Evet araç d makyajı yazılım bu araç için candır güç olarak çok bişey almasanda haz olarak çok fark var :)
Printable View
Stock hali ile geçme şansımız yok mu ya Symbol'u :) Dci motor ara ara hızlanmalarda çok iyi değil diye biliyorum, yanlışsa düzeltin.
su degısken geometrılı turboları bı anlayamadım zaten :D
Yarın akşam video gelicek inşallah :)
hdi bakalim hizli olan kazansin:)
stoc halde geçme şansın yok clio yu bende clio 2 80 lik var 1.3 stok denemedim hiç ama 1.3 fiorino van chipli ile denedim cok rahat geciyodum benim araba 4 kişi olunca anca yanımda gidiyodu üst hızlarda yine arkaya düşüyodu
hatta 1.4 tdci fiesta yazılımlı ile denedim fiestada 17 jant varken 4 kişi bile geçtim jatları söktükten sonra tek tek denediğimzde 2 viteste tutunuyor sonra açıldıkça açılıyor ara
yani sen yazılım yaptırsan bile clio stok hali ile geçmesi mümkün olabilir.
clio benim tercih arkadaşımda 1.5 dci vardı ilk 2 vitese kadar hızlı bir araç rollde durum ne olur bilmiyorum ama dragda clio alır bence
80 lik clio 2 leri küçümseme bizim serviste cotechde var 128 lik yazılımlı ceed e kafa tutuor 1 ton un altında ağırlığı var. zaten 1.3 corsa yazılımla olsun olsunda 95 bg olsun. bikere merak ettim sürdüm 1 den 2 ye sert çekersen 2 nin sonuna kadar sarıyor 3 tede ciyaklıyor :D
95lik 1.3 multijet aracimla 1.5 dci clio4 icon araci geçemedim. clio hep 1 boy kadar önde oldu. cam tavan farki da olabilir tabii.
:) denedin mi ? ben gözümle gördüm gayet güzel tutunuyor g.tümüzden uydurmuyoruz :)
clio dediğin araba 950 kg yazılımlı hali 110 bg e yakındır ve top speedi 220 ceedle arasında nerden baksan 450 kg lık bi fark var
Boşuna niye uğraşsın ceed alan herkes 128 bg diye mi alıyo hızlı gitsin diye alsa o paralara çok daha hızlı arabalar var gider onu alır sırf ceed e tutunuo diye clioya bincek hali yokya :D :D
ben herhangi bi arabadan bahsetmedim gözünden kaçmış heralde yetkili servisin cotech yani en bilgili kişinin arabasından bahsettim :D istanbula yolun düşerse mesaj at benim arabada 20 21 bin civarı eder direk takas ederiz :)
Arkadaşlar az önce denememizi yaptık videoları arkadaşımız upload edicek Videoları koyucam.
1.deneme - Drag Kalkışta corsa 1 adım önde kalkıyor 2. viteste kafa burun symbol 3.viteste arayı açmaya başlıyor 4.viteste aramızda 1.5 boy kadar vardı.
2.deneme - Roll 2.vites 50 de bastık 3.vitesi zamanında atamadı 4.viteste 2 boy arkamdan geliyordu
3.deneme - Roll 2. de 50 Normal şartlarda oldu 4.vites symbolun 1.5-2 boy arkasındaydım.
4.deneme tofaş ile drag attık, hızım 5.vites 170'lere gelirken aramızda 6-7 tır vardı. :D
Yazılım olursa symbolü çok rahat 3-4 boy geçerdim, belki daha fazla videolar upload edilecektir kısa zamanda.
Not: Stepne vs. hiç birşey sökmedim, hatta koltuk bile montajsız sekilde arkadaydı :) Dostluk kazandı Anlaştığımız gibi kolamızı ve diğer yiyeceklerimizi ısmarladık muhabbetimizi yaptık dağıldık :)