Tr'de parmakla gösterilecek kadar az olması onu ayrı güzel kılıyor, V6 oldugundan dolayı clio dedim, yoksa 2sk daha karizmatik.
Printable View
Tr'de parmakla gösterilecek kadar az olması onu ayrı güzel kılıyor, V6 oldugundan dolayı clio dedim, yoksa 2sk daha karizmatik.
v6 daha az bulunan performanslı kullanımı zevkli bişi olabilir ama ben s2k yı tercih ederdim :)
s2000in pist kullanımlarında basarılı oldugunu düşünürsek s2000 avantajlı duruyor ama bunlar sadece yorumdan ibaret ama deneyip görmek lazım :) , aynı zamanda mid-engine araclarda arkanın kopusu biraz hissiz oluyor, sevmedigim bi nokta
s2k - clıo v6 bence alaksız bı karsılastırma .. nebılım cooper gp ıle falan karsılatırın. s2k sıtletı ayrıldır.
iyi hazırlanmış (v6 race car ve s2000 race car ) araçları ayrıca standart s2000 ve standart v6 arasında bu sölediğinizi denediğimiz gördüğümüz karşılaştırmalar ....
s2000 & v6 Piste standart olarak salınırsa yad ayüklenip sonuç deişmiyor mid engine olan v6 , s2000 in pistteki kabiliyetini yakalıyamıyor neyazıkki ....
her türlü clio alır ... 1hp fazlası var
v6 derim tabiki ses ve goruntu mukemmel renault servısım oldugu ıcın bı ara
denk geldı kullandım arac sıfırdı.
V6 derim bende...
bencede s2k alır
honda hayat onda
V6 bence S2000 den görüntü olarak çok daha iyi bir araç her ne kadar S2000 hastası olsamda. Ama performansı ve yol tutuşu çok uç bir araç değil. Pistte S2000 açık ara üstün gelicektir benim görüşümde. Ki Top Gear'da Sting bu aracı kullanırken spin atıp derece yapmayı bıraktı. Motorun arkada oluşu yük dağılımındaki dengesizlik ve Land Rover Vouge gibi koca bir aracın tek hamlede U dönüşü aldığı yerde 2 hatta 3 hamle ile dönmesi (J9 misali) bile benim için sorun değil. Gerçekten beğendiğim ve saygı duyduğum bir araç V6. Bir tane sürmek isterdim. Ve seçimim kaybedecek olmasına rağmen V6 :)
yol tutuşu iyi bir araç sayılmaz v6,ancak bir arabacı olarak v6'yı alır saklarım:)önünde oturulup hayranlıkla izlenecek bir araç bence.
Tr'de 5 veya 6 tane varmış galiba.
bende v6 derim, pist koşullarında s2k gerisinde de olsa bence daha farklı bi araç :)
honda 4ever :) s2k
honda tercih ederdim bende, çok daha şık ve güçlü geliyor bana 'honda' adı..
O zamanlar karşılaştırılmaz yazılmış ama bence artık gayet de güzel karşılaştırılır. Yol tutuş konusunda S2K kesinlikle daha iyidir diye düşünüyorum çünkü Clio V6 gerçekten çok kötü :)
Ama 2 de 80 de basarlarsa rollde aralarında çok fark olacağını zannetmiyorum. Zira V6 ların kadran videolarını çok izledim forumlardan takip ettiğim kadarı ile öyle çok hızlı bir araç değil. KEsinlikle tipinin hakkını verecek bir motor yok. Belki 200 den sonra hacmini konuşturur diyeceğim ama S2000 de 200 den sonra çok iddialı. Bence rollde başbaşa bir yarış olur diyorum.
clio v6 tatlı şeker içinde bir canavar özelliği taşıyan bi araç tercihim v6 olurdu