Sanırım sana tuzu kupkuru biri cevap verdi dostum:)Oda Type-R kullanıyor nede olsa sadece Turbo gibi küçük bir artısı var,küçücük...
Printable View
Sanırım sana tuzu kupkuru biri cevap verdi dostum:)Oda Type-R kullanıyor nede olsa sadece Turbo gibi küçük bir artısı var,küçücük...
:hahaha: aaa vallamı turbosu mu var sen çizgifilm seyrederken ben gazlıyodum uzatma artık
tuzu kuru cevap vermiş :) yüreğir turbo type-R da kullanır ferraride kullanır sana noluyo ki anlamıyorum onun bunun arabasıyla bana hava mı atıyosun sen ne biniyosun onuda geçtim ehliyetin varmı
sana cvp yetiştiremicem bu sana yazdığım son cvp daha ileri gidersem bana yakışmıcak
Offfff bitirim geyikleri...Senin çizgi film izlediğimi düşündüğün zamanlarda ben go-kart Türkiye şampiyonasındaki dayımı izleyip, M3le geziyordum.Kendinle beni karıştırma.Neyse herkese iyi forumlar iyice tadı kaçtı alakasızlaştı...
yahu type rrrr rrrrrrr bite you dikkat et biz burda vectra gt diyorum o arabam benim için daha değerlidir ama senin bindiğin arabayla neden kıyaslıyorsun bende vectra gt ye hala ilk günkü gibi seven bir insanım ama şu an 1.5 bardan fazla basan bir evo 9 var ne oldu susdumu egzos sesin istediğin cevap bumuydu arkadaş ben kendi arabamdan bahsediyorum.vectra gt olsaydı su an senin primera gt yi yerdi oda olmazsa type r la evomu yok ya neyse koçummm.iyi forumlar ayrıca o resimdeki araba primera gt değil.
tolga900 araç P11-144 kasa primera.. Gt değil..stndrt 140hp..(elektronik olarak kısılmış) üzerindeki motor yine aynı sr20de motor.. benim arabanın kasanın 2 litre motorlusu..;) almeraya nası benzettiysen şaşırdım doğrusu..
ama hiç farketmez gt nin turbolusuda var..;)
http://memimage.cardomain.net/member...424_8_full.jpg
Hımmm msg editlenmiş bir anda ama neyse madem uzatmayalım diyorsun uzatmayalım:)
ben o resmi vektra sanmadım zaten tolga :) sen biraz bu işlerden anlıyosun sandım ondan vektra GT'yi type-R la kıyasladım ikiside 2lt atmosferik ;) dragta 106yla kalkmazsın
senin araban dediğin gibi turbo gücün 2lt atmosferik araca yetiyosa ayrı tabi :hahaha:
sende skyline geç ozaman ne oldu sesin kesildi koçum :)
bunumu yazalım yani saçma sapan oldu konu
ülkemizde vtecler m3leri s2000leri şahin subaruyu geçiyo senide geçer belki
burda konu senin opelin benim primeram
senin evon benim type-Rım değil
standart opel ve primera için açılmış konu
herkez üstüne alınıyo neyse biz burdayız herzaman izmire gelirsen seni üzücek arabalarda var bu ülkede 1.5 bar basan 1 araba seninki değil
uzatmayalım bence :)
o muhabbeti sen açtın şimdi type r la ne alakası var vectra gt nin saçma değilmi sadece sunu bil biz türkiyenin her yerinde ama heryerindeyiz bu yazdığım son msj dır giden araba gider bir araba ezelden gider ayrıca ben de bir nissan kullanıyorum skystar pikap up turbosuda var intercoolarıda var chip de :) ama berbat bir pikap hemen satıp mitsubishi L200 alacam.bak buda ölümsüz işte
http://img104.imageshack.us/img104/3...untu045zx0.jpg
http://img126.imageshack.us/img126/1...untu058kr8.jpg
:) ewet ya çok zıplatıyo nissan isuzu iyi diyolar d-max
tolga kızıyoruz hemen galiba burda tatsızlık oldumu olmazki kardeşim bi konu tartışamıcazmı
oyumu opele atıcam senin için:)
Vectra GT := Ölümsüz = 01 UC 900 =TOLGAAAAAAAAAAA :) Gerçekden de TOlga'nın GT yürüyen bi macinaydı onun dışında da yürüyen bi Gt görmedim zaten:):)
işte ölümsüz efsana 01_UC_900.....
arkadas herbakimdan hangisini tercih edersiniz diye acmis konuyu..benim tercihimde herbakimdan vectra GT :D
adanalılar belliki tolganın gt den çok etkilenmişler... :)
:cool: :eek: :Deli: :icon13: :icon_wack
O zamanlar modifiyeli araba parmakla sayıldığı için o Vectra akıllarda yer etmiş. Güzel olan şey, bu kişilerin 10 sene önce de tuning e meraklı olması, şimdi de. O yüzden biraz da bu işlerde birfiil yaşayarak tecrübe sahibi olan arkadaşlara saygı gösterilmesi önemlidir.
