arkadaslar hemen hemen herkesin yorumunu okudum. 350z ile m3 nerdeyse bas basa gitmis yorumlarda. turkiye'de yasamiyorum. bu sebepten oturu arabanin kondisyonunu merak etmeyin yani temizi bulunur bulunmaz diye fakat burada da bu tur sorunlar olabiliyor. genelde amerikan piyasasinda arabalarin milleri (km) gercekten fazla cunku toplu tasima pek yok hele ki florida'da yasiyorsaniz. oncesinde s2000, 370z nismo, challenger srt8, e46 m3 2001, e46 330ci sahip oldum. iclerinde en konforlu araba olarak bmw yi sevdim fakat talihsiz bir kaza sonucu arabayi hurdaliga vermek zorunda kaldim.
yasadigim yer sicak, yagmurlu. bu sebepten oturu convertible araba tercih etmek istiyorum. aslinda 350z alali 1,2 ay oluyor fakat hala kararsizim. m3 ile kafa kafaya takasa girecek insanlar var ama bmw nin her yeri elektronik. yani ufak bir arizasinda fazla paralar verilip yaptiriliyor. bu onemli bir sorun soyle ki: zamanim yok paradan ziyade. bir de dedigim gibi toplu tasima pek iyi degil buralarda.
m3 un modifiyelerine bakarsak egzoz, headers gibi seyleri gorebiliyoruz. en iyi olaraktan turbolayip 500,600 hp civarlari gorebilirim fakat bu da 10 bin dolara gelecek. mesela yakin bir arkadasim arabasina yeni turbo taktirdi, 750 hp alabiliyor ama zevk meselesi diyorum ben. onunla ugrasiyor surekli, zamanini ona harciyor. ben boyle seyleri istemiyorum. egzozumu takip ya da ufak tefek modifye parcalarimi takip zaman gecirmek istiyorum. dedigim gibi hala kararsizim m3 mu 350z mi diye. burada ikisinin de fiyatlari ayni. aldigim 350z tamamen stok arabanin hic bir yeriyle oynanmamis, m3 lerde ayni sekilde fakat tek tuk. bir de dedigim gibi mil (km) sikintisi var. yorumlarinizi dikkatle okuyorum, simdiden tesekkurler.