Colt ile 207 kıyaslamak yanlış 207 her yönü ile çok daha kaliteli bir arabacoltlar bence 206 rc ler ile kıyaslanmalı
Birde konfor bakımından gt ler rc lerden daha konforlu diye okumuştum birkaç yerde. Bunun aslı astarı nedir acaba ??
her türlü 207 rc derim. Colt getz in hızlısı gibiAerodinami uzmanı olmaya gerek yok aerodinamik sıkıntısı var demek için. Roll arabası olabilir ama 207 rc varken bakmayın bile
-Fırat
karşılaştırma sanırım GT ve CZT arasında. czt 2 lira masraf yaparsan çok hızlı bir arabaya dönüşüyor. aynı masrafı GT ye yapsan bile CZT yakalama şansı yok. yakıt olarak CZT daha az yakıyor. CZT gerçekten hızlı bir araba. ayrıca sorunsuzluk olarak 207 den çok daha sorunsuz olacağını düşünüyorum. nerdeyse 1.5 senedir CZT kullanıyorum bakımları haricinde sanayiye yolum düşmedi. diğer konularda (donanım, görsellik, parça ucuzluğu, konfor vs) 207 daha önde gibi. ben aracımı alırken şöyle düşündüm. hızlı olacak, sorunsuz olacak, az yakacak, bütçemi zorlamayacak. donanım ve konfor benim için 2. planda. ama 207 görsel olarak kesinlikle CZT den daha güzel.
SEAT SPORT
yarsıcam gazlıcam diyorsan czt,kalite kızları bindircem piyasa yapıcam çok fazla yarısla işim yok diyorsan GT.
zaten bi cztnin içine bin birde kırmızı tam tavanlı gtye bin ne demek istedigimi anlarsın
egzoz filtre yazılımlı soft modlu içi sökük czt piyasadaki çoğu araca kök söktürür.
temiz gt bulmakta bi mesele zaten, geçen gün hataydan erkanın CZTsi vardı mesela 25lirayamı kaça gitti bilmiyorum o alınabilirdi mesela çok doluydu
Ben her zaman fransızlara 1 adım geri durdum güvensiz geliyor bana.Herkesin bir seçimi bi sempatisi vardır.Yaklaşık 1.5 senedir czt kullanıyorum çok şükür ne kronik bir arıza ne de başka bi arıza başıma gelmedi , ufak dokunuslarla güzel güçler alabilirsin önü açık bir araba.
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Kucuk dokunuşlarla buyuk güçler alındığını biliyorum czt de fakat 207 ninde bundan aşağı kalır yani yok sanırım yani arada uçurumlar yok diye biliyorum. Ki rc gibi bi seçenek var ve suan cok ağır basiyo cunku aralarında uçurum fiyatlar yok bu araçların. Bütçeyi biraz zorlayıp rc olucaga benziyo. CZT herseyiyle guzel bencede ama 2. El piyasi gercekten kotu gibi duruyo satmak istediğimde zorlanmak istemem.
Czt sahiplerine soruyorum cidden merak ettiğimden yani yanlış anlamayın art niyet yoktur , czt iyi hoş yükleyince roll'de ciddi giderli hafif bir araç oluyor fakat , stock yol tutuşu frenleri virajlı yollarda performansı nasıl , kayma durumunda toparlanabiliyor mu ?
Görüntü itibarı ile sürüş dinamikleri korkutucu olarak canlanıyor benim gözümde merak ediyorum yorumları.. İstanbul park'a çıksan eğlendirir mi virajlarda bir kabiliyeti var mıdır ?
-Fırat
2 arasında tercihim 207 olurdu, mümkünse RC
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)