yaw araba alıcam ama ikisinin arasında kararsız kaldım
rx-8 1.3 rotary motor vergisi düşük konforu felan 4 kişilik güzel bi araba
s2000 motoru felan o da hoş aslında
siz olsaydınız ne yapardınız?
yaw araba alıcam ama ikisinin arasında kararsız kaldım
rx-8 1.3 rotary motor vergisi düşük konforu felan 4 kişilik güzel bi araba
s2000 motoru felan o da hoş aslında
siz olsaydınız ne yapardınız?
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
rotary fuarda inceledim cok entresan bi arac ama s2000 keyfini verecegini sanmıyorum..en ilginç yeri arka kapıları allah allah o nasıl bişey öle![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
konfor olarak rx8 tercihim olurdu.ama performans ve yakıt konusunda s2000![]()
"Wagen"thusiast
sıfırları birbirine çok yakın ama s2000 daha ucuz, onu alırım aradaki farkla da çok az ellerim
sıfır dert değilse 60-70 e bi s2k alıp 80e varana kadar ellerim çok da güzel olur![]()
s2000 den başkası yalan tabi benim tercihim![]()
s2k alırdım. ***** rotary motordan anlayan pek yok ülkemizde...![]()
S2000 alırdım.
s2k.................
ben kullandım araba gercekten cok guzel özellikle drift konusunda cok basarılı gerci s2000 de öle ama bide konforunu dusunmen lazım biri 2 kişilik diğeri 4 kişilik ve daha dolu bi araba.ayrıca 3 yıl veya 100.000 km motor garantisi var buna ek olarakda adamlar 1 milyon km motorla ilgili fabrika hatalarından dolayı kaynaklanan sorunlara garanti veriyolar.Ama fabrika hatası olmayıp kullanıcı hatası ise motor tamiri yok motoru atıp yerine 0 km motor takıyolar onunda bedeli 10 bin euro.Bence modifikasyon yapmıyıp bi 100.000 km biniceksen mazda rx-8 derim ben.
rx 8 üst bandı daha iyi ama s2000 de göz ardı edilmez yanlız s2000 de kasa değiştireceği unutulmamalı.
katılıyorum tolgacım
boşwer 2 sinde git bi Evo 6 TM alen kralı
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
eywalla kardeşim saol![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
rx8 bence her türlü zevki bünyesinde bulunduran bi araç,,,konfor,performans,arkadan çekişş,donamım,kullanım zevki,,,s2000 ise daha çok performans ve modifiye ye uygun bi araç fiyat avantajıda var ama 2 eksik yolcuyla birlikte.......benim seçimim rx8 olurdu....hayırlsını diliyorum senin için................
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)