Bir de bu karşılaştırma konusu açıldığında bilgi sahibi olmadan fikir beyan eden arkadaşlar aceleci davranmasa, daha okunabilir yazılar ortaya çıkar. "Sarı mı Kırmızı mı" sorusu gibi olmaması gerek cevapların.
http://videos.streetfire.net/video/1...AEC6C1BCEF.htm
buyrun olay turboya kadar gelmis..bi videoda benden olsun :D
fenaa uzuyo Primera.. :)
kesinlikle vectra
Vectra GT 5boy onde gozukuyo :D
arkadaşlar ben opleciyim ben opele verdim oyumu zaten opel üstün saol kardeş paylaşım için
benimde oyum vectraya.. durusu bile primeradan daha güzel.. motor olayına gelince paran varsa parca getirir yaparsın..
aslında ben karar weremıyorum hangisi ustun diye..
ikisininde konforu,donanımı,yuruyen aksamı,gorunusu cok guzel..motorlarıda birbirine cok yakın..iki motorda eger parcasını bulursan cok rahat modlanıyo ve guzel gucler weriyo..:) eniyisi ikisindende almak birer tane
babamda 98 vectra gt vardı... servisten öğrendiğimize göre gtler hem 150 hemde 136hp olarak satışa sunulmuştu.. bizdeki 150lik idi... önceden sahibi olduğumuz cd vectraya göre baya iyi gidiyordu... şekil olarakta kat kat daha güzeldi... o zamanlar primera gt ile karşılaştırma fırsatımızda olmuştu... tasarım, konfor, donanım olarak vectra gt, performans ve dayanıklılık olarak primera gt derim..
vectra gt çok özel bir araç şu anda bir büyümüzdede turbo kiti mevcuttur.üçbuçuk 4 milyar gibi bir paraya ama 20 milyar harcarsan evoya selektör atarsın 50 milyar harcarsan 911 aturboya atarsın kısacası hp=money
irenıom ecoteclerden nefret edıom.
rolda 106 ları geçiyoda ondan :D
gt alır bence
nıssan gt onde kalkar roll 2.vıtes vectra sonradan acılıyor 5 gıbı yetısır yakalar ;)
konu hortlamıs :D
94 vectra gt kopar gıder ecotech ı bılmem
ben vectra diyorum. ecotec motor olsa dahi üzerinde irmscher dereceli egzantrik, headers, son susturucu var. (saymadığım/bilmediğim daha fazla parçanın olduğunu tahmin ediyorum)astra g sportive lerin giderlerini canlandırmak için bu arabalardan çıkan parçaların onlara takıldığını da unutmamak lazım :)
slm tercih noktası herkezin olduğu gibi kendi aracı olur ben de primera GT kullanıcısıyım ilk arabam şahsıma hayelimdeki bir araçtı teknik özelliklere bakıldığın da
2.0 sr20 motor
150 hp
ön arka yol viraj denge çubukları
4 disk
elektrikli aynalar ısıtmalı
arka silecek
sunroof yukarı içeri geri elektrikli
1-2-3. vites e kadar kalkış da mesafe leri uzun
ultraviyale alarm sistemi (bu nedir deyince primera GT lere has diğerlerin de yok kapı direklerin de için de hoparlör gibi duran bir şekil vardır bu sıcaklık ve sese karşı duyarlıdır)
merkezi sistem alarm
4 cam otomatik
ben ce bu araç güzel yakışıklı fabrika çıkışlı şık sade bir modifiyeye sahip bir araç keşke 2012 modeli de olsa kaçırmam alırım.
nissan 200sx motorunun turbosuzu yakında ben de turbo ve çip yapıcam hks nin açık hava filteri var ama bütün araçlar da olduğu gibi ısının ca perfonmans düşüklüğü yapıyor onun için de vantiatör hava soğutmalı filtre takıcam ozaman 5-7 hp yükselir normallerin de en az 2hp alırsın tabi gene de tercih senin