1.7 DTi Nickli Üyeden Alıntı
Açıkcası ricam yazımı bir kez daha okuman... Herşey bu değil demiştim yazımda... Dayanıklılık,parça-servis ücretleri,SAĞLAMLIK,...
Evet SR20 efsane bir motor ve U.S.A'den her türlü parçasını bulmak çok kolay ve uygulanmış örnekleri çok fakat sizden ricam biraz da Vectra GT yi araştırmanız... Unutmayın Almanya U.S.A'den çok daha yakın ve Almanya'da Vectra GT için herşey mevcut...
Ve açıkcası ben dayanıklılığı,sağlamlığı ve son sürati kısada geçmeye tercih ederim... Varsın Primera kısada geçsin, belli bir mesafede ve bu mesafe 5-6km'den uzaksa primera gelene kadar ben motorumu stop eder arabadan inerim... Ve daha da önemlisi bu keyfi senelerce, 100.000lerce km sürerim ve canımı bir alman otomobiline teslim etmenin huzurunu yaşarım...
Tam 1 hafta önce c.tesi akşamı 2004 model Honda Civic marka araç benim 2003 model Opel Corsa'ma çarptı ve Civic 'teki hasarın maddi boyutu çok daha büyüktü ki aynı hasar Opel'de olsa masraf %30-%40 daha ucuz olurdu...
Dediğim gibi herşeyi etraflıca düşünmek lazım ben 50.000-60.000km de bir motor yapmam istemem açıkcası çünkü kullandığım aracı limitlerinde kullanmayı severim...
Saygılarımla,...