User Tag List

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
251 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Tsi Cupra / Cooper S 163 / 207 RC / Megane RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vag grubu araçlar bana da daha mantıklı geliyor, sonuçta uzun süre binecekmişsiniz, öyle arabanın çok canını alıp, gırtlak yüklemeyi düşündüğünüzü sanmıyorum, biraz sorunsuzluk, performans , yol tutuş konuları sizin için önem taşıyor sanırım. Megane ın iç tasarımı, maalesef çok demode kaldı , daha eski olmasına rağmen cooper bence daha başarılı ona göre, dizel 80 lik megane ile tamamen aynı iç mekana sahipsiniz, bu da can sıkıcı.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    leon cupra ise kastınız direk o derim değilse ibiza cupranın malzeme kalitesi vasatın altında (diğerlerine kıyasla) polo gti deseniz normal polodan pek bi tasarım farkı yok. ben birazda renault hayranı olduğumdan rs derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RS'i satarsam Polo GTI almayi dusunuyorum...

Biraz da bu post ile oynayalim...

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupraya eyvallah da yag yakan fritoz misali Polo GTI ne yaa...
    Kimi ustun zekali arkadas da 180 bine takmis. Ya arkadas..mezuniyet ne? Ben, benim arabam 180bin mi dedim?? Yeni kasadan bahsettim.
    Ah su klavye ah... yardir baba yardir...

Amaaaann... heee hheee.. huuu huuu...
    Oylariniz damlaya damlaya..dagdan kestim kereste...

Ayrica geri vites eden de yok... Akilli akilli konusurken gerisin geri zirvalayan cok!!!

Durumdan vazife cikaran arkadaslari da takdir ettim... Adini sanini bilmedigim insanlar da sagdan soldan atliyoya mevzuya.. harbi guluyorum. Zorla pas atiyorsunuz; gol olunca da kusuyorsunuz...
    Benim fritöz gibi yağ yakan bir Cupra'm var. Sizi İstanbul Park'a davet ediyorum. 5 saniyeden az fark atarsam tüm masraflarınızı karşılar üstüne *** gibi olan otomobilimi de size hediye ederim. Uyar mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi sen eksiktin... Hosgeldin...

Kardes, kac posttur konusuyoruz... Biz arabalar hizli diye bi iddaa mi attik ortaya?? Yarisalim, yuvarlanalim, ucalim, vb vb mi dedik??

Hee cok istiyorsan Ist.e geldigimde arayayim. Boyle iddaalar hic sim olmaz ama maksat gonlun olsun...

Ayni zamanda saglikli bi RS'i de gormus olur insanlar..

Arabaya mala mulke de ihtiyacim yok cok sukur. Nasil bi karaktersin bilmiyorum ama aracin stoksa ve duzgun adam gibi sagda solda konysurum diyorsan her turlu varim... iddaam gecmek gecilmek degil zaten.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Kardes, kac posttur konusuyoruz... Biz arabalar hizli diye bi iddaa mi attik ortaya?? Yarisalim, yuvarlanalim, ucalim, vb vb mi dedik??

Hee cok istiyorsan Ist.e geldigimde arayayim. Boyle iddaalar hic sim olmaz ama maksat gonlun olsun...

Arabaya mala mulke de ihtiyacim yok cok sukur. Nasil bi karaktersin bilmiyorum ama aracin stoksa ve duzgun adam gibi sagda solda konysurum diyorsan her turlu varim... iddaam gecmek gecilmek degil zaten.
    Şöhret...?? RS'e binince şöhret olunuyorsa bu yaz Reina'ya felan takılalım.. güzel de ağırlarlar artık. Ne de olsa zirkonyum şasi RS'e biniyoruz... Hem de ikinci RS'im. Aboooovvv... şöhrete bak !!!

Bu benim ikinci RS'im. Bozulmadık çok şükür.

Merdan Usta cahil... T.dağ Buhari Renault Yılmaz Usta(cotech) cahil... Ankara Mais cahil... Ankara Çelik Renault cahil... Ankara Başkent Kurtay Oto(Cotech) cahil... Ankara Dr.Renault(Cotech) cahil... Şaşmaz OtoReno Mustafa Usta zır cahil(volanı iteleyen var ya...) Bu arabaya tam not veren herkes nedense cahil; bi sen herşeyi tam biliyorsun. Ama nedense arabayı istediğiniz rakamı kabul etseler almaya gitmiştiniz. Hayrola?? Araba hani leşti?? 500-1000 TL düşmediler ve sizi gıcık ettiler diye mi vazgeçtiniz? Yoksa araba leş olduğu için mi? Leş ise neden adamların kafasını ütülediniz? Eni konu kendi RS'iniz ile kapılarına dayandınız? Biz piyasayı biliyoruz diye neden adamlara ayar çekmeye çalıştınız? Biz bunları duymadık bilmiyoruz değil mi?? Arabanın üzerinde kuşlar ebru yapmıştı ya... Sanatçı ruhunuz da var anlaşılan. Dünya kadar kuş pisliksiz araba varken ayaklarına kadar gittiniz adamların. Bırakın bunları yaa....

