User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
103 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Clio RS 172 - Astra GSİ 150 SFİ "Yakıt Sarfiyat"

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben 550km İzmir İstanbul arası, 85km ortalama hız ile hiç durmdan 2 kişi havalandırma açık, 2.0 140hp Laguna ile 5.8t yakabildiysem Clio RS'in stok ve ekonomik kasarak 4.5-5 yaktığına gayet inanırım.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Throttle
    Misafir
    clio rs in 5.0 altına inebileceğine inanmıyor arkadaşlar siz ikna edin aha biri bu güven

güven olm hiç k.bakma konu açarım demiştim emin olduğum bişi çünkü senelerimi verdiğim aracı bana öğretionuz

bu arada varmı başka gsi rs ten az yakar diyen ?

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RS'in az yakmasını geçtimde, GSi için o verileri nasıl hesapladınız? Herhangi bir foto, video var mıdır? kafadan tahmini mi hesap yapıldı?

Throttle
    Misafir
    benim anlamadığım bu ecotec motor yani opelin ekonomi motoru bile bu değerleri uzaktan yakından göremezken 150 lik eski gsi sfi ye noluo rs le başaçıkabilcek

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RS'in az yakmasını geçtimde, GSi için o verileri nasıl hesapladınız? Herhangi bir foto, video var mıdır? kafadan tahmini mi hesap yapıldı?
    İksinlede uzun yol yaptim zamaninda koydugum benzin yaptigim yol belli.gsi daha az yakti bnm gordugum bu.
    Rs i daha cok sewiorm bu arada yine belirteyim
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracın ağırlığı birbirine çok yakın.

aynı şartlarda aynı değerde yakmaları olası diyorum.

Throttle
    Misafir
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İksinlede uzun yol yaptim zamaninda koydugum benzin yaptigim yol belli.gsi daha az yakti bnm gordugum bu.
    Rs i daha cok sewiorm bu arada yine belirteyim
    olm o yolun durumundan rüzgarın estiği yöne ağırlığına göre farklılık gösterir harbi merak ettim gsi la uzun yol yaptım dion ya ortalama değeri yazsana şuraya rs le hangi değeri gördün gsi la hangi değer ? çünkü rs in değerinin altına düşmeyi bırak yanına bile yaklaşamaz sfi buna emin ol normalse iki araçta sağlıklıysa en basiti benim rs in oksijen sensörü bozulmuştu araba 100km de 1-2 litre fazla yakmaya başladı altına inmiodu örnek

5.0 altı gördünmü mesela gsi sfi ile ? burda okadar insan gördüm diyor yalanmı atıyor ?

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Degerler birbirine yakin olur. Rs daha az yakar veya gsi daha az yakar seklinde net bisey soylemek yanlis bence. Rs in yol bilgisayarinda gosterdigi degerin gercekligini bilemem ama gsi in ki 1e1 dogru gosteriyor

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gsi icinde rs icinde yaziyorum yol bilgisayari verilerine guvenmeyin. Depoyu agzina kadar doldurup 100km gidip tekrar fulleyin. En dogru veri budur. Bence 2 aracta uygun kosullar saglaninca 5lt altina dusebilir. Varsa forumdan 2 arkadas bir yerde bulusup deneyebilirler.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan barzo bi sen bide rsçiler yazmış ha ha anket aç tam olsun )

gsı daha az yakar

Throttle
    Misafir
    Alıntı 306 evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lan barzo bi sen bide rsçiler yazmış ha ha anket aç tam olsun )

gsı daha az yakar

gsi cılarda yazıo bro merak etme

sizin tez çok çürüdü be

ben sana dedim ama iddialaşma die Rs bu konuda çok ünlü ne yazıkki

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gsi cılarda yazıo bro merak etme

sizin tez çok çürüdü be

ben sana dedim ama iddialaşma die Rs bu konuda çok ünlü ne yazıkki
    rahat ol bişiy olmaz gsı genel olarak çoğusu bilmiyo diğer yazanlarda rs çi zaten

