eski kasasasına göre süspansiyonu birazdaha yumuşak daha konforlu iç mekan çok daha güzel kadran 280 çok rahat 270 gördük
eski kasasasına göre süspansiyonu birazdaha yumuşak daha konforlu iç mekan çok daha güzel kadran 280 çok rahat 270 gördük
aracın tek kusuru orta konsolun sade olması![]()
Leon Cupra alınabilitesi olan bir araç.
Golf GTI'a göre tek eksiği kilitli diferansiyeli olmaması. GTI'da mekanik sistemli güzel bir kilitli diferansiyel var ve bu yüzden süper bir yol tutuşu var.
Ama Fn2 Type-R veya Meggy RS almaz ve kesinlikle Cupra alırdım + chip = 300 hp.lere kadar![]()
kilitli yok birde kasa olarak rüzgarla sanki daha fazla haşir neşir oluyo yüksek süratlerde içeriye rüzgar sesi alabiliyor![]()
O fiyata kesinlikle cupra alınır.Ayrıca chip+komple egsoz+forge DW+CAi gibi eklemelerle ztn 300 bg yi asıyo.Ses gecırmesı yada konsolun sade olması da artık fıyatla orantılı bsey,ztn daha konforlusu ve quattrosu S3 oluyo![]()
valla para varsa hothatch lerden s3 diyorum, yoksa cupra performans/fiyat olarak en iyi araçlardan görünüyor şuanda..![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
Cupra çok hoş bir alternatif gerçekten. Test ettiğimde frenleri çok hoşuma gitmişti. + virajlarda kopma yok sen istemedikçe için rahat olsun. Hayırlı olsun diyelim bir an önce inşallah..
2. el düşünürsen düşmüş bir kaç tane ama beyazı çok daha farklı..
http://www.sahibinden.com/cupra_leon...XQQdisplayitem
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
para da sıkıntım yok yalnız devlette işim var biraz askerlik gibia3sportback zaten kullanıyorumdum yeni sattım askere gitmeden de s3 alıp 15 ay boşta yatmasını yazık olur 51500 euro s3 61000ytl seat ki bundan daha da aşşaı alıcam...
gidip geldikten sonra başka projeler vardaha önümde 5 ayım var bi araç almadan gitmiyim dedim hem zaten 4 kapı olmadı baba biner
![]()
yok test aracı deil de ilk kaza yapan cupralardantest aracı 20000 kmde şu anda
![]()
efet biliyorum hatta izmitte pist organızasyonunda parçalandığını sölediler...
Yok birisi alacağını söyleyip 1-2 günlüğüne teste isteyip tretuara çıkarmıştı aracı die biliyorum ben de... Ama ondan sonra gene defalaca servislik oldu... Hatta o dönem teste bizim gruba aldık...Bizden sonra kimse alamadı...Ben kendi dergime bile alamadım... 2-3 hafta sonra gene aktif test hayatına geri dönebilirdi.
bende de iki gün kaldı kapalı garajda sakladım başina bişi gelmesin die..![]()
astra opc ıle cupranın performans deerlerı cok yakındır.. alt devırlerı bıraz daha ıyı sanırım cupranın.. he tabı fıat cok daha uygun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)