Meg 3 Coupe'den Scirocco 160'lığa geçiş yaptım 6-7 ay oluyor.
Çok net beklentilerini karşılar derim. Meggyden sonra cooper'ın içi çok küçük gelir...
RCZ'de arka koltuğa insan oturamıyor. Honda CRZ gibi arkası,, süs koltuk var.
Meg 3 Coupe'den Scirocco 160'lığa geçiş yaptım 6-7 ay oluyor.
Çok net beklentilerini karşılar derim. Meggyden sonra cooper'ın içi çok küçük gelir...
RCZ'de arka koltuğa insan oturamıyor. Honda CRZ gibi arkası,, süs koltuk var.
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Jcw tercih ederdim bende
ancak polo gti ve ibiza Cupra olmasa
çünkü 56-57 demisin bu fiyatlara sıfır dahi bulabilirsin Cupra mesala
jcw manuel ve bu iki araçtan en az % 20 fazla yakıyor ve km si çok daha fazla olacak,
elbette bu benim fikrim
tercih sizin..
bütcen yeterliyse jcw al hem performans hem tarz olarak kalitelidir. Ayrıca satarken piyasasıda ölmez.
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Jcw kesinlikle daha güzelrcz ye 3. Kisiyi almayı düşünme heleki 4u aklından gecirme
![]()
jcw alirdim ama rcz nin tipi daha guzel bana gore degeri bilinmiyor hala
scirocco 160 lık ilk tercihim olurdu yazılım vs güzel duruma gelebilir Astra Gtc turbo da hoş görünüyor jcw hiç tarzım değil fakat kesinlikle zehir gibi araç.
Şu saydığın araçlar arasında JCW ile kıyas kabul edicek araç gerçekten yok fakat , 58000 TL lere JCW alman imaknsız
Ayrıca mini kullanıcıları gayet düzgün insanlardır bu forumdada hep bir yardımlaşmaları olmuştur mini ile ilgilenen her arkadaşa pm attığın anda sana hep geri dönüş olmuştur bu konuda anlamsız bir tribe girmişsin bence
Benim tercihim Mini olurdu ama 58'e temiz Jcw alinmaz. Rcz alicaksam da 200'luk manuellerden alirim. Mini ekibi kullanicilari benim bugune kadar denk geldigim, tanistigim bikac insan kadariyla da en yardimsever ve kendi icinde en iyi anlasan 2-3 gruptan birisidir, az cok taniyanlar da bunu iyi bilir![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
benim arkadaşımda RCZ var. sıfır almıştı, 2 senedir kullanıyor ve sıkıntı yaratmadı biliyorum. şimdiden alacağın araba için hayırlı olsun diyelim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)