ben gsı cıyım yaşadğımı söylerim

sende rs çi çok yakıyo demessin zaten

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm burası opet çay bahçesi değil farkındamısın senden başka astra diyen yok herşey teknik veri değil bunu anlayamadın hala

clio rs le kasmadan 4 lü rakamlar zor değil 5.4 5.8 falan geç onları bunu anlayabilmen için clio rs sahibi olman lazı ezbere konuşmakla olmuo ezber bozuo zaten clio rs 172
    Bana kalırsa kasmadan 4 zor değil, hayal olur ancak. Kasmadan bu ekonomi yapılamaz bana kalırsa. Polemik olmasın 4 lt yakmaz demiyorum kasmadan 4 lt ortalaması yakalanamaz. Ben gsi'ında rs'inde güçlerine göre gerçekten az yaktığını biliyorum.

Birde yol bilgisayarlarına kesinlikle güvenmemek lazım. 4.2 lt ortalama ile gittiğimiz astra h 1.6 yol bilgisayarı depo fullenip 200 km sonra tekrar fullenince 6.3 yaktığı ortaya çıktı. Servise verileri söyleyince kalibre ettiler.

Throttle
    Misafir
    Alıntı 306 evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rahat ol bişiy olmaz gsı genel olarak çoğusu bilmiyo diğer yazanlarda rs çi zaten

ben gsı cıyım yaşadğımı söylerim

sende rs çi çok yakıyo demessin zaten

olm 4.1 gördüğüm rs e neden çok yakıo diyim

sende 5.0 gördüm dedin tamam yani demekki gsi daha çok yakıomuş

neden uzatıon hala anlamıom bu kadar video resim var gsi da 5.0 görünce inanıonda bu kadar rsim video ya 4.1 4.0 lara neden inanmıon onu anlamıom

az yakanında az yakanı varmış demekki de geç

Throttle
    Misafir
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana kalırsa kasmadan 4 zor değil, hayal olur ancak. Kasmadan bu ekonomi yapılamaz bana kalırsa. Polemik olmasın 4 lt yakmaz demiyorum kasmadan 4 lt ortalaması yakalanamaz. Ben gsi'ında rs'inde güçlerine göre gerçekten az yaktığını biliyorum.

Birde yol bilgisayarlarına kesinlikle güvenmemek lazım. 4.2 lt ortalama ile gittiğimiz astra h 1.6 yol bilgisayarı depo fullenip 200 km sonra tekrar fullenince 6.3 yaktığı ortaya çıktı. Servise verileri söyleyince kalibre ettiler.

biz rs için yol bilgisayarı verilerini gerçeğe uyarladık milimi milimine tutmasada gayet stabil veriler veriyor o konuda içimiz rahat

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tartisacak baska konu bulamadinizmi

Tamam clio az yakiyo zorlamazsan ama abartmayin 4 litre flan.hemde kasmadan. Uzun yolda sakin kullanimda az yaksin diye kasarsan 6 litreleri goruyor.heryerde bosa atar 60-70 le gider trafigi alt ust edersen 5 leri gorur ama bu clio gsi dan az yakiyo olarak kabul edilemez.

Ben benzinli S320 ile 200 km yol gittim az yaksin diye kasa kasa 7 litreye kadar dusurdum. Simdi cikip s320 7 litre yakiyomu demeliyim

Ne gsi nede rs kasmadan 6 litrenin altina inmez.

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tartisacak baska konu bulamadinizmi

Tamam clio az yakiyo zorlamazsan ama abartmayin 4 litre flan.hemde kasmadan. Uzun yolda sakin kullanimda az yaksin diye kasarsan 6 litreleri goruyor.heryerde bosa atar 60-70 le gider trafigi alt ust edersen 5 leri gorur ama bu clio gsi dan az yakiyo olarak kabul edilemez.

Ben benzinli S320 ile 200 km yol gittim az yaksin diye kasa kasa 7 litreye kadar dusurdum. Simdi cikip s320 7 litre yakiyomu demeliyim

Ne gsi nede rs kasmadan 6 litrenin altina inmez.
    Canları sıkılmış
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık