Şanzıman oranları kısa olduğu için başarılı gidiyorlar. Sanırım 1.3le 1.7de aynı şanzıman var ordan biliyorum.
Printable View
Şanzıman oranları kısa olduğu için başarılı gidiyorlar. Sanırım 1.3le 1.7de aynı şanzıman var ordan biliyorum.
Gerçekten öyle, 160 dan sonra insan bildiği duaların hepsini okuyor, Tecrübe ile sabittir :)
Araç van olduğu için koltuk yok. Stepne iyi fikir, Ahaha :D İman power
Şehir içinde seri değil ama hızlanması iyi 10sn. gibi bir sürede 100 Km hıza çok rahat ulaşıyor.
asıl sehır ıcınde seri 1.3 cdti
Bende bir corsa kullanıcısıyım aracımda oldukça açık bir yazılım var bu akşam arkadaşlarımla birkaç deneme yaptık şuan benim aracım 1.6 dizellerle başa baş yürüyor clio ile hiç denemedim ama corsa geçer gibi geliyor
o her dizelde turbo dolana kadar yaşanır. 1.3 bide ne yapsın turbo dolmadan yakalanınca :) Yazılımla kendine gelir ;)
Bu yaz ALLAH izin verirse Ecu fastta yazılım yaptırıcam, dumansız yazılım istiyorum hard olsun birz :) 70'ten 90 ile 100 Hp arasına kadar güç elde edebileceklerini söylediler.
benım astra h 1.3 cdti de oleydı sınır hastası ettı benı sattım :D sonra focus aldımda hızlandım :D stock olarak 1.6 dizeller ıcerısınde focus cok guzel yuruyor...128 lık ceed ve 128 lık ı 30 kullandım focus kadar seri atık degıllerdi...ama yazılımla en cok guc onlardan gelıyor orası ayrı :D
1.3 Cdti araç şehir içinde turbosu dolana kadar öldürüyor, Ecufast ile görüşmemde duman isteğe göre olur felan demişlerdi :) Yarın akşama ayarladık yarın akşam deniyoruz kesin :)
video beklıyoruz hesap makınesıyle cekmeyınde :D
zaten 1.3 70 bg yazılımla astralarda 90 bg oluyor. Aralarında sadece yazılım farkı olduğunu biliyorum. 90 bg e çıkartırsan rahatlıkla geçersin Clio yu.