Ama harbi takdir ettim. Yıllarca Renault'ta çalışmış ustaları çoban etmişsin. Vallaha da billaha da helal sana. Fransa'ya mail atsan ya. Gruba seni de katsınlar. Harcanma TR'de... Yetişirsen o zamana belki Megane IV RS'te senin de imzanı görürüz.

Sen, K-TEC'ten aldığın ve İnanc'a verip te paranı tam alamama ihtimali hasıl olduğu için korktun; İnanc da muhtemelen evdeki hesap çarşıya uymadığı için. Olay bundan ibaret. Sizin üç kuruşluk volanınızı bozacak, çeşme suyunda bekletecek kadar çiğ değiliz. Bizi bilen biliyo, sizi de keza... Herkes sizle alakalı bi anekdot paylaşıyor ne hikmetse.

Bu arada, faz-2 RS'te 17" jant vardır ve benim arabamın üzerindeki janttır. 18" de vardır ama o biraz daha değişiktir. Bilgisayarımda showroom'da resmi çekilmiş kırmız bi RS'in fotoğrafı da var ve 17" benim jantlarımdan. Bulduğum anda yapıştıracağım buraya.
    BURADAN TÜM SİTEYE SESLENİYORUM. YAZILI ve BELGELİ OLARAK, BENİM DEDİĞİM GİBİ OLMADIĞINI İSPATLAYANIN 3.000 TL'ye KADAR OLAN TÜM JANT-LASTİK FANTEZİLERİNİ BİZZAT CEBİMDEN KARŞILAYACAĞIM. BUYRUN ARKADAŞLAR....

1881 - 193

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

arabamın motoru komple stock. Ben hiç bir güruhtan değilim, sadece tarzınız hoşuma gitmediği için bunları söyledim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazilardan tarzim sert gozukuyor muhtemelen. Ama basimizdan bazi hadiseler gecti ve buna sebep olanlardan bazilarinin arsizligi yuzunden biraz hard kaliyor biliyorum. Ama sagdan soldan atlayanlari anlamiyorum..

Sen bizim arabaya b.k at sonra eyvallah bekle... Bizde kalmadi o pasta naalesef. Lafim sana degil kardesim...

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Inanc sana yazmiyorum bro. Seni yakinen taniyana kadar olumsuz bisey yazmiycam.

Alet olma bunlara...

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöhret...?? RS'e binince şöhret olunuyorsa bu yaz Reina'ya felan takılalım.. güzel de ağırlarlar artık. Ne de olsa zirkonyum şasi RS'e biniyoruz... Hem de ikinci RS'im. Aboooovvv... şöhrete bak !!!

Bu benim ikinci RS'im. Bozulmadık çok şükür.

Merdan Usta cahil... T.dağ Buhari Renault Yılmaz Usta(cotech) cahil... Ankara Mais cahil... Ankara Çelik Renault cahil... Ankara Başkent Kurtay Oto(Cotech) cahil... Ankara Dr.Renault(Cotech) cahil... Şaşmaz OtoReno Mustafa Usta zır cahil(volanı iteleyen var ya...) Bu arabaya tam not veren herkes nedense cahil; bi sen herşeyi tam biliyorsun. Ama nedense arabayı istediğiniz rakamı kabul etseler almaya gitmiştiniz. Hayrola?? Araba hani leşti?? 500-1000 TL düşmediler ve sizi gıcık ettiler diye mi vazgeçtiniz? Yoksa araba leş olduğu için mi? Leş ise neden adamların kafasını ütülediniz? Eni konu kendi RS'iniz ile kapılarına dayandınız? Biz piyasayı biliyoruz diye neden adamlara ayar çekmeye çalıştınız? Biz bunları duymadık bilmiyoruz değil mi?? Arabanın üzerinde kuşlar ebru yapmıştı ya... Sanatçı ruhunuz da var anlaşılan. Dünya kadar kuş pisliksiz araba varken ayaklarına kadar gittiniz adamların. Bırakın bunları yaa....

Ama harbi takdir ettim. Yıllarca Renault'ta çalışmış ustaları çoban etmişsin. Vallaha da billaha da helal sana. Fransa'ya mail atsan ya. Gruba seni de katsınlar. Harcanma TR'de... Yetişirsen o zamana belki Megane IV RS'te senin de imzanı görürüz.

Sen, K-TEC'ten aldığın ve İnanc'a verip te paranı tam alamama ihtimali hasıl olduğu için korktun; İnanc da muhtemelen evdeki hesap çarşıya uymadığı için. Olay bundan ibaret. Sizin üç kuruşluk volanınızı bozacak, çeşme suyunda bekletecek kadar çiğ değiliz. Bizi bilen biliyo, sizi de keza... Herkes sizle alakalı bi anekdot paylaşıyor ne hikmetse.

