Tabiki de V6 herşeyiyle özel :)
Printable View
Tabiki de V6 herşeyiyle özel :)
clio v6 ;)
s2k 240 hp değilmi ?
clio nun yeri ayrı ben de
şuan imkanım olsa takaslar, satılıktakilerden bir tanesini almaya çalışırdım v6 ların:)
clio v6 yı sokakta gören dönüp s2000 e sümüğünü atmaz :) bu yeterli bence :)
Arkadan motorlu geniş çamurluklu oluşu kaslı duruşuyla ve özel olmasıyla kesinlikle v6 derim.
s2000 hemen hemen her yerde var kesınlıkle v6 derım :)
pistte s2ooo daha iyi sure cıkaracaktır v6 cok agır ve dengesiz bir araç. ama sunu unutmamak lazım renault spor otomobil konusunda bana göre hondadan bir çok yönden daha basarılı bir markadır.
s2ooo ayrı dunya v6 ap ayrı bir dunya s2000 le clio 3 rs i karsılastırsak daha mantıklı olur aslında ztn renaultun spor otomobillerinde hondayla kıyaslandıgında örneğin bir typerı sınıf olarak renaultta bir alt sınıfla karsılastırılıyor turkiyede renaultların kıymetini bilen yok essek niyetine biniyor insanlar o da ayrı:)
Ben S2000 diyorum.
Clio tork tan ötürü bir miktar önde olsada S2000 hafiflik bakımından bayağı bir önde ne yazıkki aradaki ağırlık farkını clio nun +32 torku tölere edemez sanıyorum.
Aslında vites oranlarıda önemli bir etken onlarıda incelemek lazım..
S2K her köşede bir tane var artık. Bence V6 .. Bilgim yok ama Pistte Clio daha başarılı olacaktır gibi geliyor.
172 hp lik rs ler bile s2000 kafa tutarkene bazı rs ler ile kafa kafaya yürümesi bile renaultu ayrı kılar renault sport ayrı bi dünyadır s2000 her tarafta görüyoruz artık görmekten sıkldm ama bi v6 yı daha hiç görmedm sesi yeter be v6 nın bnce renaultun cıkardıkları spor araclar hondalardan daha başarılı bnm görüşüm bu .. :)
Herkes v6 demiş ama.. Bence görüntü ve motor olarak s2k daha iyi.. Bi kere sadece görüntü yeter..Normal bir clio'yu v6 gibi göstermenin bedeli taş çatlasın 3.000 tl.. Fiberden yaparsın :) Olur sana v6.. :D
Ama s2k'da öyle bir şans yok..Ha evet s2000 daha fazla ama.. Olsun..
esikibinnnnn :icon_tup: