şunuda ekleyeyim ben izmir şöförü değilim direksiyonu elimden kaydırayım :) canım kardeşim e5'e S ler çizerek büyüdük. kasımpaşadan saygılar ;)
:icon_tup: