deneme yapılmış. sonucu arkadaş sölerbende haber bekliom x3 ü mutantla denemek için.
deneme yapılmış. sonucu arkadaş sölerbende haber bekliom x3 ü mutantla denemek için.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
e90da geçerli değil, motor kodları farklı. e90 320 deki motor zaten e46 "makyajlı" 318deki motorun update edilmiş halidir. n42b20 ve n46b20. e90 318i zaten 129 hp.
e46da 318 320den daha hafif, motor daha güncel bir motor, valftronik gibi bir artısı var, her devir bandında güç veriyor ve istekli devir çeviriyor. e46 320 6 silindir ama motor hacimleri aynı.
deneme ile ilgili de; ben steptronik vites gibi saçma oranlı bi şanzımanda öyle bir performans yakaladıysam sonuç bence sürpriz olmadı pek![]()
Mutantla denicez bakalim video ceker koyarim mutatin nasil gittigini goreyim 184 luge karsi hemen hemen ayni kilo sayilirim 1603 kg oda 1800
Rs Racing Garage
mutant rahat yurur o kadarda degıl![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Bakalim kanka gerci eksikliklerim var baski kat iptali egzoz yazilim guncellemesi. En azindan oncesi sonrasi yaparim
Rs Racing Garage
X3 le 318 denemesini yaptik 60 65 de bastik 170 gibi 1.5 boy ondeyim.hiz 220 230 lara gelince 10 boy ondeyim.
Denedik genelde rampa yukari oldu ama olsun biraz tutunuorum ondan sonra 5 boy geciyor. Masallah
Rs Racing Garage
Mutantla x3 de ayri denedi.
tebrikler kardeşim, şaka yapmasını bekliyordum 318in ama ne yalan söyleyim x3 geçse de şaşırmayacaktım, aracına nazar boncuğu tak![]()
318is te neler var , sıfır 318is ten daha iyi gidiyor sizin araç teknik verilere göre![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)