Haha güldüm vallahi. Demek ne corsalar varmış he![]()
Ne dicem elinizde vti yok anladım peki o ayarda başka araç varmı? Baz alabiliriz.
Ef K20 mi?
Haha güldüm vallahi. Demek ne corsalar varmış he![]()
Ne dicem elinizde vti yok anladım peki o ayarda başka araç varmı? Baz alabiliriz.
Ef K20 mi?
DRCORSAAydın ÇAKICI
Bütün corsaların "***** sitede 6-7liraya satılanlar gibi" olduğu düşüncesi var herkezde. İstanbulda olduğunuz için söylüyorum eğer görüşme şansımız olursa bakabiliriz araçlara, videoda çeker buraya ekleriz? Anadolu yakasındayım ben, siz?
DRCORSAAydın ÇAKICI
elimizde fn2 ep3 ve Subaru var vti olsa sewe sewe swap b16 var aracın turbomu
HobbyCar Colour Changing
Swap b16 da olur aslında? Araba heryerde yeterince var zaten, amaç sözü geçen araçların kıyasını yapmak
DRCORSAAydın ÇAKICI
beni yanlış anlama yıllardır arabalar içindeyim bi çorsa gsinin vti ile yürümesi değil tutunması takdir edilir arabanı küçümsedim yada salliosun dedimde yok garip geldi std 103 hp olan bi araç 160hp lik le yürümesi
HobbyCar Colour Changing
Arabam standart demedimki, ben bikaç vti ile denedim gördüm biliyorum, sen bilmiyorsun görmeni isterim o nedenle elimden geleni yapıyorum. Corsaları küçük görme diye. Bu sözüm bugunlük değil, bi kenarda vtec ile deneyebileceğin bi corsa var aklında olsun
DRCORSAAydın ÇAKICI
çok görmemi istiosan çek vti ile videolarını küçük görmedimi söledim okumayı bilmiosan ben napıyım madem çok atarlısın aç konu vtilerin alayına gider fln yaz görelim vti killer corsayı denedikleri 1.6ies mi b16 mı illa bölemi yazıyım uslüp bozup
HobbyCar Colour Changing
Yine güldürdün
Ben bilmediğim arabalara sebepsiz yere atar yapıp .ok atacak kadar terbiyesiz değilimki öyle bi başlık açayım
DRCORSAAydın ÇAKICI
iki post yukarda atar yapıodunuz getir vti göstereyim denemek terbiyesizlikse bu sitedeki herkeze terbiyesiz diosunuz dikkatinizi çekerim
HobbyCar Colour Changing
Saptırman anlamsız, denemek tabiki terbiyesizlik değil, önerdiğin "vti ların alayına gider" gibi bi başlık terbiyesizlik olur.
DRCORSAAydın ÇAKICI
Video dedin koydum, ne olduğu net belli olan araç olsa basmamış diyeceksin belliki, kadran izlesen yokuş aşağı veya liftte mi diyeceksin yada kadran bozuk, çünkü bildiğin corsalar 103hp. Oysaki 103hp diye bi corsa yok? Ecotec ler 106 93-94ler 109
Neyse tatlı dille anlaşarak bi açıklık kazandırabileceksek ben yardımcı olurum. İyi akşamlar dilerim
DRCORSAAydın ÇAKICI
kavga etmek gibi bi niyetim hiç olmadı sert yazmış olabilirim klavyenin dili yok vti geçtiyseniz tebrikler
HobbyCar Colour Changing
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)