S2K tercih ederdim kesinlikle...
Printable View
S2K tercih ederdim kesinlikle...
rx-8 pek konforlu değilmiş wites falan zor geçiyomuş s2000 alırdım ben olsam;)
S2k'yı çok seviyorum mükemmel bir otomobil ama artık ömrünün sonuna gelmesi,üretimdeki son zamanları yaşayacak olması dolayısıyla RX8 daha mantıklı bir tercih olucaktır,aynı zamanda arkadaki iki kişi ve kabin içindeki muheteşem dizaynıda cabası...
RX8 diyorumı;)
kınıyorum:Deli:Alıntı:
FEYM Nickli Üyeden Alıntı
s2k;)
rx-8 kendinden beklenmiycek kadar konforlu bi araç..vitesleri de gayet iyi geldi bana ve hızlı da geçiyordu :)Alıntı:
fastest Nickli Üyeden Alıntı
s2000 performans olarak önde olucaktır sanırım ve bence s2000'in dizaynı çok daha güzel.seçim yapmak zor ama s2000 alırım herhalde :D
s2000 ne zaman kasa değiştiricek?
ben gazetede okudum sert bi arabaymış(gazetenin yalancısıyım):)Alıntı:
MyMooN Nickli Üyeden Alıntı
bnce rx8..daha sekıl araba..arabanın standart motor sesı bıle ınsanı gaza getırıyo..super bı ses war.. ;)
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
katılmamak elde değil :)
S2000 in kasası ne zaman değişir?
yakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bence s2000 güzel araba adamlar yapmış şekil falan tamam ama rotary cok güzel bi icat beyler ben gördüm sürüş zevki o gaza bastıgındaki motor sesi cok harika görmeniz görekir birde orj. 18lik jantlar kapılar ben rx8 derim deneyin görün hem vergiside iyi
bunu dusunmene gerek bıle yok s2k tabıkı caddede yuruduk bı kac kere yalannn rx8 ..sadece konfor var mazdada o kadarcık
Hic sanmıyorum, kafa kafaya gidiyorlar...Alıntı:
s2kbin Nickli Üyeden Alıntı
+200000000Alıntı:
FEYM Nickli Üyeden Alıntı
bu gidişle o arabalarda kalmicak yerinde olsam evo 9 alırım.:)
defalarca bindik bu rx8 e o muhteşem dediğin motor sesi s2binin motor sesiyle kıyaslanamaz bile, CAI filtre kitinden ve eksozdan sonra birazdaha güzelleşir ses rx8de, yoksa stockta kesinlikle ses açısında s2bin üstün..Alıntı:
ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
rx8 çok hızlı bir araba değil eminimki ctr de geçer rx8 i ama konforu, içi fln çok güzel o da ayrı konu
2 arabam varsa S2k, eğer tek arabam olacaksa Rx8