Bu arada, faz-2 RS'te 17" jant vardır ve benim arabamın üzerindeki janttır. 18" de vardır ama o biraz daha değişiktir. Bilgisayarımda showroom'da resmi çekilmiş kırmız bi RS'in fotoğrafı da var ve 17" benim jantlarımdan. Bulduğum anda yapıştıracağım buraya.
    BURADAN TÜM SİTEYE SESLENİYORUM. YAZILI ve BELGELİ OLARAK, BENİM DEDİĞİM GİBİ OLMADIĞINI İSPATLAYANIN 3.000 TL'ye KADAR OLAN TÜM JANT-LASTİK FANTEZİLERİNİ BİZZAT CEBİMDEN KARŞILAYACAĞIM. BUYRUN ARKADAŞLAR....
    haplandımı sen?

yemin ediyorum bak sana bu volanı hediye edicem, sen belki o jantları alamazsın sözünde duramazsın ama bak vallahi billahi tillahi sana o volanı hediye edicem.

sana yazmıyorum ne demek ya? ortaya laf atıyosunucu boklu deyneği bana değiyor sonra sana demiyorum diyosun, yok böle bişi hacı.

senle ben yüzyüze geldiğimizde şunu bil sonu hayırlı bitmez. ben senin dediğin tüm lafları yazdım bi köşeye, unutmam.

ayrıca bunlar dediğin insanların suratını gördüğüm kimi zaman aynı uçağın içinde olduğum kimi zaman bilgi alış verişinde bulunduğum ve saygı duyduğum insanlar.

seni ne tanırım ne bilirim sadece hakkında hayırlı düşünmüyorum hepsi bu.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya guzel kardesim... Ben bu postu sana whatsup'tan da atabilirdim degil mu? Atar yapinca ne oldu yani merak ettim...

Ya havle vela kuvvete... Yuzyuze gelince ne olcak yani...
    Ya birakin haci bu klavye kabadayiligini ya...

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seni güzel doldurmuslar bir avuc hırsızın lafıyla millete laf atma basın sonra derde girer
    yeni maşa sensin galiba, senin gibi kac tazeyi yaktı bunlar dikkatli ol
    cok akıllısınızya hepiniz o yuzden guzel beyninizi yıkıyorlar onun bununhakkında
    bu arada aracını boklamak derken aracın guzeldir veya degildir o seni ilgilendirir
    aracı toplamak için lastigi agır bakımı kapıda ve arka camurluktaki vurukların duzeltilmesi boya koruması ön takımı amortisoru baskı balata volanı
    5 milyarın ustunde para harcamıssın hala konusuyosun bos bos
    ben 38.5 a alıp bu masrafı yapıp enayi gibi kanmadım diye aracımı bokluyor oldum
    35 e almıssın aracı bizden fazlaya mal etmissin seviniyosun 50lere satıcam diye
    sunu anlayın artık bu aracı alacakların yuzde 90ı boyasına bakmaz cigerine genel durumuna bakar
    sizin gibilerde anca piyasada empoze yapar

2si ben volanı ktecten almadım inancada para almadan gonderdim
    keyfine gorede ode dedim ne zaman isterse istedigi kadar para gonderdi
    o yuzden fantezilerinin kurbanı olma
    bunlarıda cok düsünme biz aramızda birsekilde hallederiz
    sana guvenipte kimse yola cıkmadı merak etme

adamın arabası yag yakar motor kırar fritoz olur patates kızartır
    sanane adam ondan zevk alıyosa o arabaya biner
    bizde gittik senin o sahaser aracını ALAMAYINCA cupra aldık
    millet dedi cok yag yakmıyormu evet yakıyor dedik sıkıntı yok seat 16 lık tenekede yag verdi bagajda ekeleye ekelye devam ederiz dedik makarasına
    araba oldu 8000km 3te 2 si tapagaz 200ml yag eksiltti sattık
    bırak bu bos işleri herkes zevk aldıgı araca binsin
    senin yuzunden megandan sogudu insanlar
    insanlarında arkasından birebir bilmiyorsan konusma birileriyle
    yarın öbür gün daha önce yaptıkları gibi seni öne koşarlar sıkıntı yasarsın
    devlet calısanısın
    sonra sahte avukatları gibi sıkıntı yasarsın ağlatırlar adamı telefonda

su adamın arabasını bir enayi alsın 50dende herkes rahatlasın aga
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes kendine gore hakli... Daha uzatmiycam agalar...

Allah herkese iyileri karsilastirsin...

hitech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu marka fanatikliği niye herkez görüş bildirmiş ama kimse tutup karşısındaki markaya b*k atmamış ama bi arkadaşın üslubu hiç uygun değil direkman siviriliyor bence hiç hoş değil .
    " İkinci Olan İlk Kaybedendir " Ayrton Senna da Silva

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şükür duruldunuz.

gfb01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstediğin araçlara 1.8t de ekleyebilirsin düşünürsen ibiza 1.8t var ilanı mevcut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Alper hocam.. Herkes birbirine laf sokar, atar yapar oldu...

Boyle uzamasina da gerek yoktu ama herkes kendine gore hakli bi yerden tuttu ucundan.

Neyse.. kulliyen ben haksiz olayim; sorun yok.. nema problema

CUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane Rs ten soğudum şu konu yüzünden
    Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)